Beoordelingen AutoFirst Tolsma

9,0
25 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Ritha uit Hoorn

29-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben bij deze garage blijven hangen voor onderhoud en APK na aanschaf van een gebruikte auto, nu al de tweede. Geweldige mensen, geweldige service, heel goede kennis van zaken, kortom: een GEWELDIGE GARAGE! Ben heel blij, dat deze garage op mijn pad is gekomen en zou iedereen er wel naar toe willen sturen!


Ja, ik beveel dit aan

Ritha uit Hoorn

29-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben bij deze garage gebleven voor onderhoud en APK na aanschaf van een gebruikte auto, ondertussen al de tweede. Geweldige mensen - geweldige service - heel goede kennis van zaken, kortom: een GEWELDIGE GARAGE! Ben heel blij, dat ik deze garage op mijn pad is gekomen en zou iedereen er wel naar toe willen sturen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Terneuzen

14-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne zaak, goede service, scherp geprijsd


Ja, ik beveel dit aan

Jentje

12-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klant vriendelijk
Nemen de tijd.
Mooie openingstijden tijden.


Ja, ik beveel dit aan

Ritha uit Hoorn NH

10-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geen verkeerd woord over te zeggen: geweldige service/-deskundigheid, geweldige mensen - heel erg betrouwbaar. Heel blij, dat dit garagebedrijf op mijn pad is gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Tjebbe en Siepie uit It Heidenskip

10-04-2017
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

K. uit Workum

18-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 2001 al klant bij Tolsma, bevalt prima, goede service, wordt voor het uitvoeren van de benodigde reparaties altijd vooraf benaderd over de mogelijke kosten.
In overleg altijd goed een afspraak te plannen. Groot voordeel is dat ze 's avonds tot 20.00 uur aanwezig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: super, zeer meedenkend en fexibel


Ja, ik beveel dit aan

Siemen uit Genemuiden

22-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Workum

12-01-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 's morgens gebeld omdat de koppelingspedaal niet meer werkte, Tolsma heeft een leenauto op mijn werk gebracht en mijn auto mee genomen. Om 16.00 uur werd ik gebeld dat de auto weer klaar stond met een nieuwe koppelingskabel. Super geregeld.


Ja, ik beveel dit aan