Beoordelingen AutoFirst Van Zeeventer Auto's

9,3
62 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

E uit Heerlen

04-10-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via via zijn wij bij garage van Zeeventer terecht gekomen. Via de website hadden we al een auto op het oog. Bij aankomst werden heel enthousiast ontvangen. We hebben de auto bekeken en zijn er een proefritje mee gaan maken.

Om te vergelijken zijn we in Brabant naar een vergelijkbare auto gaan kijken. Ook deze auto beviel prima. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Van Zeventer omdat we er een heel goed gevoel erbij hadden. Het is geen pakke boter wat je koopt.

Bij de aflevering van de auto werd verteld dat ze de accu vervangen hadden. Voor de keuring was deze nog goed genoeg, toch hebben ze deze voor ons vervangen.

Wij kunnen dan ook iedereen van Zeeventer AutoService aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Landgraaf

13-09-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer fijne garage met hele vriendelijke mensen.
Super service qua mee denken in de beste oplossing om een afspraak tot stand te laten komen voor montage trekhaak.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Kerkrade

06-09-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende zaak met goede service en betaalbare prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heerlen

19-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn altijd heel tevreden.
Hebben nooit problemen met onze auto’s omdat Pascal heel deskundig is en alles op tijd ziet aankomen.
Deze garage is voor ons heel vertrouwd en Monique ook jij bent een topper dat je samen met Pascal de zaak rund en hoe jij met de klanten omgaat is super.
Tevens onze auto’s wat wij bij jullie gekocht hebben zijn wij heel tevreden mee.

Mooi familie bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Dre uit Eygelshoven

19-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Christien uit Kennedylaan 18

10-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Herten

28-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, meedenken met de klant, prettig klantcontact en goede (telefonische) bereikbaarheid


Ja, ik beveel dit aan

Cliff uit Hoensbroek

25-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd wordt alles goed geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Vajenna uit Landgraaf

21-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

L.C. uit Holtum

20-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gezellig bedrijf, persoonlijk contact met de eigenaar en goede technische voorlichting, onder het genot van een kopje koffie!!


Ja, ik beveel dit aan