Beoordelingen AutoFirst Tappel

8,8
46 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

joop uit Amsterdam

24-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zandvoort

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk ontvangen. Uitstekende vriendelijke service. Kwalitatief goede Auto's aangeboden tegen een scherpe prijs. Ik beveel Autobedrijf Tappel zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Hoogeveen

11-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, goeie service en aardig en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Henriette uit Assen

20-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kon direct terecht voor een kleine reparatie. Vriendelijk, meedenkend en deskundig personeel!
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

D uit Groningen

19-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en vlot geholpen. Kreeg 2 week omruil garantie terwijl ik er niet eens om vroeg. Rij nu 3.5 week met veel plezier. Wel 6 maand garantie afgenomen omdat ik dan altijd goed zit.


Ja, ik beveel dit aan

J T A M de Wolff uit Olst

19-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H uit Groningen

23-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer gastvrije ontvangst, ook in financieel opzicht waren er geen overkomelijke problemen en werd er volledig met ons meegedacht. Ook de inruil van onze oude wagen gaf geen enkel probleem en was voor ons ook nog eens een financiƫle meevaller.


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Groningen

20-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Buitenpost

13-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Renault Scenic automaat gekocht zonder een proefrit of de auto in het echt gezien te hebben. Alles ging via mail of telefonisch en ik ben zeer tevreden met de afhandeling hoe ze de auto bij mij thuis afgeleverd hebben. Ik heb tijdens de gesprekken aangegeven dat het allemaal op goed vertrouwen ging en dat hebben ze niet geschaad.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Almelo

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier een andere Auto Gekocht ..
ben er blij mee , en ben zeer goed geholpen ..


Ja, ik beveel dit aan