Beoordelingen AutoFirst Rommelse

8,6
342 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 342 beoordelingen

M.B uit Middelharnis

27-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Oude-Tonge

18-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Enorm goede service. Er wordt meegedacht en de auto was snel weer in perfecte staat. Vakwerk! En de werkplaats is schoon en opgeruimd. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Middelharnis

24-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een prachtig familiebedrijf, aardige vriendelijke mensen, met aandacht voor de klant, altijd even tijd voor een kop koffie en een praatje, goede service en doen wat ze beloven. Zeer betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk! Deskundigheid van de medewerkers is bijzonder goed. Ik ervaar het e.e.a. al meer dan twintig jaar.

Een voorbeeld?
Na een reguliere vakantie-servicebeurt in de zomer stond mijn auto gewassen en prachtig gepoetst voor mij rijklaar om de autotocht in ieder geval netjes te beginnen.

Nog een voorbeeld?
Enige dagen geleden kwam ik terug uit Frankrijk met autopech (kan altijd gebeuren nietwaar?) Binnen enkele dagen was de auto weer gerepareerd en voorzien van nieuwe homokineten (onderdelen aandrijfas voorkant). Reparatiekosten vielen gelukkig mee, al is het altijd weer even schrikken geblazen. Omdat Arie en z’n vrouw hadden vernomen dat wij tussentijds ons 50-jarig huwelijksjubileum hadden, kregen we, ook om van de schrik autopech te bekomen, een heerlijke fles wijn als cadeau, dat heb ik zelden of nooit meegemaakt.

Ook het autootje van mijn vrouw verdient alle aandacht en zijn wij daarover, na elk bezoek, altijd ook zeer tevreden, ook wat de reparatiekosten betreft. Altijd even de te verwachtte kosten doorspreken en bij eventuele onverwachte tegenvallers, een belletje onderling, om te bespreken wat er moet gebeuren.

Iedere keer als ik daar kom, is mijn eerste indruk van het bedrijf zeer goed, nergens geen rommel zowel binnen als buiten op het terrein. Alle auto’s en brommobielen staan
er keurig netjes en schoon bij. Bij zo’n aanblik krijgt je gelijk een goed gevoel van dit bedrijf. Garage Auto First is van een uitstervend soort; een zeer net en eerlijk (ja, dat bestaat nog!) bedrijf, met bijzonder kundige monteurs en erg vriendelijke medewerkers (en niet van die typische gladde autoverkopers).

Het belangrijkste in het leven is elkaar vertrouwen en daarom kan ik dit garagebedrijf bij iedereen aanbevelen. Auto First = Auto Arie Rommelse, jullie verdienen niet alleen een dikke pluim maar na gedane arbeid ook een warme douche!


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Herkingen

21-10-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vlot en correct geholpen !!
Storing in de verlichting heel snel gevonden en vakkundig verholpen


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Middelharnis

20-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag keurig geholpen met een achterband. Het was service. Petje af voor Arie. Nu al 5 jaar klant en dat blijft ook zo.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Hilversum

20-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Als ik niet zo ver zou wonen, dan was dit mijn garage voor het onderhoud van mijn auto. De service is grandioos. Wij waren op doorreis naar het noorden van het land en zouden daarbij een bezoekje brengen aan een zieke in een verpleeghuis in Sommelsdijk, toen plots onze auto in Ouddorp totaal niets meer deed. Volgens de ANWB was het de accu die ineens het begaf. Zij gaf via internet ons dit bedrijf door en we kunnen zeggen dat dat een zeer goede hint was. De eigenaar bracht ons naar het verpleeghuis, regelde een nieuwe accu, liep via de boordcomputer alles na i.v.m. de foutmeldingen en haalde ons weer op naar de garage. Wat een service. Ook nog wat vlekjes weggewerkt. Koffie met koek. Nogmaals Hilversum is te ver naar Middelharnis, maar anders was Arie onze man voor de beurten van onze auto. Als iemand een warme douche verdient dan is dat Arie Rommelse uit Middelharnis.


Ja, ik beveel dit aan

AC uit Middelharnis

19-10-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit SOMMELSDIJK

19-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Snelle uitvoering van de werkzaamheden.
Correcte behandeling met koffie van een evengoede kwaliteit !


Ja, ik beveel dit aan

Bouwienke uit Den Bommel

13-10-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze eerste ervaring met deze garage is goed. Konden snel terecht en werden goed op de hoogte gehouden van de kosten. Wij bevelen deze garage graag aan.


Ja, ik beveel dit aan

Leonie

12-10-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service! Na een reparatie mijn auto gewassen en schoon gemaakt terug gekregen. En als ik een lift nodig hebt als mijn auto nagekeken moet worden staan ze ook voor me klaar!


Ja, ik beveel dit aan