Beoordelingen Autokempen

9,7
16 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

chris uit Veldhoven

25-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een gebruikte Chevrolet gekocht op een fijne en correcte wijze
Niets anders dan lof.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eindhoven

13-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf mag met recht en trots Service met een Hoofdletter geschreven.

Vanmiddag de Hyundai Atos van mijn echtgenote opgehaald. Auto was keurig gewassen en stond klaar voor de aflevering. Na alle papieren, vrijwaring en overschrijving geregeld te hebben, de sleutel overdracht.

Met een vriendelijke handdruk kreeg ik een prachtige bos bloemen overhandigd van dhr. Ganzeboom met de woorden; deze zijn voor uw vrouw, mocht er ook maar iets zijn met/aan de auto moet u gewoon langskomen.

Dit is Service ten TOP!.

Mijn echtgenote is erg blij met deze fantastische aankoop. No nonsens garage, van a tot z een eerlijk verhaal. Zeer goede prijs en geen verrassing achteraf!.

Autokempen bedankt voor de prettige deal, wij zijn een 100% tevreden klant.

Met vriendelijke groet familie Verhoeven


Ja, ik beveel dit aan

Daty uit Eindhoven

29-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands auto gekocht, superservice na klein mankement, staan meteen klaar en lossen op zonder gedoe. Uiterst vriendelijk en correct. Ga daar zeker terug !


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Best

14-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Waalre

26-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze staan altijd meteen klaar voor hulp. De service en prijs/kwaliteit verhouding is TOP! Heb zelfs mijn autootje van binnen en buiten gepoetst teruggekregen. Dát zijn pas de extra's waardoor je terug blijft komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-11-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Eindhoven

24-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf met leuke behulpzame mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Enrico uit WAALRE

24-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een ondernemer in hart en nieren. Klant vriendelijk, meedenkend, Bij Autokempen voel je je echt klant! Daar zouden heel veel anderen een voorbeeld aan kunnen nemen!!!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Blitterswijck

12-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima zaak
Geen geouwehoer, lekker vlot ,dit kost ie dat krijg je voor je ouwe terug.
Duidelijk en geen gezeik dus.
Prima auto gekocht voor weinig rij er la 3 jaar mee , nog niks geen probleem gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Eindhoven

16-02-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In oktober heb ik een gebruikte Peugeot 307 aangeschaft bij Autokempen. Alles is prima verlopen en plezierig contact gehad met de heer Ganzeboom. Vandaag was mijn accu leeg/kapot gegaan en op advies van de wegenwacht naar de garage. Kon hier meteen terecht, ook zonder afspraak Auto Kempen heeft kosteloos mijn accu vervangen! Top service!!


Ja, ik beveel dit aan