Beoordelingen AutoHuis24

9,4
8 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Roy uit Meedhuizen

17-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede klant gerichte service. De aangekochte auto netjes thuis afgeleverd. Na een aantal dagen gaf de auto een storing (bleek achter af een kleinigheid) net voor onze vakantie met de auto. na telefonisch contact heeft hij onmiddellijk de auto opgehaald en het laten oplossen de volgende dag is de auto in perfect staat terug gebracht. Ben zeer blij met de auto. Danny is serieus, oplossing-en klant gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Myrthe uit Amersfoort

16-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een youngtimer Volkswagen Golf bij Danny gekocht. We zijn erg tevredenen met onze aankoop en zijn met een goed gevoel naar huis gereden. We hebben veel tips en nuttige adviezen gekregen.
Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Wim

11-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny is een zeer klant en service gericht persoon. Hij staat voor je klaar en denkt met je mee. Niet alleen voor de koop maar ook na de koop. Bij het kopen van mijn tweede hands auto ging er vlak na de koop wat stuk, dat werd echter adequaat en klantgericht opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Assen

02-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met het bedrijf. Ik heb een gebruikte auto gekocht omdat ons gezin aan wat groters toe was. Toevallig kwam ik bij Autohuis24 uit en ontmoette Danny daar.

Danny straalt passie uit voor auto's en denkt mee met de klant. Danny heeft veel kennis en weet daarom ook precies wat een auto kan of wat een auto waard is.

Ik ben erg tevreden met de auto die ik nu gekocht heb en ben blij dat ik voor mij, in Assen een bedrijf gevonden heb dat ik kan vertrouwen bij de aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Westerbork

30-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een top ervaring met AutoHuis 24!
Heb een nieuwe auto bij dit bedrijf gekocht en deze is in top staat geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Ik raad iedereen AutoHuis 24 aan!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Maastricht

16-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny is een topper. Super betrouwbaar en eerlijk. Het was prettig zakendoen, ondanks dat ik meer heb uitgegeven dan aanvankelijk de bedoeling was. Hij straalt zijn passie uit en neemt alle tijd voor je!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Groningen

08-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eigenaar verzorgt de aankoop tot in de puntjes. Er wordt goed meegedacht en moeite voor je gedaan. Hierdoor voelt een auto kopen een stuk vertrouwder en persoonlijker!


Ja, ik beveel dit aan

Geertje uit Assen

07-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden. Prettige manier van communiceren en de auto word keurig afgeleverd! Betrouwbaar bedrijf om je auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan