Beoordelingen AutoFirst Tappel

8,7
55 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Lenie uit Assen

01-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service. Na aankoop auto met garantie bleek er iets niet goed te zijn. Gepuzzel wat het kon zijn. 8 weken een leenauto gehad. Helaas konden ze niet vinden wat er precies met de auto aan de hand was. Advies was om maar een andere gelijkwaardige auto uit te zoeken uit de showroom.
Uiteindelijk een nieuwe keuze gemaakt en de auto 2 weken mee gehad op proef en vandaag de auto definitief genomen met opnieuw 6 maanden garantie. Dus prima service en kwaliteit en nog oog voor de wensen van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

tim uit BERGEN LB

19-04-2019
1,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: waardeloze service na aankoop auto. alles behalve correct behandeld na aankoop van de auto toen er van alles bleek mis te zijn met de auto


Anoniem

08-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

C uit Schipborg

28-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

S.

28-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G

23-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen, garantie geval netjes opgelost.
Op advies van de verkoper (jonge man) met bovag garantie gekocht zodat er een half jaar volledige dekking is.
Ik ben er weer heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, collega's onder elkaar erg behulpzaam en personen naar klanten toe ook zeker. Kijken naar de wensen van de klant. Groot aanbod aan auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht, goede service en netjes geholpen door arjan. Kom er zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Assen

22-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inruil oude auto en Kopen gebruikte auto.
Geholpen door Arjan vandaag, zeer vriendelijke jongeman en via de whatsapp contact gehouden tot bijna 00:00 door wat problemen van onze kant.

Zeer oplossingsgericht heeft hij zich opgesteld, en tot dusver zijn wij zeer gecharmeerd van deze aanpak.
Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

joop uit Amsterdam

24-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan