Beoordelingen AutoHuis24

8,8
45 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

E uit Harderwijk

07-08-2019
2,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Waardeloos !!


Jesper uit Zoetermeer

18-07-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs mijn eerste auto gekocht. Na lang zoeken kwam ik uit bij Danny. Ik kom zelf uit omgeving Den Haag dus ik had een lange rit voor de boeg. Telefonisch had ik aangegeven dat dit mijn eerste auto zou worden. Danny heeft mij uitstekend geholpen en alles rustig uitgelegd. Prettige manier van communiceren en ik voelde mij op mijn gemak om elke vraag te stellen. Ik ben niet voor niets 2 uur gaan rijden. De auto’s die Danny te koop heeft staan zijn erg scherp geprijsd in vergelijking met alle andere auto aanbieders. Na een proefrit hebben wij het een en ander besproken en een half uurtje later mocht ik mijzelf trotse eigenaar noemen van mijn eerste auto! Al met al een enorm positieve ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Heerhugowaard

13-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige behandeling bij aankoop van onze nieuwe auto. Ook inruil van onze oude auto ging vlekkeloos. Alles ter plekke geregeld. Duidelijke afspraken en alles snel geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Bunde

29-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via marktplaats het oog laten vallen op een mooie 3.5 jaar jonge ford ka 1e eigenaar met de unieke en zeldzaam voorkomende km stand van 2595. Ik had een soortgelijke auto om in te ruilen en kreeg hier een acceptabele prijs voor retour. Vervolgens hierop gereageerd dat ik serieus interesse had om deze te kopen en wilde een afspraak maken. Echter er waren potentiële kopers die net voor mij waren en zij gingen voor, hier wilde Danny ook geen concessies over doen. Wij gingen ervan uit dat deze deal helaas aan onze neus voorbij zou gaan toen Danny de dag erna belde dat deze kopers hadden afgehaakt , gewoon onbegrijpelijk. Dus de dag erna een afspraak gemaakt , was helaas een beetje ver, retour 640 km. maar toch gedaan aangezien ik hier een heel goed gevoel bij had. Ontvangst en aflevering was prima geregeld, auto stond al klaar, papieren zaken snel geregeld en vervolgens de weg naar het diepe zuiden retour gereden. Aan deze aankoop een goed gevoel overgehouden , goede en vriendelijke verkoper met verstand van zaken, wellicht tot een volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Assen

25-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prachtige mini gekocht bij Danny. Vriendelijk geholpen, goed advies gekregen en fijn zaken doen! De auto rijdt super. Erg blij met de aankoop en hoe dit verlopen is.


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Nieuwe Pekela

22-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Meedenkend in de wensen van de klant. Neemt de tijd, deskundig en zeer sociaal. Al met al dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Nieuwe Pekela

22-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Meedenkend in de wensen van de klant. Neemt de tijd, deskundig en zeer sociaal. Al met al dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Gertjan uit Slochteren

20-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen door Danny, vriendelijke vent die staat voor wat die aanbied. En passie voor wat hij verkooopt. Wil net even dat extra stapje voor je doen. Echt super.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Meppel

11-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben bij Danny een prachtige Volvo C70 gekocht. Vanaf het eerste moment waren de contacten zeer plezierig; Danny nam er flink tijd voor en was vanaf de proefrit tot en met de aflevering zeer vriendelijk en behulpzaam. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat we met een eerlijk en betrouwbaar persoon zaken hebben gedaan! Van harte aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Leiden

07-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben ver moeten rijden voor onze occasion en dat bleek de moeite waard. Danny is een zeer professioneel, vriendelijk en eerlijke verkoper en we zijn erg blij met onze aankoop. Ook na de verkoop heeft hij ons nog geholpen met een aantal zaken en nam hij de tijd.
Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan