Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,2
175 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 175 beoordelingen

Marco uit Sittard

23-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb Wouter gevraagd een BMW 3 of 5 touring te zoeken voor mij. In de tussentijd heb ik zelf een auto gevonden. De ervaring was positief los van het feit dat Wouter geen auto heeft kunnen vinden. Hij hield me wekelijks op de hoogte en was vanaf het begin eerlijk en helder over de haalbaarheid van de zoekopdracht.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Sittard

15-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Mazda automaat gekocht. Een deskundige, weloverwogen en vriendelijke autoverkoop waar wij nog steeds goed op terugkijken en de Mazda diet het al jaren perfect


Ja, ik beveel dit aan

harry uit Eygelshoven

28-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Wouter een Mitsubishi Asx gekocht. was mijn tweede auto die ik bij hem kocht. Mijn ervaring was weer prima!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Heerlen

25-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en vriendelijke service. Geen poeha en gedoe, maar gewoon eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Hoensbroek

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: goede service ondervonden bij de verkoop van een sloopauto


Ja, ik beveel dit aan

JWM uit BEEK LB

22-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: AutoHuisLimburg kan ik van harte aanbevelen!
Wouter heeft zijn zaken goed in orde. Door zijn vriendelijkheid, deskundigheid en het enorm enthausiasme geeft hij je meteen het vertouwen. Hierdoor staat het wagenpark dat hij aanbiedt garant voor kwaliteit. Echt de moeite waard om eens even een kijkje te nemen. Een échte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Liefhebber, secuur, hardwerkend


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Hindeloopen

23-12-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed en vriendelijkcontact


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Geleen

08-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In de afgelopen tijd hebben wij twee auto’s bij Wouter gekocht. Wouter is een gepassioneerde ondernemer met hart voor de zaak. Hij neemt de tijd voor je en is een eerlijke zakenman. Maar wat belangrijker is: hij is een man van zijn woord. Heel fijn is de service. Als er iets is dan wordt dat meteen door Wouter opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Jef uit Sittard

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autohuis Limburg bevelen wij graag aan. Wij zijn ZEER TEVREDEN met de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Wouter heeft zijn zaken goed voor mekaar, en staat je ook na verkoop steeds met raad en daad terzijde. ALLE LOF!


Ja, ik beveel dit aan