Beoordelingen Autokempen

9,6
14 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Daty uit Eindhoven

29-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands auto gekocht, superservice na klein mankement, staan meteen klaar en lossen op zonder gedoe. Uiterst vriendelijk en correct. Ga daar zeker terug !


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Best

14-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Waalre

26-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze staan altijd meteen klaar voor hulp. De service en prijs/kwaliteit verhouding is TOP! Heb zelfs mijn autootje van binnen en buiten gepoetst teruggekregen. Dát zijn pas de extra's waardoor je terug blijft komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-11-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Eindhoven

24-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf met leuke behulpzame mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Enrico uit WAALRE

24-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een ondernemer in hart en nieren. Klant vriendelijk, meedenkend, Bij Autokempen voel je je echt klant! Daar zouden heel veel anderen een voorbeeld aan kunnen nemen!!!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Blitterswijck

12-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima zaak
Geen geouwehoer, lekker vlot ,dit kost ie dat krijg je voor je ouwe terug.
Duidelijk en geen gezeik dus.
Prima auto gekocht voor weinig rij er la 3 jaar mee , nog niks geen probleem gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Eindhoven

16-02-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In oktober heb ik een gebruikte Peugeot 307 aangeschaft bij Autokempen. Alles is prima verlopen en plezierig contact gehad met de heer Ganzeboom. Vandaag was mijn accu leeg/kapot gegaan en op advies van de wegenwacht naar de garage. Kon hier meteen terecht, ook zonder afspraak Auto Kempen heeft kosteloos mijn accu vervangen! Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Veghel

09-02-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen najaar bij Autokempen in Veldhoven een Mercedes C-klasse van bouwjaar 2006 gekocht. Was al langere tijd op zoek naar een dergelijke auto en de advertentie sprong er echt uit vergeleken met de rest. aangezien de prijs en de rest van het plaatje ook zeer netjes te noemen is toch maar een afspraak gemaakt. Omdat ik altijd wat huiverig ben bij de aanschaf van een gebruikte auto, je kunt je geld maar een keer uitgeven en er zitten een hoop sjacheraars tusssen, heeft Autokempen mij toch over de streep weten te trekken. Ze hebben mij een zeer betrouwbaar gevoel gegeven, ze beschikken over een mooie showroom, nette werkplaats en zijn bij de BOVAG aangesloten. ook hebben ze zich tot nu toe aan de afspraken gehouden en hebben ze beloofd dat ik bij eventuele problemen altijd terug zou kunnen komen. dit moet natuurlijk altijd nog blijken, want heb namelijk nog geen problemen gehad, maar gezien mijn ervaring en de recensies hier op deze website ben ik daar helemaal niet bang voor.

kortom zie je een leuke auto staan bij Autokempen, twijfel niet.
En ik ga ze ook zeker het onderhoud van mijn auto gunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Klazien uit Dronrijp

12-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Juli j.l hebben wij bij autobedrijf kempen een Mercedes Cito gekocht. Met deze bus bleek heel veel mis te zijn, ondanks dat we geen garantie hadden, stond de garage voor bijna alle onkosten, de monteur heeft zelfs de bus hij ons vandaan gehaald, wij wonen in Friesland!! Zonder discussie heeft het bedrijf alle reparaties die nodig waren om de bus te maken uitgevoerd! Wij zijn meer dan tevreden over auto bedrijf kempen!


Ja, ik beveel dit aan