Beoordelingen AutoFirst Wiltjer & Offenga

9,0
15 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

cornelis uit Harlingen

20-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: is zeer goed en betrouwbaar
c.van Rigteren


Ja, ik beveel dit aan

cornelis uit Harlingen

20-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: is zeer goed en betrouwbaar
c.van Rigteren


Ja, ik beveel dit aan

varinia uit Harlingen

20-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk, weten altijd wel een oplossing te vinden, prijs altijd redelijk, hebben sinds kort een receptioniste dat is een goed idee en beter voor de mannen (kijk wel de goede richting op jongens!!) ze mag alleen iets meer van auto's weten, de vraag die gesteld wordt goed onthouden en terug bellen, dus blijf je best doen dan kom je er wel.


Ja, ik beveel dit aan

rein uit harlingen

03-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Monteur nam zelf contact met me op naar aanleiding van een druklager wat herrie maakte. Na het nogmaals beoordeeld te hebben, stelde hij voor om het lager kosteloos te vervangen. Nu weer lekker stil. Dit is echt een hele goede service.
Klasse mannen.


Ja, ik beveel dit aan

cornelis uit harlingen

23-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Harlingen

22-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

varinia uit Harlingen

22-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: altijd vriendelijk, snelle service, altijd in voor een grapje, 1 min puntje sinds kort een vriendelijke baliemedewerkster maar luistert niet goed naar je vraag en belt vaak niet terug heb het idee dat ze ook te weinig van het "vak" auto's weet.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Harlingen

30-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

menno uit Harlingen

29-03-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring was voorheen goed tot na de laatste keuring van de swift de achter remmen zijn toen niet goed afgesteld en een rem cylinder werkte niet goed na de komplete achter remmen vervangen te hebben remt hij weer naar behoren. dus een zeer teleurstelende ervaring


rein uit harlingen

28-03-2017
6,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: koppelingsplaten laten vervangen, meerdere malen gezegd dat het druklager lawaai maakte. viel wel mee volgens de monteur. andere collega's vonden ook dat het lager lawaai maakte. functioneert wel naar behoren ,maar die herrie