Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,1
149 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 149 beoordelingen

Simon uit Sittard

23-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De eigenaar is een eerlijke en sympathieke man. Een echte aanrader als je eerlijk advies wilt en kwaliteit en service kan waarderen.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Bocholtz

22-06-2017
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vrijdag inde zaak geweest voor een auto, prijs 11990. Zaterdags was de prijs al 12490. Na een weekje overdenken heb ik contact opgenomen om de auto te kopen ad 11990.
Voor die prijs wordt hij dus niet meer aan mij verkocht.


Stephen uit Heerlen

16-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autoverkopers wekken van nature argwaan op bij mensen, en dit maakte dat wij erg op onze hoede waren bij onze zoektocht naar een nieuwe auto. Wij wilden dan ook een goed gevoel hebben bij zowel de auto als bij de verkoper. Ondanks dat wij een aantal scherp geprijsde auto’s op het oog hadden bij dealers bij ons in de buurt, kwamen wij online een bedrijf in Sittard tegen met alleen maar lyrische recensies van voorgaande klanten waardoor wij besloten er eens langs te gaan. Uiteindelijk is AutoHuisLimburg van Wouter onze eerste keus geworden, ondanks dat het van alle gegadigden het verst van ons vandaan lag. De auto die wij op het oog hadden zag er keurig uit en viel direct in de smaak. Echter, de doorslaggevende factor was Wouter zelf. Vanaf het eerste contact hadden wij namelijk het gevoel met een integer en betrouwbaar persoon van doen te hebben en waren wij volledig ervan overtuigd bij hem in goede handen te zijn. Daarnaast was hij ook bijzonder sympathiek en plezierig in de omgang waardoor de gunfactor bij ons erg hoog lag.
Wij zijn nu een klein jaar verder, en wij hebben absoluut geen spijt van onze keuze. Wouter excelleert namelijk ook op het gebied van aftersales. Hij houdt contact middels een appje van tijd tot tijd om te vragen of de auto nog bevalt, en toen bleek dat onze auto een klein mankementje vertoonde is dit op keurige wijze door hem afgehandeld. Hij is zelfs persoonlijk naar de reparerende garage gegaan om toe te zien op een correcte afhandeling, waarbij hij geheel belangeloos onze auto een wasbeurt gaf. Waar vind je nog zulke service?
Wij kunnen AutoHuisLimburg dan ook van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Horn

11-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wouter is iemand die van korte lijnen houdt. Bij ons ging hij opzoek naar een Hyundai en hij kwam met een prachtige auto aan. Alles werd goed geregeld en nadat er wat kleine dingen waren die niet helemaal in orde waren, werden deze zonder probleem opgelost. Een volgende keer weet ik zeker de weg naar hem terug te vinden!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Valkenswaard

23-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wouter is een man met passie voor auto's. Dat straalt hij uit in alles wat hij in zijn zaak doet. En die passie draagt hij over aan zijn klanten.


Ja, ik beveel dit aan

I uit oosterhout

12-04-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open benadering van de verkoper, echt een verademing. Eerste contact via telefoon, hij reserveerde de auto direct voor ons. Nette en goed onderhouden auto. Groot aantal nette auto's op voorraad. Heel duidelijk tegen welke conditie de auto zou worden afgeleverd. Samengevat: duidelijke en vriendelijke benadering!


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit SINT-MICHIELSGESTEL

09-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, bij het zoeken naar een gebruikte auto. Informatie klonk betrouwbaar, enthousiaste verkoper/eigenaar, beslissing voor de koop was snel genomen.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Grathem

02-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin dit jaar een Jaguar S type gekocht bij dit bedrijf. Auto zag er keurig uit! Wij zijn vriendelijk en netjes geholpen door Wouter en zijn erg tevreden over het bedrijf en de auto. Een aanrader voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Heerlen

31-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg tevreden, alles is tot in de puntjes afgehandeld.
De service was uitstekend. Net dat "beetje "meer.


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Posterholt

29-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke benadering goede uitleg over de auto.


Ja, ik beveel dit aan