Beoordelingen AutoFirst Tadema

8,9
532 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
511 t/m 520 van 532 beoordelingen

Eric uit Kampen

25-04-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Autofit Tadema (voorheen Peter Alt) en ben zeer tevreden over de manier van werken. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Daar waar het kan dragen ze zelf opties aan om kosten te verminderen. Ze denken met je mee, halen je het vel niet over de neus en leveren goed werk.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Kampen

20-04-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Kampen

10-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Personeel is vriendelijk en attent. Probeert,indien mogelijk, altijd te helpen; ook als je zonder afspraak langskomt met een mankementje, dat verholpen moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Kampen

04-01-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

ineke uit kampen

28-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima ervaring tot nu toe. We zijn vanaf de start en daarvoor bij peter alt al bij dit bedrijf betrokken wat betreft aanschaf en onderhoud. Alleen maar positieve ervaringen. Geen gladde verkooppraatjes wat vaak tiperend is voor autobedrijven als je als vrouw alleen komt. Bij dit bedrijf wordt je serieus genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Wolvega

22-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meerdere auto's gekocht waarbij we altijd tot een goede prijsafspraak zijn gekomen. Eventuele gebreken aan de auto worden op een korte termijn vakkundig opgelost. Tevens wordt hierbij een 'leenauto' ter beschikking gesteld. Zeer goede ervaring met dit bedrijf en ondanks het feit dat het vanaf mijn huis ruim 45 minuten rijden is, is dit de enige garage waar ik mijn auto's in onderhoud doe.


Ja, ik beveel dit aan

P.

21-12-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: no nonsense bedrijf met goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Denkt met de klant mee zonder commerciele belangen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-12-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-12-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan