Beoordelingen AutoHuis24

8,9
37 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Arjan uit Meppel

11-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben bij Danny een prachtige Volvo C70 gekocht. Vanaf het eerste moment waren de contacten zeer plezierig; Danny nam er flink tijd voor en was vanaf de proefrit tot en met de aflevering zeer vriendelijk en behulpzaam. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat we met een eerlijk en betrouwbaar persoon zaken hebben gedaan! Van harte aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Leiden

07-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben ver moeten rijden voor onze occasion en dat bleek de moeite waard. Danny is een zeer professioneel, vriendelijk en eerlijke verkoper en we zijn erg blij met onze aankoop. Ook na de verkoop heeft hij ons nog geholpen met een aantal zaken en nam hij de tijd.
Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Groningen

03-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie jong gebruikte wagen gekocht bij deze firma.
Vlotte onderhandeling, auto stond er keurig bij.
Enthousiaste eigenaar die zelf de inkoop en verkoop doet, waardoor alles goed transparant was voor ons.
Als u een klein en persoonlijk bedrijf zoekt voor een leuke eerlijke auto kan ik Danny zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Assen

29-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny begreep goed wat ik zocht en kon hier goed op inspelen.


Ja, ik beveel dit aan

Rita

20-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, proefgereden, dag later de auto gekocht. Ik kan niet oordelen over deskundigheid omdat ik verder geen vragen had.( Ik kocht dezelfde auto die ik eerder had.)


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Borculo

13-04-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is prettig zakendoen met Danny. Hij heeft kennis van zaken en de prijsstelling van zijn auto``s is scherp.
We hebben een mooie en erg nette auto bij hem gekocht (Ford S Max) die keurig onderhouden was. De prijs was tov andere aanbieders scherp gesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Rene' uit Gouda

05-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vorige week bij Danny een auto gekocht. Het is altijd lastig om een goede prijs overeen te komen. Gelukkig dacht Danny goed mee en zijn we tot elkaar gekomen. Ook bij een enkele vraag achteraf heeft Danny telkens keurig antwoord gegeven op mijn vragen en wilde, ongevraagd, zelf navraag doen bij een fabrikant, om informatie voor mij te achterhalen.
Het is prettig zaken doen met Danny.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Assen

11-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een jong gebruikte Hybride auto. Hierover keurig en netjes geïnformeerd door Danny die weet waar hij over spreekt.

Hierna is Danny opzoek gegaan en binnen korte tijd had hij een mooie CT200h gevonden. Na een testrit de auto naar tevredenheid gekocht.

Ik ben door Danny uitstekend geholpen. Hij weet waar hij over spreekt!!



Ja, ik beveel dit aan

Bas

06-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Elizabeth en Johan uit Assen

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny is een spontane leuke jonge man😃
Als verkoper een eerlijke handelsman👍
Wij bevelen het autohuis24 aan met een dikke 10!!!
Groetjes,Elizabeth en Johan 😉


Ja, ik beveel dit aan