Beoordelingen AutoFirst Rommelse

8,6
479 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 479 beoordelingen

Wim

22-08-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al 18 jaar op deze locatie in Middelharnis, was me eerder niet opgevallen. Uit gewoonte bij vorige garage gebleven.
Door kleine klachten op zoek naar een alternatief, via mnd op mond reclame bij autofirst-rommelse terecht gekomen, is inderdaad terecht.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Middelharnis

22-08-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

job uit MELISSANT

13-08-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Sommelsdijk

12-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede en snelle service. Geen lange wachttijden voor een afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Middelharnis

07-08-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer nette garage en open hartelijk ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Sommelsdijk

30-07-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wisselen van zomerbanden, vakkundig en snel.
Hierbij bleek, dat de remschijven en blokken achter zeer ver versleten waren. Advies om zo snel mogelijk te vervangen. Na toestemming is dit de volgende dag gebeurd.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Brakel

25-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zojuist mijn auto onafhankelijk laten beoordelen t.b.v. uitgevoerd uitlijn werk. Voor autobedrijf AutoFirst Rommelse geen enkel probleem om dit even te doen.
Bedankt voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

Bov uit Nieuwe tonge

04-07-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Eline

02-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zoals altijd informatief en correct


Ja, ik beveel dit aan

P uit melissant

25-06-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Notoire oplichter, staat al enkele jaren bij de website van KASSA en lees ook de zelfde verhalen bij de recensies op Google. Meneer heeft mooie praatjes maar vervangt onderdelen die niet moeten vervangen worden. En onderdelen die bij m 470 € kosten, haal ik als particulier voor 142€. Toen ik er over belde en netjes om opheldering vroeg moest ie eerst bier gaan drinken bij de buren en zou terugbellen, niet dus. Zelf div. malen gebeld en zegt iedere maal volgende week. Op t laatst herkent meneer mijn nr en neemt helemaal niet op, 2sec later wel op een ander nr. Blijft liegen en gooit de hoorn er op.