Beoordelingen AutoHuis24

9,2
20 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

E.P. uit Steenwijkerland

05-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop van een XC70 D3. Komt afspraken na. Komt betrouwbaar over. Inruilprijs is marktconform. Plezierig in de omgang. Gericht op relatie en geen 'dozen' - schuiver


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Assen

25-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen. Helder en duidelijke communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

George uit Assen

25-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hier een bedrijf dat weet wat persoonlijk advies is. Toegewijd en geïnteresseerd in de behoeften, liefde voor auto's en jarenlange ervaring maakt dat mijn vrouw de auto van haar dromen heeft gevonden. Ook speciale zoekopdrachten kun je bij Danny neerleggen.
Ik raad dit bedrijf van harte aan!
Groeten Jannet en George Kuntz


Ja, ik beveel dit aan

Sofia uit Wergea

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: On October 2018 we were lucky enough to meet Danny and his autos in Assen. So we found an excellent car that fully satisfied our price-quality needs. Excellent service and support! We are very pleased with the purchase of the car in the AutoHuis24! Many thanks to Danny!


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Veendam

14-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct geholpen. Aangeschafte auto afgeleverd zoals afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Michel

14-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zomer Saab Cabrio gekocht. Eerlijke goede betrouwbare auto voor een nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Rijssen

02-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van A-Z perfect geholpen door Danny. Danny komt zijn afspraken na, is vriendelijk en doet wat hij belooft. Daarnaast heeft hij een mooie collectie occasions. Wij zijn erg blij met onze Volvo V70 die door Danny in perfecte staat is opgeleverd. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Assen

27-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette Volvo V70 2.4D gekocht met niet te veel kilometers. Ziet er keurig uit en rijdt super. Paar kleine storingen volgens afspraak verholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Wijnjewoude

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In één woord prima


Ja, ik beveel dit aan

w uit assen

16-08-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en korrekt, maak even een voorbehoud met de beoordeling totdat de afgesproken oplossing van de storing achter de rug is. Geen twijfel over de toegezegde oplossingen , maar laten we niet op de zaken vooruitlopen.Graag het verzoek nog een keer mailen nadat eea verholpen is.


Ja, ik beveel dit aan