Beoordelingen AutoHuis24

9,0
44 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
21 t/m 30 van 44 beoordelingen

Fam uit Musselkanaal

09-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben zeer goede ervaringen met AutoHuis24. We waren op zoek naar een goede betrouwbare auto. Niet te duur, niet teveel kilometers en toch een kwalitatief goede wagen. Deze zagen we bij Danny op de site. We zagen niet dat we beter een afspraak konden maken, oeps, maar geluk was aan onze zijde en Danny was zelf aanwezig toen we op de stoep stonden. Hij nam volop de tijd om ons te informeren over de auto. Danny heeft veel kennis van auto's en kon zich ook goed in leven in de situatie waar wij in zaten nm. met spoed op zoek naar een auto. Na enkele tips en goede uitleg wat we konden verwachten hebben we de aankoop gedaan bij AutoHuis24. Er zijn nu twee maanden voorbij en we hebben absoluut geen spijt van de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Vries

07-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny heeft zijn passie voor auto's zeker.
Hij denkt mee met de klant, komt zijn afspraken na.
Mooie auto's voor een scherpe prijs.
Zeker een aanrader voor als je op zoek bent naar een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Zeegse

07-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Danny heeft bij ons een positieve en betrouwbare indruk achtergelaten. En we zijn blij met de aangekochte occasion.


Ja, ik beveel dit aan

A van der uit Leiden

08-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

T.

07-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jong en enthousiast bedrijf dat net even dat beetje extra aandacht en passie heeft voor mensen die opzoek zijn naar een auto.
Vriendelijk, eerlijk en meedenken met de wensen van een klant ook bij het zoeken naar een auto. Wij zijn door Danny enorm geholpen bij onze zoektocht over de grens naar een BMW cabrio en hadden na een dikke week zonder gedoe onze droomauto met kenteken op de oprit!
Enorm fijn om iemand daarbij te hebben die je kunt vertrouwen en waarbij service en vriendelijkheid, oprecht en belangrijk zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Assen

25-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen. Helder en duidelijke communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

George uit Assen

25-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hier een bedrijf dat weet wat persoonlijk advies is. Toegewijd en geïnteresseerd in de behoeften, liefde voor auto's en jarenlange ervaring maakt dat mijn vrouw de auto van haar dromen heeft gevonden. Ook speciale zoekopdrachten kun je bij Danny neerleggen.
Ik raad dit bedrijf van harte aan!
Groeten Jannet en George Kuntz


Ja, ik beveel dit aan

Sofia uit Wergea

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: On October 2018 we were lucky enough to meet Danny and his autos in Assen. So we found an excellent car that fully satisfied our price-quality needs. Excellent service and support! We are very pleased with the purchase of the car in the AutoHuis24! Many thanks to Danny!


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Veendam

14-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct geholpen. Aangeschafte auto afgeleverd zoals afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Michel

14-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zomer Saab Cabrio gekocht. Eerlijke goede betrouwbare auto voor een nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan