Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,2
145 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 145 beoordelingen

Ben uit Valkenswaard

23-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wouter is een man met passie voor auto's. Dat straalt hij uit in alles wat hij in zijn zaak doet. En die passie draagt hij over aan zijn klanten.


Ja, ik beveel dit aan

I uit oosterhout

12-04-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open benadering van de verkoper, echt een verademing. Eerste contact via telefoon, hij reserveerde de auto direct voor ons. Nette en goed onderhouden auto. Groot aantal nette auto's op voorraad. Heel duidelijk tegen welke conditie de auto zou worden afgeleverd. Samengevat: duidelijke en vriendelijke benadering!


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit SINT-MICHIELSGESTEL

09-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, bij het zoeken naar een gebruikte auto. Informatie klonk betrouwbaar, enthousiaste verkoper/eigenaar, beslissing voor de koop was snel genomen.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Grathem

02-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin dit jaar een Jaguar S type gekocht bij dit bedrijf. Auto zag er keurig uit! Wij zijn vriendelijk en netjes geholpen door Wouter en zijn erg tevreden over het bedrijf en de auto. Een aanrader voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Heerlen

31-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg tevreden, alles is tot in de puntjes afgehandeld.
De service was uitstekend. Net dat "beetje "meer.


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Posterholt

29-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke benadering goede uitleg over de auto.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Urmond

28-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben onze auto ter verkoop bij Wouter aangeboden.
Na een goed en duidelijk gesprek kregen we een mooi bod.
Zijn deskundigheid, eerlijkheid en enthousiasme zorgen ervoor dat je met een goed gevoel zaken met hem doet.
Hier kun je echt met een gerust hart een auto kopen/verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Doorwerth

27-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2014 een Audi A4 aangeschaft bij AutoHuisLimburg. Ik had de auto online gezien en mijn broer is gaan kijken, waarna hij zo positief was dat ik de auto heb gekocht voordat ik zelf in Sittard was geweest.

Erg fijne werkmentaliteit, in plaats van het "traditionele" afdingen met gladde verkooppraatjes die men vaak tegenkomt bij de autodealers, hier gewoon een normaal gesprek kunnen voeren. Gewoon duidelijkheid over de mening en wensen van zowel verkoper als klant, erg verfrissend.

Zeer tevreden met de auto, nooit problemen mee gehad en rij er nog steeds met veel plezier in.


Ja, ik beveel dit aan

Floortje uit Heerlen

09-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn erg goed geholpen. En eerlijke prijs voor een goede auto; een nteger bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Maastricht

04-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerlijk en sympathiek.


Ja, ik beveel dit aan