Beoordelingen AutoFirst Tappel

8,7
51 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

G

23-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen, garantie geval netjes opgelost.
Op advies van de verkoper (jonge man) met bovag garantie gekocht zodat er een half jaar volledige dekking is.
Ik ben er weer heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

tim uit bergen

14-03-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed, tot dat bleek dat de auto in gebreke verkocht is. Voor mij nooit meer, en raad het ook niemand aan


Anoniem

03-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, collega's onder elkaar erg behulpzaam en personen naar klanten toe ook zeker. Kijken naar de wensen van de klant. Groot aanbod aan auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht, goede service en netjes geholpen door arjan. Kom er zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Assen

22-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inruil oude auto en Kopen gebruikte auto.
Geholpen door Arjan vandaag, zeer vriendelijke jongeman en via de whatsapp contact gehouden tot bijna 00:00 door wat problemen van onze kant.

Zeer oplossingsgericht heeft hij zich opgesteld, en tot dusver zijn wij zeer gecharmeerd van deze aanpak.
Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

joop uit Amsterdam

24-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zandvoort

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk ontvangen. Uitstekende vriendelijke service. Kwalitatief goede Auto's aangeboden tegen een scherpe prijs. Ik beveel Autobedrijf Tappel zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Hoogeveen

11-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, goeie service en aardig en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Henriette uit Assen

20-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kon direct terecht voor een kleine reparatie. Vriendelijk, meedenkend en deskundig personeel!
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

D uit Groningen

19-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en vlot geholpen. Kreeg 2 week omruil garantie terwijl ik er niet eens om vroeg. Rij nu 3.5 week met veel plezier. Wel 6 maand garantie afgenomen omdat ik dan altijd goed zit.


Ja, ik beveel dit aan