Beoordelingen AutoFirst Rommelse

8,5
305 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 305 beoordelingen

Christa uit Nieuwe-Tonge

08-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig geholpen en meedenkend om de kosten binnen de perken te houden. Goed gastheerschap!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Middelharnis

29-05-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zaterdag 2 nieuwe banden caravan gemonteerd, morgen 2 banden op de Volvo V60 D6. Dit alles gemonteerd op het tijdstip dat mij uitkwam, geweldige service en dat alles tegen een scherpe prijs. Ik ben al jaren een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Goudswaard

27-05-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijke en klantvriendelijke benadering


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Melissant

24-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Ik kon op de beurt wachten en tegelijk werken op de flexplek die ter beschikking werd gesteld.
Voorzien van koffie en een lunch toen het wat langer duurde voor de onderdelen arriveerden. Echt top! Ouderwetse service!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Middelharnis

20-05-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service. Duidelijke prijsafspraak. Reparatie vlot en vakkundig uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Nieuwe Tonge

19-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: gastvrij ontvangen , nieuwe remschijven,remblokken en remolie laten vervangen van onze Toyota Celica ,snel en vakkundig afgehandeld tegen een goede prijs


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Sommelsdijk

15-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Ooltgensplaat

05-05-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een aantal jaren geleden kwamen wij op aanbeveling van een camperaar terecht met onze camper bij AutoFirst Rommelse. Voor alle werkzaamheden werd keurig een offerte opgesteld en mondeling werd door de eigenaar alles toegelicht. De betrouwbaarheid en de service vinden wij geweldig we hebben geen zorgen meer gehad. Wij bevelen andere camperaars van harte Rommelse aan.


Ja, ik beveel dit aan

Hary uit Middelharnis

02-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

anita uit middelharnis

02-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan