Beoordelingen Autohuis Landeweerd

8,9
330 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 330 beoordelingen

Jochem uit Apeldoorn

17-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-02-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf. Goed overleg over reparatie, onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Putten

10-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Volvo V40 Cross Country bij dit bedrijf gekocht.

We zijn erg vriendelijk geholpen en als verrassing kregen we bij de aflevering te horen dat de auto een onderhoudsbeurt had gekregen plus een nieuwe apk.
Dit terwijl bij ons bekend was dat dit een maand na aanschaf zou moeten plaatsvinden..

Kijk, dat is in onze ogen nou "ouderwets goede service" Robert, dank daarvoor.

We zijn erg blij met onze auto en de manier hoe met ons meegedacht werd


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit apeldoorn

09-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top bedrijf, altijd klaar on te helpen


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Apeldoorn

08-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reddingsbrigade Apeldoorn


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Apeldoorn

07-02-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Helpt meedenken voor oplossingen richting de klant om het hierin zo gemakkelijk mogelijk te maken. Prijs kwaliteit is in een zeer goede balans voor de klant, in service gerichtheid en werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

kh uit enkhuizen

07-02-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben beide auto’s in onderhoud bij Landeweerd. Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Vriendelijk (normaal) personeel waar je gewoon afspraken mee kan maken die ze ook nakomen. Zoals het hoort maar wat je in de autobranche niet vaak tegenkomt.


Ja, ik beveel dit aan

PJH uit Apeldoorn

07-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie indruk gekregen nav mijn eerste bezoek. Ik kwam langs na een actie in de krant en dan verwacht je wel gebeld te worden dat er van alles aan mankeert. Maar nee hoor, geen mankementen. De auto was ook gewassen. Al met al erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Maas uit Apeldoorn

07-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen, zeer vriendelijke monteur, alles correct verlopen, een aanrader als ik dit bedrijf een cijfer moest geven een dikke 10.


Ja, ik beveel dit aan