Beoordelingen Autohuis Benschop

8,9
45 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Jelle uit Nootdorp

11-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service. Helder, eerlijk en snel.

We hadden een mooie wagen gezien bij Benschop en toen gingen we net een weekje weg, geen tijd voor een afspraak. Ook dit was geen probleem, de wagen werd gewoon een extra weekje apart gezet. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Capelle aan den IJssel

28-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Skoda Octavia van 1 jaar oud gekocht, met een goede Prijs - kwaliteit verhouding. Vriendelijk te woord gestaan door Ruben en behulpzaam bij aflevering van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hans

26-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enthousiast en deskundig geholpen door Ruben, waarbij alle gemaakte afspraken nagekomen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Nieuw - Heeten

12-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Andrea uit Den Haag

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben kort geleden een bijna nieuwe Volkswagen gekocht bij Benschop, een auto met vele extras voor een aantrekkelijke prijs. Het contact met Ruben was gedurende het hele traject zeer prettig en helder. Afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Zeer servicegericht en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Waddinxveen

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk geholpen en een bijna nieuwe auto aangeschaft. Een mooie deal gemaakt met de in te ruilen auto! We komen graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Vleuten

13-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit veldhoven

12-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Groot-Ammers

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken gedaan. Veel geduld getoond door de verkoper, hoewel ik als koper nogal twijfelde over wat ik moest beslissen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Nieuwerkerk aan den IJssel

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn keurig ontvangen, hebben snel overeenstemming bereikt over prijs en inruilprijs, en daarna voor de nieuwe auto zeer uitvoerig instructie gekregen over alle mogelijkheden en insrellingen. Kortom: zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan