Beoordelingen AutoFirst Tappel

8,9
48 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Anoniem

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht, goede service en netjes geholpen door arjan. Kom er zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Assen

22-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inruil oude auto en Kopen gebruikte auto.
Geholpen door Arjan vandaag, zeer vriendelijke jongeman en via de whatsapp contact gehouden tot bijna 00:00 door wat problemen van onze kant.

Zeer oplossingsgericht heeft hij zich opgesteld, en tot dusver zijn wij zeer gecharmeerd van deze aanpak.
Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

joop uit Amsterdam

24-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zandvoort

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk ontvangen. Uitstekende vriendelijke service. Kwalitatief goede Auto's aangeboden tegen een scherpe prijs. Ik beveel Autobedrijf Tappel zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Hoogeveen

11-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, goeie service en aardig en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Henriette uit Assen

20-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kon direct terecht voor een kleine reparatie. Vriendelijk, meedenkend en deskundig personeel!
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

D uit Groningen

19-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en vlot geholpen. Kreeg 2 week omruil garantie terwijl ik er niet eens om vroeg. Rij nu 3.5 week met veel plezier. Wel 6 maand garantie afgenomen omdat ik dan altijd goed zit.


Ja, ik beveel dit aan

J T A M de Wolff uit Olst

19-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H uit Groningen

23-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer gastvrije ontvangst, ook in financieel opzicht waren er geen overkomelijke problemen en werd er volledig met ons meegedacht. Ook de inruil van onze oude wagen gaf geen enkel probleem en was voor ons ook nog eens een financiƫle meevaller.


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Groningen

20-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan