Beoordelingen AutoFirst Schurer-Kamphuis

8,3
64 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Marnix uit Dronten

22-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed. Meedenkend en eerlijk. Alleen bij oplevering, door H. Kamphuis, was veel onduidelijkheid...


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit LEEUWARDEN

20-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie Outlander gekocht. Uiterst vriendelijk en correct behandeld. Prettig onderhandeld. Ook de service was dik in orde toen er naderhand iets niet in orde bleek te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Marcin uit Emmeloord

19-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Terneuzen

18-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier onlangs mijn auto gekocht,vriendelijke mensen,goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Klazienaveen

18-03-2019
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht met kapot aandrijfas lager, waar men niks van af wist


Giovannie uit Nijmegen

17-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en deskundig geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Inzage gehad in alle beurten die de auto gehad heeft en aanwezige problemen nog voor verkoop verholpen. Super.


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Lelystad

15-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn en meedenkend bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Selamir uit Harderwijk

10-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne bedrijf! Een aanrader voor iedereen’
Goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Raalte

10-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Binnen een week waren er problemen met mijn nieuwe auto. Deze zijn keurig netjes opgelost. Geweldig. Zo hoort het!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Kampen

10-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed! Vriendelijk, gemoedelijk, laagdrempelig en ongedwongen doch professioneel.. Kortom plezierig bedrijf


Ja, ik beveel dit aan