Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,2
174 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

Jos uit Sittard

15-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Mazda automaat gekocht. Een deskundige, weloverwogen en vriendelijke autoverkoop waar wij nog steeds goed op terugkijken en de Mazda diet het al jaren perfect


Ja, ik beveel dit aan

harry uit Eygelshoven

28-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Wouter een Mitsubishi Asx gekocht. was mijn tweede auto die ik bij hem kocht. Mijn ervaring was weer prima!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Heerlen

25-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en vriendelijke service. Geen poeha en gedoe, maar gewoon eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Hoensbroek

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: goede service ondervonden bij de verkoop van een sloopauto


Ja, ik beveel dit aan

JWM uit BEEK LB

22-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: AutoHuisLimburg kan ik van harte aanbevelen!
Wouter heeft zijn zaken goed in orde. Door zijn vriendelijkheid, deskundigheid en het enorm enthausiasme geeft hij je meteen het vertouwen. Hierdoor staat het wagenpark dat hij aanbiedt garant voor kwaliteit. Echt de moeite waard om eens even een kijkje te nemen. Een échte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Liefhebber, secuur, hardwerkend


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Hindeloopen

23-12-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed en vriendelijkcontact


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Geleen

08-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In de afgelopen tijd hebben wij twee auto’s bij Wouter gekocht. Wouter is een gepassioneerde ondernemer met hart voor de zaak. Hij neemt de tijd voor je en is een eerlijke zakenman. Maar wat belangrijker is: hij is een man van zijn woord. Heel fijn is de service. Als er iets is dan wordt dat meteen door Wouter opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Jef uit Sittard

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autohuis Limburg bevelen wij graag aan. Wij zijn ZEER TEVREDEN met de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Wouter heeft zijn zaken goed voor mekaar, en staat je ook na verkoop steeds met raad en daad terzijde. ALLE LOF!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Eijsden-Margraten

12-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Om mijn zoon te helpen en te behoeden voor valkuilen bij de aankoop van een gebruikte auto heb ik een betrouwbare autohandelaar gezocht. Dat lijkt contradictio in terminis (betrouwbare autohandelaar), maar getroffen door de lovende recensies op de site van Autohuis Limburg togen we daarheen voor een eerste kennismaking. Het klikte meteen. Zó'n superenthousiaste en klantgerichte benadering als die van Wouter ben ik in mijn leven nog niet tegengekomen, terwijl ik toch heel wat auto's van diverse merken heb gehad. De onorthodoxe klant- en kwaliteitgerichte aanpak van Wouter Gerardu is er een om in te lijsten. Ik hoop dat hij dit lang volhoudt, want hij steekt er veel tijd en energie in om met de mooiste superauto op de proppen te komen. Zo ook in dit geval. Wouter had de auto zelf nog extra gepoetst en het was te zien dat dit met liefde gebeurd was, zó glom de zwarte Focus. Hij was zó enthousiast over de gevonden Ford Focus Titanium dat ik even dacht "die wil hij zelf houden". Een perfect onderhouden auto met alles erop en eraan, zelfs automatische beschermingsstrips aan de deuren. Ook mijn zoon was - en is - zeer enhousiast met deze mooie wagen en vooral ook met de echt betrouwbare en oprechte Wouter. De auto werd afgeleverd met nieuwe APK keuring. Zelf heb ik nog een perfecte auto, maar voor een volgende auto ga ik bij hem shoppen en zal er zeker slagen, want ik ben er zeker van dat ook zijn handelsrelaties inmiddels rekening houden met deze prettige perfectionist. Hij houdt écht van de auto's die hij verkoopt en zijn kwaliteitgedreven werkwijze is ook helemaal écht. Geen holle verkooppraat maar de daad bij het woord. Geen wonder dat zijn klanten zo tevreden zijn. Autohuis Limburg is TOP.


Ja, ik beveel dit aan