Beoordelingen AutoFirst VDV Automotive

8,9
8 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Chris uit Genemuiden

16-11-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Kampen

07-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij vinden VDV Automotive een betrouwbaar en vriendelijk adres voor de aanschaf of reparatie van je auto.
Sikko is bereid om net de stapje extra voor je te zetten.
Zijn kundigheid in combinatie met betrouwbaarheid maakt dat wij VDV met een gerust hart kunnen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit HEERLEN

30-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit het zuidelijke Heerlen een auto gekocht bij VDV Automotive te Genemuiden (245 km) . Spijt, absoluut niet. SUPER SERVICE! Ik vond de auto erg mooi. Bij aankomst werd er alle vrijheid gegeven om de auto op het gemak te bekijken en een proefrit te maken (erg prettig). Na een week met de auto gereden te hebben bleek dat er toch wat gebreken waren (dit alles merk je pas bij meerder km's en de garage kon dit niet weten).
De service van dit mooie bedrijf met eigenaar Sikko is ongekend hoog. Ze hebben de koppakking vervangen, distributieriem, spanrollen, waterpomp, thermostaat etc, en ook nog eens de versnellingsbak laten reviseren. De audioboxen achterin werden ook vervangen omdat deze op waren. Tijdens de reparatie, kreeg ik ook een nieuwe Toyota mee als leen auto.
En om nog eens te benadrukken wat voor een goede service dit bedrijf geeft, ze haalde mijn aangekochte auto < 3000 euro op in het zuiden van Nederland en om de leenauto te brengen.
Kosten totaal 0 Euro, hoort bij de service zeggen ze. Waar maak je dit nog mee? De auto rijdt weer perfect, dank je wel VDV Automotive (Sikko).
Groeten,
Ralph


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit zwolle

26-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb uitermate goede ervaringen met automotive Genemuiden. Ik word er heel prettig geholpen en blijf daar zeker voor het onderhoud aan mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Hasselt

24-10-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Genemuiden

07-10-2017
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service indien nodig snelle reparaties


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Genemuiden

15-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Visitekaartje voor een autobedrijf! Geweldige service en vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan