Beoordelingen AutoHuis24

9,0
43 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 43 beoordelingen

Rita

20-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, proefgereden, dag later de auto gekocht. Ik kan niet oordelen over deskundigheid omdat ik verder geen vragen had.( Ik kocht dezelfde auto die ik eerder had.)


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Borculo

13-04-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is prettig zakendoen met Danny. Hij heeft kennis van zaken en de prijsstelling van zijn auto``s is scherp.
We hebben een mooie en erg nette auto bij hem gekocht (Ford S Max) die keurig onderhouden was. De prijs was tov andere aanbieders scherp gesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Rene' uit Gouda

05-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vorige week bij Danny een auto gekocht. Het is altijd lastig om een goede prijs overeen te komen. Gelukkig dacht Danny goed mee en zijn we tot elkaar gekomen. Ook bij een enkele vraag achteraf heeft Danny telkens keurig antwoord gegeven op mijn vragen en wilde, ongevraagd, zelf navraag doen bij een fabrikant, om informatie voor mij te achterhalen.
Het is prettig zaken doen met Danny.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Assen

11-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een jong gebruikte Hybride auto. Hierover keurig en netjes geïnformeerd door Danny die weet waar hij over spreekt.

Hierna is Danny opzoek gegaan en binnen korte tijd had hij een mooie CT200h gevonden. Na een testrit de auto naar tevredenheid gekocht.

Ik ben door Danny uitstekend geholpen. Hij weet waar hij over spreekt!!



Ja, ik beveel dit aan

Bas

06-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Elizabeth en Johan uit Assen

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny is een spontane leuke jonge man😃
Als verkoper een eerlijke handelsman👍
Wij bevelen het autohuis24 aan met een dikke 10!!!
Groetjes,Elizabeth en Johan 😉


Ja, ik beveel dit aan

EP uit Steenwijkerland

16-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: XC70 bij Autohuis24 gekocht a 16.000 euro met GGG garantie.

Na aflevering:
Schokbrekers achter moeten worden vervangen
Airco geeft rare geluiden en hoor je overmatig
Elektr Achterklep werkt niet goed
Koelvloeistof zakt meerdere keren
Breuk in kabel naar achterruit sproeier

ggg garantie dekt alleen delen die niet aan slijtage onderhevig zijn. Bij een auto is ongeveer alles aan slijtage onderhevig. Kortom; vergoeden NIETS.
Zonde van het geld en zou ik nooit meer afsluiten

Eigenaar Autohuis24 heeft zelf een poosje in deze auto gereden voor de verkoop maar niets gemerkt aan gebreken (...)
Eigenaar was geweldig meewerkend bij aanschaf maar na melding vd gebreken (binnen 2 weken) is die houding verdwenen.


H uit Stadskanaal

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was prettig zaken doen met Danny voor de aanschaf van een gebruikte auto.
Danny is een betrouwbaar persoon gebleken met deskundigheid en passie voor auto's.
Ik zou de volgende auto weer bij Danny aan schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Amersfoort

12-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via Gaspedaal mijn nieuwe auto gevonden bij dit bedrijf. Heb de contacten met Danny als prettig en persoonlijk ervaren. Reageert snel op e-mails, denkt mee en biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen aan raden om bij hem op zoek te gaan naar een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Musselkanaal

09-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben zeer goede ervaringen met AutoHuis24. We waren op zoek naar een goede betrouwbare auto. Niet te duur, niet teveel kilometers en toch een kwalitatief goede wagen. Deze zagen we bij Danny op de site. We zagen niet dat we beter een afspraak konden maken, oeps, maar geluk was aan onze zijde en Danny was zelf aanwezig toen we op de stoep stonden. Hij nam volop de tijd om ons te informeren over de auto. Danny heeft veel kennis van auto's en kon zich ook goed in leven in de situatie waar wij in zaten nm. met spoed op zoek naar een auto. Na enkele tips en goede uitleg wat we konden verwachten hebben we de aankoop gedaan bij AutoHuis24. Er zijn nu twee maanden voorbij en we hebben absoluut geen spijt van de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan