Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,2
178 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 178 beoordelingen

M. uit Geleen

19-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Net aan Wouter mijn oude auto verkocht. Geen gedoe, geen praatjes, gewoon fatsoenlijk en eerlijk zaken doen. Meteen alle formaliteiten en betaling afgehandeld en daarna netjes thuisgebracht. Hier zijn Service en Klantvriendelijkheid niet slechts woorden!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Echt

25-01-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto te koop aangeboden aan Wouter i.v.m overlijden, en ondanks diverse optische mankementen toch een voor beide partijen acceptable prijs overeengekomen die meteen contant werd uitbetaald.

Wouter wekt de indruk dat hij niet alleen maar zakelijk bezig is maar ook een enthousiaste liefhebber is bereid een auto een 2e kans te geven. TOP


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Leiden

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf. Doet wat ze belooft!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Sittard

23-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb Wouter gevraagd een BMW 3 of 5 touring te zoeken voor mij. In de tussentijd heb ik zelf een auto gevonden. De ervaring was positief los van het feit dat Wouter geen auto heeft kunnen vinden. Hij hield me wekelijks op de hoogte en was vanaf het begin eerlijk en helder over de haalbaarheid van de zoekopdracht.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Sittard

15-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Mazda automaat gekocht. Een deskundige, weloverwogen en vriendelijke autoverkoop waar wij nog steeds goed op terugkijken en de Mazda diet het al jaren perfect


Ja, ik beveel dit aan

harry uit Eygelshoven

28-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Wouter een Mitsubishi Asx gekocht. was mijn tweede auto die ik bij hem kocht. Mijn ervaring was weer prima!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Heerlen

25-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en vriendelijke service. Geen poeha en gedoe, maar gewoon eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Hoensbroek

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: goede service ondervonden bij de verkoop van een sloopauto


Ja, ik beveel dit aan

JWM uit BEEK LB

22-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: AutoHuisLimburg kan ik van harte aanbevelen!
Wouter heeft zijn zaken goed in orde. Door zijn vriendelijkheid, deskundigheid en het enorm enthausiasme geeft hij je meteen het vertouwen. Hierdoor staat het wagenpark dat hij aanbiedt garant voor kwaliteit. Echt de moeite waard om eens even een kijkje te nemen. Een ├ęchte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Liefhebber, secuur, hardwerkend


Ja, ik beveel dit aan