Beoordelingen AutoFirst Rommelse

8,6
379 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 379 beoordelingen

Jos uit Melissant

11-06-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is altijd duidelijk wat je kan verwachten. Goede communicatie, vriendelijk personeel en de koffie staat altijd klaar.


Ja, ik beveel dit aan

arjan uit Middelharnis

30-05-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede eerste ervaring, met name de communicatie, geen verrassingen achteraf. Alleen nog APK en kleine reparatie, daarom deskundigheid lastig te beoordelen en op NVT gezet. kom iig terug voor onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Sommelsdijk

29-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Middelharnis

29-05-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: vriendelijk en netjes ontvangen
mooie garage met moderne apparatuur
en deskundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Stellendam

25-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg tevreden over de snelle service , correcte afhandeling en de airco werkt weer super ! Kom graag terug .


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Herkingen

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Binnen 20 minuten alles geregeld! Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Zevenbergen

17-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na telefonisch contact kon ik dezelfde dag nog terecht voor een aankoop keuring. Deze werd zeer deskundig en goed uitgevoerd waardoor ik snel wist dat ik een goede aankoop ging doen.
Wat een mooie en overzichtelijke zaak ook.
Ik kom hier zeker terug voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoopcheck gedaan voor auto. Ter plaatse besloten om ook even te laten proefrijden enz. Dat kon tegen schappelijke prijs. Snel geholpen en goed advies. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Sommelsdijk

06-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: voor het maken van een afspraak, meestal snel aan de beurt en uit te voeren werkzaamheden worden altijd van te voren besproken


Ja, ik beveel dit aan