Beoordelingen Autokempen

9,4
18 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Anoniem

29-05-2017
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een week voor bezoek een afspraak ingepland met de medewerker om een auto te komen bekijken.

Gekomen op locatie bleek de auto allerlei mankementen te hebben: haperende motor en liep totaal niet stationair, motor koelde niet en was na een klein stukje rijden oververhit , passagiersraam kon niet open , koplamp kapot etc.
Niets stond hierover vermeld in de advertentie.
Dit was allemaal wel te maken volgens de medewerker , maar dan moest ik wel een Bovag pakket a 995,- erbij nemen. Nogal belachelijk om 1000,- extra te moeten betalen om een goed rijdende auto te mogen verwachten.

Auto zat bij aankomst ook geheel onder het zand / stof. Een beetje service gerelateerd bedrijf had ervoor gezorgd dat de presentatie wat netter verzorgd zou zijn.

Medewerker neemt wel de tijd voor je en is niet opdringerig.

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf, had toch mijn advies zou zijn om de auto na te kijken voordat hij in de verkoop gaat, of in ieder geval melden wat er kapot aan is. Had mij een heen en terugrit van in totaal 2 uur bespaard.


Thomas uit Valkenswaard

29-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maand een Volvo V70 gekocht bij Autokempen. Zeer vriendelijk en correct geholpen.
Na ongeveer 1 week ging het motorlampje branden en sprong de auto in noodloop. Direct contact opgenomen en kon meteen terecht. Diagnose gesteld en het had iets met het roetfilter te maken. Dit is kosteloos door Autokempen opgelost. Zeer tevreden over het bedrijf en een aanrader als u op zoek bent naar een occasion.


Ja, ik beveel dit aan

chris uit Veldhoven

25-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een gebruikte Chevrolet gekocht op een fijne en correcte wijze
Niets anders dan lof.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eindhoven

13-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf mag met recht en trots Service met een Hoofdletter geschreven.

Vanmiddag de Hyundai Atos van mijn echtgenote opgehaald. Auto was keurig gewassen en stond klaar voor de aflevering. Na alle papieren, vrijwaring en overschrijving geregeld te hebben, de sleutel overdracht.

Met een vriendelijke handdruk kreeg ik een prachtige bos bloemen overhandigd van dhr. Ganzeboom met de woorden; deze zijn voor uw vrouw, mocht er ook maar iets zijn met/aan de auto moet u gewoon langskomen.

Dit is Service ten TOP!.

Mijn echtgenote is erg blij met deze fantastische aankoop. No nonsens garage, van a tot z een eerlijk verhaal. Zeer goede prijs en geen verrassing achteraf!.

Autokempen bedankt voor de prettige deal, wij zijn een 100% tevreden klant.

Met vriendelijke groet familie Verhoeven


Ja, ik beveel dit aan

Daty uit Eindhoven

29-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands auto gekocht, superservice na klein mankement, staan meteen klaar en lossen op zonder gedoe. Uiterst vriendelijk en correct. Ga daar zeker terug !


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Best

14-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Waalre

26-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze staan altijd meteen klaar voor hulp. De service en prijs/kwaliteit verhouding is TOP! Heb zelfs mijn autootje van binnen en buiten gepoetst teruggekregen. Dát zijn pas de extra's waardoor je terug blijft komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-11-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Eindhoven

24-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf met leuke behulpzame mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Enrico uit WAALRE

24-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een ondernemer in hart en nieren. Klant vriendelijk, meedenkend, Bij Autokempen voel je je echt klant! Daar zouden heel veel anderen een voorbeeld aan kunnen nemen!!!


Ja, ik beveel dit aan