Beoordelingen AutoHuisLimburg

9,1
160 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 160 beoordelingen

Peter uit Sittard

07-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leeuwenborgh Opleidingen


Ja, ik beveel dit aan

N uit Sittard

01-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima, goed contact. Zakelijk maar toch persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Sittard

01-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Automaat gekocht, goede service en prettig zaken doen, was helemaal top. ook de na zorg meer dan in orde.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Malden

30-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment een goed contact en duidelijke afspraken. Wouter was goed op de hoogte van de auto.

Levering is goed verlopen en ik heb schik met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

I uit Valkenburg

30-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettige sfeer. De eigenaar is een aardige man die met zorg met zijn auto's omgaat. Levert ze op een betrouwbare en eerlijke manier af. Ik kreeg als extra service nog een ijskrabber en reservelampjes erbij. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Ulestraten

27-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ook 8 maanden na aanschaf van de auto stond Wouter meteen klaar om te helpen met een storing aan de airco! Na reparatie stond de auto volledig gepoetst klaar. Geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Susteren

26-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, deskundig en goed kunnen handelen.
Heb hier 'n mitsubishi asx gekocht en is me prima bevallen als ik weer eens 'n auto nodig heb zal dit 't eerste bedrijf zijn waar ik naartoe ga.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Sittard

26-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen, dezelfde dag nog in een voor mij nieuwe auto kunnen wegrijden.


Ja, ik beveel dit aan

Gabrielle uit Geleen

26-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk en deskundig advies...... Grote nazorg en betrokkenheid bij aankoop auto.


Ja, ik beveel dit aan