Beoordelingen AutoFirst Tappel

8,8
33 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Bram uit Smilde

06-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maand heb ik hier een auto gekocht. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en hun klantenservice, van het moment dat ik kwam kijken naar de auto tot de aflevering van de auto. Altijd goed contact gehouden over de afleverdatum en status van de auto. Dikke pluim voor de medewerkers can autobedrijf Tappel! Ga zo door jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Groningen

05-04-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correcte opstelling van verkoper.
Vriendelijk en niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Emily uit Veenhuizen

03-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vriendelijk personeel, komt gelijk naar je toe om te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ryan uit Maasbree

03-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lof voor familiezaak Tappel Assen.
Ik kom uit het zuiden van het land. Via Marktplaats een occasion gezien en contact gezocht met autobedrijf Tappel.
Via Whatsapp op zijn vrije avond contact gehad met adviseur Arjan. Indicatieve inruilprijs besproken en besloten de reis te maken naar het verre noorden. Eenmaal aangekomen was de auto uit de showroom gehaald, gepoetst en al. Handelaarsplaten zaten er al op voor een test rit en wat ik echt top vindt is dat de auto voorzien werd van een nieuwe APK. Zonder de nieuwe APK kon ik de auto niet direct meenemen. Hierover is niets besproken van te voren maar was al wel rekening mee gehouden door verkopende partij.
Ik vindt dat service. Zaken waar ik als leek slechts 1x in de 5 a 6 jaar mee te maken heb en niet bij stil sta... toch geregeld wordt door de garage. Bedankt voor alles. Gr


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Emmen

26-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed leuke garage en goeie hulp


Ja, ik beveel dit aan

maryam uit franeker

26-03-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Musselkanaal

23-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na opstart probleem met de auto..zeer goed geholpen..goede service...en prima oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Assen

23-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Assen

09-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De in december aangeschafte auto moest afgelopen week voor de APK. De auto is netjes gerepareerd en APK goedgekeurd. En ook nog voor een zeer schappelijke prijs. Keurig opgelost. Waarvoor mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Beilen

03-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan