Beoordelingen AutoFirst Schurer-Kamphuis

8,4
32 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

erwin uit delden

20-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: telefonisch een goed bod op onze citroen c1 gekregen. netjes ontvangen en snel een koop gesloten zonder "gedoe"


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Boyd uit Dronten

29-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen al 18 jaar bij Schurer-Kamphuis-Dronten over de vloer. Eerst als Ford-dealer en nu dus als Auto-First. In die tijd hebben wij daar drie nieuwe en nu in totaal vijf 2e hands auto's gekocht. Vooral tweede hands auto's zijn een kwestie van vertrouwen en dat is dus bij het bedrijf van Henk Kamphuis nog nooit beschaamd geweest. Altijd vriendelijk personeel dat echt met je meedenkt. Bij Schurer-Kamphuis stond de klant al centraal voordat dat een modekreet werd. De jongste aanschaf betrof een auto voor mijn zoon, die daar dus al als baby over de vloer kwam. Hiermee is ook de 2e generatie Berendsjes dus klant bij Schurer-Kamphuis geworden. Hoe langdurig wil je een bedrijf-klant relatie hebben? Ik beveel dit bedrijf dan ook bij iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

akke uit Zwolle

29-04-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben was helaas wegens lichamelijk ongemak niet aanwezig.
Hoop dat het weer goed met je gaat. Verder een paar kleine opmerkingen; schade aan voorkant zou worden aangestipt, helaas niet gebeurt. En verder was de tank nou halfleeg of halfvol !


Ja, ik beveel dit aan

MC uit Goirle

29-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf en een goede service
Alleen de wielbouten vergeten voor mijn stalen wielen met winterbanden








Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Emmeloord

29-04-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ontvangst was prima, werd ook goed geholpen.
Auto gekocht en afspraak gemaakt om deze op te halen. Op de afleverdatum was ik op weg om de auto op te halen, word ik dan nog gebeld dat de auto pas een paar uur later klaar was. Dit kwam erg raar op mij over, gezien het late moment waarop er gebeld is.
Verder tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Hurdegaryp

28-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van de 2e hands auto hadden we nog enkele punten opgemerkt. Deze zijn door de garage behandelt en afgewerkt. Ook een nieuwe distributieriem geplaatst. Helemaal tevreden, ook met de service bij aflevering!


Ja, ik beveel dit aan

Marcin uit Harderwijk

28-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 6;Weken geleden een Peugeot 207 bj 2008 gekocht bij dit bedrijf stelden ze je op gemak je kon alles rustig bekijken. Proefrit wezen maken hoorde een getik bij de linkervoorwiel bij de aankoop werd het netjes gemaakt.kortom een goed bedrijf zeker om aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

erica uit Staphorst

28-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

conny uit drobten

24-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan