Beoordelingen AutoFirst Tadema

8,9
549 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
521 t/m 530 van 549 beoordelingen

joshua uit kampen

17-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jessica uit kampen

23-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Kampen

03-11-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Breng de auto hier al een paar jaar voor APK / onderhoud. Goede service, vriendelijk personeel en voorspelbare prijzen. Betrouwbare garage!

Handige SMS dienst om je op de hoogte te houden van de reparatie en kosten. Kun je terug bellen wanneer het je zelf uit komt.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit IJsselmuiden

05-10-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima garage. Heeft oog voor de klant. Koffie staat altijd klaar. Denkt mee met de klant. Geweldig!!!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Kampen

07-09-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autofit Tadema geeft goede en snelle service. Bovenal doet Dennis niet moeilijk. Afspraak is afspraak. Ik ben deze week wederom goed geholpen en ben weer snel op weg!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-07-2012
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In december 2012 heb ik hier een gebruikte auto gekocht. Niets anders dan ellende met de auto gehad. Deze week heb ik de auto met plezier weggedaan. De auto had al ernstige gebreken op het moment van aankoop. Hierover is niets vermeld door de verkoper en gezien de gebreken heb ik ook twijfels over de kilometerstand die is opgegeven.


H.A.G. uit Kampen

13-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hartelijke mensen staan altijd voor je klaar om te helpen.
De service is goed. Ik kom er al meer dan 10 jaar en dat betekent dat ik tevreden ben.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Kampen

25-04-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Autofit Tadema (voorheen Peter Alt) en ben zeer tevreden over de manier van werken. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Daar waar het kan dragen ze zelf opties aan om kosten te verminderen. Ze denken met je mee, halen je het vel niet over de neus en leveren goed werk.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Kampen

20-04-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Kampen

10-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Personeel is vriendelijk en attent. Probeert,indien mogelijk, altijd te helpen; ook als je zonder afspraak langskomt met een mankementje, dat verholpen moet worden.


Ja, ik beveel dit aan