Beoordelingen Autohuis Eickhof Apeldoorn

8,6
612 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 612 beoordelingen

Jan uit Apeldoorn

18-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Apeldoorn

14-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Had wat vragen over de auto. Vreemde geluiden e.d Er werd alle tijd voor genomen en zelfs een rit gemaakt. En dat allemaal als service


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Apeldoorn

14-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima bedrijf maar verbeterpunten zijn er altijd denk ik. Ik wil er 2 noemen;
Destijds gevraagd om iets te wijzigen aan een instellkkng voor de ledverlichting. Antwoord was: kan niet zonder foutmelding.
Ik had graag daaraan toegevoegd gezien: maar we gaan het uitzoeken/navragen hoe het wel zou kunnen.
Bij llaatste bezoek dashcam laten monteren. Prima gedaan. Verder 1 ruitenwisserblad vervangen (garantie), in orde.
Maar had ook aangegven dat er een trilling is bij ca 130 km/uur. Toen de auto klaar was werd me gezegd dat daar geen tijd meer voor was en dat het winterbanden zijn die er waarschijnlijk toch zo weer af gaan!!
Op zo'n antwoord zat ik niet te wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

13-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Apeldoorn

13-02-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Die zijn uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

A.F.B. uit Apeldoorn

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn ervaringen zijn dat de afspraken zeer duidelijk zijn dit voor wat betreft de werkzaamheden enook de prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Apeldoorn

11-02-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Woudenberg

07-02-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in elf maanden tijd mijn tweede mazda cx5 bij jullie gekocht en dat is allemaal soegel verlopen, ben heel,tevreden. Ik heb nog geen ervaring met de eerste drie vragen.


Ja, ik beveel dit aan

antoinette uit Gorssel

07-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Ermelo

06-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enige aandachtspunt vind ik de ontvangst. ik heb de garage drie keer bezocht en het viel me op dat bij geen van de drie keren iemand je ontvangt/naar je toekomt. Het duurt soms wel 15-20 minuten voordat iemand vraagt wat zij voor mij kunnen doen.


Ja, ik beveel dit aan