Beoordelingen Autohuis Spijkenisse

8,5
48 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

John uit Oosterhout

23-05-2019
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na een negatieve review en klacht heb ik excuus gekregen van de eigenaar van het bedrijf. Tevens is op kosten van autohuis de auto door een extern bedrijf gepoetst en gepolijst! Prima!!


Ja, ik beveel dit aan

j uit spijkenisse

04-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Kerkrade/ Limburg

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het eerste contact met het bedrijf was zeer positief.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
En samen zijn we tot een positieve koop gekomen.
En werd de auto perfect afgeleverd en zijn ale gamaakte afspraken uitgevoerd. zeer tevreden over Autohuis Spijkenisse en het personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Zoetermeer

02-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu een week in het bezit van een occasion, wij zijn erg blij met deze aankoop.
De auto werd netjes afgeleverd zoals was afgesproken. Zelfs nog een een poetsbeurt en wat benzine in de tank gekregen.
Er miste een sleutel, Ron heeft bij de vorige eigenaar de 2e sleutel kunnen achterhalen, dank hiervoor!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Hellevoetsluis

30-04-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Spijkenisse

23-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Collin uit Uitgeest

16-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring.
Zonder afspraak binnen gestapt, en de auto naar keuze werd vrijgemaakt voor een proefrit.
Bij ophalen van de auto bleek dat we een roestplek over het hoofd hadden gezien en na samen te hebben gekeken, werd er direct een afspraak gemaakt om dit vakkundig te herstellen.
Vriendelijke verkoper(s) met een "no nonsens" mentaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Spijkenisse

14-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
En een no noncence strategie.
Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Machiel uit Spijkenisse

01-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke service. Eerlijk en bereid om wat extra's te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Zoetermeer

29-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed , ze hadden alle tijd voor ons


Ja, ik beveel dit aan