Beoordelingen AutoFirst Schoormans

9,3
25 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

simon uit Brunssum

16-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik ben door een toevalligheid in contact gekomen met garage Schoormans ben inmiddels met mijn kinderen klant
ik moet zeggen had ik het maar jaren eerder geweten top monteurs en top eigenaar komt afspraken na en is er ook maar iets twijfelachtig maakt hij geen punt maar lost het op zonder meer kosten voor consument PRIMA


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Kerkrade

15-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 10 jaar mijn vaste garage! Geweldige service! Denken met je mee, adviseren en leveren goed werk. Gewoon top


Ja, ik beveel dit aan

Gisela uit Eygelshoven

15-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wir sind seit vielen Jahren Kunde und sind immer sehr zufrieden... Super Service....Super nette Mitarbeiter.... Wir sind rundum zufrieden


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Eugelshoven

23-01-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service en altijd tijd maken voor de klant al is het 17.00 uur
En hebt auto pech komen ze je nog helpen
Gr chris


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een top garage, met een zeer goede service. Absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-05-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-04-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Landgraaf

07-04-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sibylle uit Kerkrade

20-03-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Autofit Schoormans. Zowel wat betreft hun vakkennis, klantvriendelijkheid als advies.


Ja, ik beveel dit aan

roy uit Eygelshoven

02-01-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan