Beoordelingen AutoFirst van der Veer

9,7
11 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Folkert uit Utrecht

12-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had mijn SAAB 93 Aero Coupe weggebracht voor diverse elektronische en motorische aanpassingen, reparaties en upgrades. Ik ben erg goed geholpen en kreeg deskundig advies voor een schappelijke prijs. Vriendelijk en deskundig personeel met hart voor SAAB. Ik kom hier in de toekomst zeker terug voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Koolwijk

01-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super tevreden, garage met kennis en meedenken voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Zeist

13-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Saab ‘verdiende’ die speciale dakrails vond ik altijd. Zei dit ooit ook aan Michel vd Veer. Door schaarste had ik het al beetje ‘opgegeven’ Hij dus niet! Afgelopen week voor beurt. Verrassing...
Dat is dus 'de Klant centraal!’ Word ik heel Blij van. M'n Saab + rails + Topconditie. Merci Michel.


Ja, ik beveel dit aan

David Joost uit Bilthoven

11-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer kundig op het gebied van Saab!


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Leiderdorp

12-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een schitterend bedrijf, zoveel kennis met een hoge klantvriendelijkheid. Ook zijn ze eerlijk en zullen ze altijd de alternatieven bekijken van (dure) reparaties. Echte vakmannen, zulke garages kom je (helaas) niet vaak meer tegen. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Dik

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne mensen en top service! Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Jorien

09-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanmiddag onvoorzien heen geweest vanwege lekke voor-/winterband. Goed overleg, snelle levering en montage - en met een gerust hart weer op weg.
Kortom: prima dienstverlening!


Ja, ik beveel dit aan

Ralph-Christian uit Houten

18-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ook deze (grote) onderhoudsbeurt werd jl. vrijdag weer onberispelijk uitgevoerd: uiterst vakkundig, met alle service en heel vriendelijk. Ook het (tweejaarlijks) poetsen en polijsten is van hoog niveau, en billijk geprijsd.
Het is m.i. moeilijk (lees: onmogelijk) voorstelbaar elders ‘n gelijkwaardig professioneel kaliber te vinden. Ik kom dan ook, jaar-in-jaar-uit, vol vertrouwen bij deze Saab-specialist voor alle voorkomende werkzaamheden: beurten, bandenwissels, reparaties, APK e.d.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nieuwegein

13-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nadat ik onlangs mijn 14 jaar oude Saab cabrio voor de APK en een jaarbeurt bij Saab specialist Van der Veer (vh Saab Utrecht) had gebracht bleek dat de veerpoten moesten worden vervangen. Helaas bleek al snel na deze werkzaamheden dat er een onverklaarbaar aanlopen hoorbaar was bij het rechter voorwiel en tevens een vervelende vibratie. Ongelukkigerwijs was het oplossen van deze klachten niet zo maar even gebeurd. Ondanks alle aandacht en kennis bleek het probleem niet zo makkelijk op te lossen. Dankzij het doorzettingsvermogen van Michel heeft hij mijn vertrouwen in zijn kunnen meer dan waargemaakt. Het euvel (wat het dan ook geweest mag zijn) is uiteindelijk volledig opgelost. Ik kan weer blij zijn met mijn strakke Saab en mijn zorg over de kosten afhandeling van e.e.a. bleek door Michel volledig weggenomen. Service en klanttevredenheid betekende voor Michel dat het mij slechts een bescheiden bijdrage kostte. Jarenlange trouw aan mijn Saab specialist betaalde zich uit en belangrijk is dat ik bevestigd ben in mijn gevoel dat ik altijd had, nl. bij Saab specialist Van der Veer doen ze echt moeite voor je als je eens met een autoprobleem zit. Chapeau Michel.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Houten

09-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds ik Saab ben gaan rijden in 2011 heb ik het onderhoud door Autoservice van der Veer (voormalig Saab Utrecht) laten uitvoeren. M.b.t. Saab zijn ze een echte specialist, en bovendien is de service helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan