Beoordelingen AutoHuis24

9,3
13 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Willem uit Assen

27-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette Volvo V70 2.4D gekocht met niet te veel kilometers. Ziet er keurig uit en rijdt super. Paar kleine storingen volgens afspraak verholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Wijnjewoude

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In één woord prima


Ja, ik beveel dit aan

w uit assen

16-08-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en korrekt, maak even een voorbehoud met de beoordeling totdat de afgesproken oplossing van de storing achter de rug is. Geen twijfel over de toegezegde oplossingen , maar laten we niet op de zaken vooruitlopen.Graag het verzoek nog een keer mailen nadat eea verholpen is.


Ja, ik beveel dit aan

Marit uit veendam

23-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super goed geholpen door Danny.
Een fijne auto en hele goede service!
Top en een aanrader voor goed, duidelijk en eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Eindhoven

23-07-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettig geholpen bij de aanschaf van onze Volvo C70 cabriolet, De auto voldoet aan onze verwachtingen. Een kleine storing is in overleg goed opgelost. Prettige bijkomstigheid deze zomer: Lekker cabrio weer.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Meedhuizen

17-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede klant gerichte service. De aangekochte auto netjes thuis afgeleverd. Na een aantal dagen gaf de auto een storing (bleek achter af een kleinigheid) net voor onze vakantie met de auto. na telefonisch contact heeft hij onmiddellijk de auto opgehaald en het laten oplossen de volgende dag is de auto in perfect staat terug gebracht. Ben zeer blij met de auto. Danny is serieus, oplossing-en klant gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Myrthe uit Amersfoort

16-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een youngtimer Volkswagen Golf bij Danny gekocht. We zijn erg tevredenen met onze aankoop en zijn met een goed gevoel naar huis gereden. We hebben veel tips en nuttige adviezen gekregen.
Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Wim

11-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny is een zeer klant en service gericht persoon. Hij staat voor je klaar en denkt met je mee. Niet alleen voor de koop maar ook na de koop. Bij het kopen van mijn tweede hands auto ging er vlak na de koop wat stuk, dat werd echter adequaat en klantgericht opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Assen

02-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met het bedrijf. Ik heb een gebruikte auto gekocht omdat ons gezin aan wat groters toe was. Toevallig kwam ik bij Autohuis24 uit en ontmoette Danny daar.

Danny straalt passie uit voor auto's en denkt mee met de klant. Danny heeft veel kennis en weet daarom ook precies wat een auto kan of wat een auto waard is.

Ik ben erg tevreden met de auto die ik nu gekocht heb en ben blij dat ik voor mij, in Assen een bedrijf gevonden heb dat ik kan vertrouwen bij de aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Westerbork

30-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een top ervaring met AutoHuis 24!
Heb een nieuwe auto bij dit bedrijf gekocht en deze is in top staat geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Ik raad iedereen AutoHuis 24 aan!


Ja, ik beveel dit aan