Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,2
182 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 182 beoordelingen

Leon uit Landgraaf

14-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het bezoek aan AutoHuisLimburg werden we door de eigenaar, Wouter, heel hartelijk ontvangen. Hij straalde meteen veel vertrouwen uit. Onderhandelingen over inruil en aankoop van de VW Eos verliepen erg prettig, niks was Wouter teveel. Tevens maakte hij zijn woorden m.b.t. nazorg cq. garantie waar. Hij biedt daarnaast zijn hulp en advies aan bij zaken die zich na de aankoop voordoen, zoals het installeren van een alarm en het plaatsen van een trekhaak. Ik zal bij een toekomstige aanschaf van een andere auto zeker weer een bezoek brengen aan AutoHuisLimburg en kan dan ook iedereen die op zoek is naar een auto dit autobedrijf van harte aanbevelen!
De voorraad aan auto's is groot en ze zien allemaal even goed uit! SAMENVATTEND: TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Maastricht

13-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf. Goede service! Belangrijk vind ik als klant dat als er iets mis is met de auto het opgelost wordt. Die verantwoordelijk neemt autohuislimburg!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Sittard

12-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij AutoHuis limburg een Mercedes SLK gekocht en Wouter, de eigenaar van dit bedrijf, nam alle tijd om mij op uiterst deskundige en vriendelijke wijze te helpen.
De aankoop van de SLK en de inruil van mijn oude auto verliep vlot en aangenaam.
Dit bedrijf staat 100% achter de door haar aangeboden auto's en Wouter bleek een gepassioneerde autoliefhebber te zijn.
Ik stap nog elke dag met een grote glimlach in auto die ik hier heb aangeschaft en ik kan iedereen aanraden om hier eens een kijkje te gaan nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Beek en Donk

03-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer correcte verkoper, komt afspraken na en denkt in mogelijkheden. Plezierig bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Geleen

19-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Net aan Wouter mijn oude auto verkocht. Geen gedoe, geen praatjes, gewoon fatsoenlijk en eerlijk zaken doen. Meteen alle formaliteiten en betaling afgehandeld en daarna netjes thuisgebracht. Hier zijn Service en Klantvriendelijkheid niet slechts woorden!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Echt

25-01-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto te koop aangeboden aan Wouter i.v.m overlijden, en ondanks diverse optische mankementen toch een voor beide partijen acceptable prijs overeengekomen die meteen contant werd uitbetaald.

Wouter wekt de indruk dat hij niet alleen maar zakelijk bezig is maar ook een enthousiaste liefhebber is bereid een auto een 2e kans te geven. TOP


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Leiden

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf. Doet wat ze belooft!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Sittard

23-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb Wouter gevraagd een BMW 3 of 5 touring te zoeken voor mij. In de tussentijd heb ik zelf een auto gevonden. De ervaring was positief los van het feit dat Wouter geen auto heeft kunnen vinden. Hij hield me wekelijks op de hoogte en was vanaf het begin eerlijk en helder over de haalbaarheid van de zoekopdracht.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Sittard

15-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Mazda automaat gekocht. Een deskundige, weloverwogen en vriendelijke autoverkoop waar wij nog steeds goed op terugkijken en de Mazda diet het al jaren perfect


Ja, ik beveel dit aan

harry uit Eygelshoven

28-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Wouter een Mitsubishi Asx gekocht. was mijn tweede auto die ik bij hem kocht. Mijn ervaring was weer prima!


Ja, ik beveel dit aan