Beoordelingen Autohuis Amersfoort

7,7
31 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,7
  • Prijs/kwaliteit 7,9
21 t/m 30 van 31 beoordelingen

Natasja uit Pijnacker

21-05-2016
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-04-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Utrecht

07-04-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn en betrouwbaar bedrijf. Blij met de aanschaf van mijn tweedehands auto hier. Eerlijke kilometerstand.


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Eemnes

02-04-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jhon uit Hengelo

22-03-2016
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebelt omdat ik interesse had in een auto, auto is reeds verkocht werd er gezegd. Nu twee weken later staat de auto nog steeds te koop beetje jammer had hem direct gevraagd de auto te verwijderen. Gewoon niet doen hoor.


Danny uit Spijkenisse

10-03-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, prima geholpen verstand van zaken. Ben zeer tevreden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Demi uit Amersfoort

10-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een maand geleden een Renault Clio uit 2000 gekocht. De auto heeft een nieuwe APK meegekregen en met bijbetaling een grote beurt gehad. Ik rij nu een maand in de auto en ik heb nog geen negatief punt kunnen ontdekken. De auto rijdt prima en zag er erg netjes uit bij aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Azarags uit Groningen

08-03-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recht voor zijn raap.


Ja, ik beveel dit aan

Ida uit Amersfoort

07-03-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, duidelijke voorlichting, snelle levering. Houdt zich aan de afspraken. Ben heel tevreden met de aankoop.
Evt. verbeterpunten: Pinautomaat aanschaffen voor betaling, Kantoor wat beter opruim- of opknapbeurt geven (komt nu wat rommelig over). Toezeggen om de auto waar de klant serieuze belangstelling voor heeft 1 of 2 dagen voor hem/haar vast te houden.


Ja, ik beveel dit aan

Lundi uit Rotterdam

01-03-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer behulpzaam en vriendelijke personeel, die bereid zijn om eventuele afspraken te maken voor meerdere dagen auto goed bekijken en proefritten te maken. Geen onnodige "high class" gedrag maar lekker dicht bij het volk blijven. Kortom je voelt je gewoon.


Ja, ik beveel dit aan