Beoordelingen AutoFirst van Toorn

8,8
17 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

H uit Vlaardingen

05-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede ervaringen met dit bedrijf.
En voor de prijs van de apk hoef ik niet naar een bandenspecialist.


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Maassluis

16-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgericht en altijd goede service! Weer een prachtige auto gekocht met een transparante (inruil)prijs en fabrieksgarantie.


Ja, ik beveel dit aan

Kenny uit WOUBRUGGE

14-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Zwijndrecht

07-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie seat gekocht . Top bedrijf, Vertrouwen in de zaak, En super geholpen door Sjaco Van Toorn. Top service! een aanrader voor iedreen die op zoek is naar een Seat


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit Rotterdam

27-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Breda

22-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en aangenaam geholpen, merkte dat de communicatie in het bedrijf top is!Elk personeelslid daar is er op uit om de klant te behagen. Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Vlaardingen

14-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst vriendelijke en deskundige medewerker.
Keurig bod m.b.t. inruilwaarde huidige auto.
Afspraken zijn keurig nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Amsterdam

13-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige samenwerking.
Goede prijs voor mijn auto gekregen en bij aflevering zag de auto er tiptop uit.
Na een grondige uitleg over de nieuwigheden van de auto tevreden naar huis terug gekeerd


Ja, ik beveel dit aan

Simona uit Vlaardingen

25-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werd (als oude klant) weer hartelijk ontvangen en voorzien van koffie, goed geadviseerd over de aanschaf van een andere auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf. De communicatie was uitstekend en ik kreeg zelfs uitleg over kapotte onderdelen en hoe het hoort te werken.


Ja, ik beveel dit aan