Beoordelingen AutoHuis24

8,6
30 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Elizabeth en Johan uit Assen

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny is een spontane leuke jonge man😃
Als verkoper een eerlijke handelsman👍
Wij bevelen het autohuis24 aan met een dikke 10!!!
Groetjes,Elizabeth en Johan 😉


Ja, ik beveel dit aan

EP uit Steenwijkerland

16-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: XC70 bij Autohuis24 gekocht a 16.000 euro met GGG garantie.

Na aflevering:
Schokbrekers achter moeten worden vervangen
Airco geeft rare geluiden en hoor je overmatig
Elektr Achterklep werkt niet goed
Koelvloeistof zakt meerdere keren
Breuk in kabel naar achterruit sproeier

ggg garantie dekt alleen delen die niet aan slijtage onderhevig zijn. Bij een auto is ongeveer alles aan slijtage onderhevig. Kortom; vergoeden NIETS.
Zonde van het geld en zou ik nooit meer afsluiten

Eigenaar Autohuis24 heeft zelf een poosje in deze auto gereden voor de verkoop maar niets gemerkt aan gebreken (...)
Eigenaar was geweldig meewerkend bij aanschaf maar na melding vd gebreken (binnen 2 weken) is die houding verdwenen.


H uit Stadskanaal

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was prettig zaken doen met Danny voor de aanschaf van een gebruikte auto.
Danny is een betrouwbaar persoon gebleken met deskundigheid en passie voor auto's.
Ik zou de volgende auto weer bij Danny aan schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Amersfoort

12-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via Gaspedaal mijn nieuwe auto gevonden bij dit bedrijf. Heb de contacten met Danny als prettig en persoonlijk ervaren. Reageert snel op e-mails, denkt mee en biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen aan raden om bij hem op zoek te gaan naar een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Musselkanaal

09-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben zeer goede ervaringen met AutoHuis24. We waren op zoek naar een goede betrouwbare auto. Niet te duur, niet teveel kilometers en toch een kwalitatief goede wagen. Deze zagen we bij Danny op de site. We zagen niet dat we beter een afspraak konden maken, oeps, maar geluk was aan onze zijde en Danny was zelf aanwezig toen we op de stoep stonden. Hij nam volop de tijd om ons te informeren over de auto. Danny heeft veel kennis van auto's en kon zich ook goed in leven in de situatie waar wij in zaten nm. met spoed op zoek naar een auto. Na enkele tips en goede uitleg wat we konden verwachten hebben we de aankoop gedaan bij AutoHuis24. Er zijn nu twee maanden voorbij en we hebben absoluut geen spijt van de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Vries

07-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny heeft zijn passie voor auto's zeker.
Hij denkt mee met de klant, komt zijn afspraken na.
Mooie auto's voor een scherpe prijs.
Zeker een aanrader voor als je op zoek bent naar een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Zeegse

07-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny heeft bij ons een positieve en betrouwbare indruk achtergelaten. En we zijn blij met de aangekochte occasion.


Ja, ik beveel dit aan

A van der uit Leiden

08-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

T.

07-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jong en enthousiast bedrijf dat net even dat beetje extra aandacht en passie heeft voor mensen die opzoek zijn naar een auto.
Vriendelijk, eerlijk en meedenken met de wensen van een klant ook bij het zoeken naar een auto. Wij zijn door Danny enorm geholpen bij onze zoektocht over de grens naar een BMW cabrio en hadden na een dikke week zonder gedoe onze droomauto met kenteken op de oprit!
Enorm fijn om iemand daarbij te hebben die je kunt vertrouwen en waarbij service en vriendelijkheid, oprecht en belangrijk zijn.


Ja, ik beveel dit aan

EP uit Steenwijkerland

26-11-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Moet terugkomen op de vorige review omdat ik een andere ervaring met daarbij een andere conclusie trek.
XC70 met een airco gerelateerd probleem geleverd gekregen. Om te bepalen wat het exact is (advies Volvo dealer) is een zoekplaatje. Garantie GGG dekt dit niet.
Oftewel; auto geleverd met een probleem en ik als klant kan er ondanks garantie voor opdraaien.
Moet dit verhalen op Autohuis24 welke (nog) geen reactie heeft gegeven. Hoor ik deze week niets dan gaat de jurist ermee aan de slag.