Beoordelingen AutoFirst Rommelse

8,6
487 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 487 beoordelingen

Rick

12-10-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: AutoFirst Rommelse levert goede en betrouwbare service! Ik kom hier nu al een jaar met veel plezier terug voor het onderhoud aan mijn Alfa Romeo. Wordt iedere keer professioneel en snel geholpen! Ik beveel deze garage zeker aan.


Marcel uit Stad ah Haringvliet

04-10-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Klaas-Willem uit Barendrecht

27-09-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier jaarlijks met mijn "young-timer" uit 1991 voor de APK keuring en de service is gewoon goed te noemen. Er wordt niet alleen naar de verplichte punten gekeken, maar ze kijken ook verder en je krijgt altijd een advies op punten die er mogelijk op termijn aan zitten te komen of waar je aan kunt werken in de wintermaanden. Niet onbelangrijk, de persoonlijke benadering en koffie zijn ook altijd prima in orde.


Ja, ik beveel dit aan

Cok uit Stellendam

21-09-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De heer Rommelse had twee nieuwe banden besteld en na 1 dag konden ze al worden vervangen. En zelfs op zaterdag. Zeer vriendelijke mensen.
Hele goede service en goede prijs/kwaliteit.
Kom zeker terug.




Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Ooltgensplaat

06-09-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Barend uit Ouddorp

28-08-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

dennis uit sommelsdijk

26-08-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede ervaringen met autofirst Rommelse,
bellen en direct een afspraak maken, zeer goede service en snelle levering van onderdelen tegen eerlijke prijzen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Sommelsdijk

24-08-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nieuwe banden onder de auto.
Prima voorlichting over welke banden het meest geschikt waren voor ons.
Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Wim

22-08-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al 18 jaar op deze locatie in Middelharnis, was me eerder niet opgevallen. Uit gewoonte bij vorige garage gebleven.
Door kleine klachten op zoek naar een alternatief, via mnd op mond reclame bij autofirst-rommelse terecht gekomen, is inderdaad terecht.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Middelharnis

22-08-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan