Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,1
131 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 131 beoordelingen

ivo uit sittard

16-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: eerlijk,betrouwbaar,klantgericht,goede service,mooi bedrijf,vakbekwaamd.


Ja, ik beveel dit aan

Janny uit Sittard

02-02-2017
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit groesbeek bij Nijmegen

29-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in 2014 zochten we een toyota starlet. Op internet vonden we precies wat we zochten bij AutoHuisLimburg. Maar Sittard was niet naast de deur om er even naar toe te rijden. de verkoper zei dat het een pracht wagentje was maar dat hij hem niet voor ons kon vasthouden. De manier van verkopen gaf ons zo'n vertrouwd gevoel dat we gevraagd hebben als we 100 euro betaalde of hij hem dan 2 dagen vast wou houden. Als de auto niet was wat we er van verwachten waren we deze kwijt. Hij ging akkoord. We hebben er tot op heden geen spijt van gehad we zijn heel fijn geholpen en hebben nog steeds ons top wagentje.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Sittard (Ned.)

26-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Buitengewoon prettig. Zeer open en faire onderhandeling. Een onvergelijkbare "after sale".
Ala er nog eens een andere auto moet komen: Op naar AutoHuisLimburg.
Ga zo door Wouter. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Valkenswaard

26-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne plaats om een auto aan te schaffen. Een top auto gekocht voor een goede prijs. Echt een vriendelijke en eerlijke man! Een aanrader. De kwaliteit van de auto is ook echt prachtig.


Ja, ik beveel dit aan

Lau uit Geleen

23-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het behalen van mijn autorijbewijs en het kopen van mijn eerste auto zeer vriendelijk en vakkundig tewoord gestaan en geholpen.
Tevens een goede service en prima afhandeling mbt mijn wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Geleen

23-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en vriendelijk prijs kwaliteits verhouding goed


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Rosmalen

16-01-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto verkocht, tegen een redelijke prijs. Mij viel de persoonlijke aanpak van Wouter op, evenals de transparantie in het proces. Het is me erg goed bevallen!


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Roermond

13-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige en eerlijke verkoper. Goed en eerlijk advies. Fijne kerel en een fijne en betrouwbare zaak!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Sittard

28-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een enthousiasme! Hier ga je dus echt voor je plezier een auto kopen.
Kundig, vriendelijk en service waar je u tegen zegt. Met een ruime keuze tegen de goede prijs. Voor elk budget. Ideale plek om dé auto te zoeken die past bij je eigen wensen.


Ja, ik beveel dit aan