Beoordelingen AutoFirst Van Zeeventer Auto's

9,3
45 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Kim uit Landgraaf

08-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van Zeeventer Auto's is een zeer vakkundige garage waar ik met plezier klant ben. De prijzen zijn goed, de service van hoge kwaliteit en vaak is de auto dezelfde dag weer klaar (ongeacht het probleem). Zowel voor regulier onderhoud alsook (complexe) reperaties zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Heel

28-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over uitgevoerde werkzaam heden.
Zou dit bedrijf ook aan andere aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed geholpen beter dan mijn vorige garage in de regio, komt zeer vertrouwd over en legt de reparatie ook uit met de oude delen. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Landgraaf

26-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vakkundige hulp. Ik ben goed geholpen en te woord gestaan . Zou er zo weer terug gaan.


Ja, ik beveel dit aan

monique uit landgraaf

24-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer behulpzaam en geeft een vertrouwd gevoel !


Ja, ik beveel dit aan

John uit Kerkrade

23-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen allang bij Monique en Pascal en zijn zeer tevreden over het onderhoud aan onze auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Marina uit Brunssum

21-09-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Landgraaf

20-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Kerkrade

20-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede, snelle en betaalbare service. Snelle diagnose van het probleem en adequate oplossing


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Landgraaf

20-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan