Beoordelingen AutoFirst Tappel

8,7
59 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Wietse uit Wehe Den Hoorn

11-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Onstwedde

06-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurig bedrijf. Auto gekocht en toen bleek de airco niet te werken. Gebeld en kon gelijk een afspraak maken om dit kostenloos te laten repareren. Niet moeilijk doen ofzo. Toen ik hem weer ophaalde was er ook gelijk een lampje vervangen, die bleek stuk te zijn. Ze willen graag goede service geven, dat is duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

henri uit hoogeveen

06-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: klant vriendelijk
neemt alle tyd voor ons
raad het iedereen aan
gr henri en corrie


Ja, ik beveel dit aan

Lidwien uit Assen

06-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot nu toe zeer vriendelijke en correct!


Ja, ik beveel dit aan

Lenie uit Assen

01-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service. Na aankoop auto met garantie bleek er iets niet goed te zijn. Gepuzzel wat het kon zijn. 8 weken een leenauto gehad. Helaas konden ze niet vinden wat er precies met de auto aan de hand was. Advies was om maar een andere gelijkwaardige auto uit te zoeken uit de showroom.
Uiteindelijk een nieuwe keuze gemaakt en de auto 2 weken mee gehad op proef en vandaag de auto definitief genomen met opnieuw 6 maanden garantie. Dus prima service en kwaliteit en nog oog voor de wensen van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

tim uit BERGEN LB

19-04-2019
1,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: waardeloze service na aankoop auto. alles behalve correct behandeld na aankoop van de auto toen er van alles bleek mis te zijn met de auto


Anoniem

08-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

C uit Schipborg

28-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

S.

28-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G

23-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen, garantie geval netjes opgelost.
Op advies van de verkoper (jonge man) met bovag garantie gekocht zodat er een half jaar volledige dekking is.
Ik ben er weer heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan