Beoordelingen Autohuis Landeweerd

9,0
395 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 395 beoordelingen

Gert en Nicole uit Apeldoorn

14-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We hebben beide auto’s in onderhoud bij autohuis Landeweerd. Vorig jaar stond mijn vrouw met haar auto voor de school met een defecte accu, gebeld en naar de garage gebracht. Accu vervangen en rijden weer. Had een waterlekkage bij de achterklep van mijn Focus, i.p.v. een hele dure reparatie die uren in beslag zou nemen lekkage verholpen met speciale kit. Robert denkt mee,geeft als het kan ver van te voren aan wat je kunt verwachten de komende tijd aan kosten. Altijd vriendelijk en keurig te woord gestaan. Zijn al heel wat jaartjes klant bij autohuis Landeweerd en zullen nog vele volgen. Ga zo door team Landeweerd


Ja, ik beveel dit aan

Alphega Apotheek uit Apeldoorn

14-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Apeldoorn

14-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Echt uitmuntend geholpen. Voor de tweede keer bij dit autobedrijf geweest. Mijn auto stotterde onverwachts en ik kon niet verder rijden. Via de pechhulp van Landeweerd ben ik afgesleept. Bij hen aangekomen stond er een leenauto klaar. De reparatie is dezelfde dag uitgevoerd, zodat we de volgende ochtend op vakantie konden. Ze hebben echt hun best gedaan. Bedankt mannen!


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Apeldoorn

18-07-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prettige opvang en erg deskundige monteur


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Apeldoorn

17-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autohuis Landeweerd heeft ons uitstekend geholpen bij de bemiddeling en levering van een andere auto!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

07-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goed, onnodige reapraties worden niet uitgevoerd en dus ook niet in rekening gebracht, ook wordt er gekeken naar goedkopere alternatieven als en reparatie toch nodig is.


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Apeldoorn

05-07-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Apeldoorn

04-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbare en betaalbare garage met verstand van zaken. De heren denken met je mee, geven advies en trekken niet je portemonnee leeg. Een garage die werkt aan een langdurige klantrelatie i.p.v. korte termijnrelatie.


Ja, ik beveel dit aan

kt uit APELDOORN

01-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Apeldoorn

01-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto voor een kleine onderhoudsbeurt gebracht.
En gesproken over een lelijke kras in mijn linker portier. Hier zou naar gekeken worden.
Leen fiets mee gekregen, ook fijn.
Netjes gebeld dat ik de auto weer kon ophalen.
De kras op mijn portier was verdwenen en op de factuur stond dit als service, Hartelijk dank daarvoor! De rest van de nota was conform afspraak.


Ja, ik beveel dit aan