Beoordelingen Autofirst De Markt Mechelen B.V.

9,3
14 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Karin uit Vijlen

26-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt altijd vriendelijk geholpen en je hebt er alle vertrouwen in dat er niets ' te veel' gedaan wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-09-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaring met dit bedrijf, voor APK en/of onderhoud of probleempjes - altijd snel geholpen en zover ik kan beoordelen goed advies gekregen, heel tevreden mee.


Ja, ik beveel dit aan

Stanley uit Simpelveld

21-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en je wordt er met respect geholpen. Ook al kom je er voor het eerst. Ik blijf bij deze garage vanwege hun service


Ja, ik beveel dit aan

taxi limburg uit partij

10-12-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Karina uit Vijlen

09-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Wijlre

23-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: serieus bedrijf dat vertrouwen uitstraalt. Altijd perfecte ontvangst. Duidelijke en heldere prijsafspraak van te voren Werkzaamheden worden altijd perfect uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Mechelen

08-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbare garage en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Mechelen

17-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, Deskundig en niet te duur.


Ja, ik beveel dit aan

f. uit voerendaal

15-10-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben bij dit bedrijf fantatisch geholpen,met een eerlijke prijsopgave
voor reparatie,goede service, en leen auto gratis.
Met een woord,klasse geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Elsbeth uit Mechelen

15-10-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: een kleine dorpsgarage met een professionele en klantgerichte manier van werken. Reparatie netjes uitgevoerd. Doordat het werk meeviel was de prijs lager dan vooraf opgegeven!
Zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan