Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,2
167 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 167 beoordelingen

Ben uit Geleen

08-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In de afgelopen tijd hebben wij twee auto’s bij Wouter gekocht. Wouter is een gepassioneerde ondernemer met hart voor de zaak. Hij neemt de tijd voor je en is een eerlijke zakenman. Maar wat belangrijker is: hij is een man van zijn woord. Heel fijn is de service. Als er iets is dan wordt dat meteen door Wouter opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Jef uit Sittard

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autohuis Limburg bevelen wij graag aan. Wij zijn ZEER TEVREDEN met de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Wouter heeft zijn zaken goed voor mekaar, en staat je ook na verkoop steeds met raad en daad terzijde. ALLE LOF!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Eijsden-Margraten

12-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Om mijn zoon te helpen en te behoeden voor valkuilen bij de aankoop van een gebruikte auto heb ik een betrouwbare autohandelaar gezocht. Dat lijkt contradictio in terminis (betrouwbare autohandelaar), maar getroffen door de lovende recensies op de site van Autohuis Limburg togen we daarheen voor een eerste kennismaking. Het klikte meteen. Zó'n superenthousiaste en klantgerichte benadering als die van Wouter ben ik in mijn leven nog niet tegengekomen, terwijl ik toch heel wat auto's van diverse merken heb gehad. De onorthodoxe klant- en kwaliteitgerichte aanpak van Wouter Gerardu is er een om in te lijsten. Ik hoop dat hij dit lang volhoudt, want hij steekt er veel tijd en energie in om met de mooiste superauto op de proppen te komen. Zo ook in dit geval. Wouter had de auto zelf nog extra gepoetst en het was te zien dat dit met liefde gebeurd was, zó glom de zwarte Focus. Hij was zó enthousiast over de gevonden Ford Focus Titanium dat ik even dacht "die wil hij zelf houden". Een perfect onderhouden auto met alles erop en eraan, zelfs automatische beschermingsstrips aan de deuren. Ook mijn zoon was - en is - zeer enhousiast met deze mooie wagen en vooral ook met de echt betrouwbare en oprechte Wouter. De auto werd afgeleverd met nieuwe APK keuring. Zelf heb ik nog een perfecte auto, maar voor een volgende auto ga ik bij hem shoppen en zal er zeker slagen, want ik ben er zeker van dat ook zijn handelsrelaties inmiddels rekening houden met deze prettige perfectionist. Hij houdt écht van de auto's die hij verkoopt en zijn kwaliteitgedreven werkwijze is ook helemaal écht. Geen holle verkooppraat maar de daad bij het woord. Geen wonder dat zijn klanten zo tevreden zijn. Autohuis Limburg is TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Sittard

13-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij autohuis limburg een werkelijk schitterende alfa mito gekocht, welke nauwelijks van een nieuwe te onderscheiden was, en deze had ook nog eens heel weinig gelopen. Ik heb deze auto een paar maanden in mijn bezit en bevalt nog steeds prima. Ik ben bij dit bedrijf zeer goed geholpen, de verkoop is precies volgens planning en afspraak verlopen. De wagen was gepoetst en zelfs voorzien van een nieuwe apk, en dat terwijl deze nog een half jaar geldig was, tevens heeft wouter de auto een onderhoudsbeurt laten geven bij een gerenommeerd bedrijf, en dat zonder extra kosten, was extra service ! Ik heb nog nooit een bedrijf gezien die zo perfect een auto heeft afgeleverd. Een paar weken geleden is mijn mooie mito het doelwit geweest van een vandaal die er een dikke steen op heeft gegooid, ik heb wouter dit medegedeeld omdat we beide er zo trots op waren dat deze auto zo zeldzaam mooi was. Wouter heeft mij zijn hulp aangboden en heeft de wagen laten voor mij herstellen, en deze was een dag later al klaar ! dit is zo perfect gebeurd, de alfa is weer als voorheen, heb zelden zo’n goed werk gezien. Als ik weer een auto koop, dan wordt die zeker bij autohuis linmburg gekocht. Een autobedrijf die er zo goed in zit is uiterst zeldzaam.


Ja, ik beveel dit aan

math uit Wessem

06-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: voor een betrouwbaar bedrijf met een mooi wagenpark en iemand die zijn afspraken nakomt bent u aan het juiste adres bij AutoHuisLimburg


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Raalte

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was al geruime tijd opzoek naar een Mercedes A klasse nieuw model automatik. Gezien de afstand Raalte-Sittard eerst telefonisch contact opgenomen met Autohuislimburg, direct vanaf het eerste contact gaf Wouter mij het benodigde vertrouwen: de heldere en duidelijk advertentie, website, goede reviews, hij reserveerde de auto voor mij zonder dat ik hoefde aan te betalen, stuurde via de Watsap detail foto's van de auto en foto's van de onderhoudshistorie. En hier bovenop garandeerde Wouter ons dat de auto in, ik citeer: "een sublieme en fantastische staat verkeert" mocht dit niet zo zijn dan zou hij ons de rijskosten betalen Raalte-Sittard en terug. Er was geen woord te veel gezegd, de auto was direct verkocht aan ons en wij rijden er nu bijna 2 jaar in met veel genot. Zo af en toe krijgen we nog een bericht via de watsap van Wouter met de vraag, ik citeer: "of wij nog steeds tevreden zijn met de A-Klasse?" Dit waarderen wij. bedankt Wouter en zodra wij in het zuiden zijn zullen wij zeker even langskomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Amsterdam

01-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit Amsterdam een prima auto gekocht bij Wouter. Ik wilde precies dezelfde auto, Mitsubishi Space Star, en ben daar goed in geslaagd. Op de teller 100.000 km minder dus nog voor jaren rij plezier. Ik denk dat als ik zeg wat voor auto ik zoek bij de volgende auto dat Wouter hem zeker voor mij gaat vinden. Niets dan lof!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Merkelbeek

27-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb in December 2014 een Mercedes-B C kl Combi gekocht van Wouter Gerardu, AutoHuis Limburg. Heb bewust gewacht met het geven van mijn menig. Dus nu! Wouter is n zeer vriendelijke jongeman, en wat mij nog belangrijker is, eerlijk, betrouwbaar en een grote nazorg! Nog steeds n fijne auto zonder problemen (bouwjaar 2003). Elke aspirant autokoper is aan te raden bij dit bedrijf vooral binnen te lopen. Wouter bedankt. Jelle Fokkinga-Merkelbeek augustus 2017


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sittard

07-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leeuwenborgh Opleidingen


Ja, ik beveel dit aan

N uit Sittard

01-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima, goed contact. Zakelijk maar toch persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan