Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,2
138 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 138 beoordelingen

Ricardo uit Doorwerth

27-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2014 een Audi A4 aangeschaft bij AutoHuisLimburg. Ik had de auto online gezien en mijn broer is gaan kijken, waarna hij zo positief was dat ik de auto heb gekocht voordat ik zelf in Sittard was geweest.

Erg fijne werkmentaliteit, in plaats van het "traditionele" afdingen met gladde verkooppraatjes die men vaak tegenkomt bij de autodealers, hier gewoon een normaal gesprek kunnen voeren. Gewoon duidelijkheid over de mening en wensen van zowel verkoper als klant, erg verfrissend.

Zeer tevreden met de auto, nooit problemen mee gehad en rij er nog steeds met veel plezier in.


Ja, ik beveel dit aan

Floortje uit Heerlen

09-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn erg goed geholpen. En eerlijke prijs voor een goede auto; een nteger bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Maastricht

04-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerlijk en sympathiek.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Valkenswaard

03-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Autobedrijf met een vriendelijke lach, een warm onthaal en eerlijke betrouwbare auto's voor een mooie prijs !!


Ja, ik beveel dit aan

Koti uit Maastricht

26-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Harrie, Anneke uit Merkelbeek

23-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autohuis heeft een ruime keuze in 2dehands auto´s die nog meerdere jaren zonder problemen mee kunnen.
De prijs/kwaliteit is goed.
Wouter wekt vertrouwen. Ook als er onverhoopt problemen zouden komen worden deze in goed overleg opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anniek uit Sittard

20-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle handeling en super service, geeft nét dat beetje extra. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

ivo uit sittard

16-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: eerlijk,betrouwbaar,klantgericht,goede service,mooi bedrijf,vakbekwaamd.


Ja, ik beveel dit aan

Janny uit Sittard

02-02-2017
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit groesbeek bij Nijmegen

29-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in 2014 zochten we een toyota starlet. Op internet vonden we precies wat we zochten bij AutoHuisLimburg. Maar Sittard was niet naast de deur om er even naar toe te rijden. de verkoper zei dat het een pracht wagentje was maar dat hij hem niet voor ons kon vasthouden. De manier van verkopen gaf ons zo'n vertrouwd gevoel dat we gevraagd hebben als we 100 euro betaalde of hij hem dan 2 dagen vast wou houden. Als de auto niet was wat we er van verwachten waren we deze kwijt. Hij ging akkoord. We hebben er tot op heden geen spijt van gehad we zijn heel fijn geholpen en hebben nog steeds ons top wagentje.


Ja, ik beveel dit aan