Beoordelingen Autoflex

9,6
12 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Harry

09-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net bedrijf, keurig geholpen en mooie auto gekocht. Vlotte en vriendelijke communicatie, ook na de deal.


Ja, ik beveel dit aan

Danmy uit Enkhuizen

15-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super en betrouwbaar autobedrijf
Hebben goede service en advies


Ja, ik beveel dit aan

CloƩ uit Bovenkarspel

11-06-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar zeer klant vriendelijk altijd behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Willi uit Bovenkarspel

06-06-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al heel lang bij deze garage. Ik heb nooit klachten. Ze zijn betrouwbaar en zeer deskundig. Ze zijn vriendelijk en eerlijk naar de klanten toe en doen hun uiterste best om problemen op te lossen.
Kortom: een topgarage.


Ja, ik beveel dit aan

Levy uit Julianadorp

05-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze doen wat we afgesproken hebben, ze regelen alles voor je als je wat vraagt, geven deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Soufjen uit Den haag

05-06-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topbedrijf! Prima geholpen naar mijn wensen. Respectvolle medewerkers en werken goed samen als team. Heb mijn auto gebracht met een motorschade. Motor laten reviseren. Werkplaatschef beloofde me dat het goed zou komen. Ik dacht dat ik me scheel zou betalen gelukkig ben ik er goed vanaf gekomen bij autoflex. Autoflex heeft het gewoon gefixt. Ik raad deze bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Rijschool uit Alkmaar

05-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn bijzonder tevreden over Garage Autofelx. De servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en informatievoorziening zijn uitstekend, net als de kwaliteit van het onderhoud.

Garage Autoflex doet net dat ene stapje extra en zijn bereid om meer moeite voor je te doen als dit nodig is.Of het hierbij nu gaat om uitgebreide uitleg, (ongevraagd) advies, een of het enige tijd na het onderhoud informeren naar de stand van zaken.

Garage Autoflex maakt de leus "de klant is koning" meer dan waar!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Grootebroek

05-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top Bedrijf.
Vakkundig en Klantvriendelijk.
Altijd goed advies en meedenkend naar oplossingen.
Eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

A

30-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Joy uit Grootebroek

29-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een nieuwe auto gekocht bij dit bedrijf, zeer tevreden met de service. De jongens denken goed mee en zijn zeer betrouwbaar. Ook voor mijn onderhoud ga ik hier terugkomen!


Ja, ik beveel dit aan