Beoordelingen Autokempen

8,9
25 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Hakee uit Eindhoven

16-05-2019
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Er zit tussen alle goede beoordelingen altijd wel een mindere tussen. En tussen alle auto's die Autokempen verkoopt zit er ook altijd wel een mindere tussen. Als ik een youngtimer koop dan weet ik dat het een en ander aan schort, maar het achterstallig onderhoud bij de Volvo die ik heb gekocht was enorm. Uitgaande van een goed aangeschreven autobedrijf met een eigen werkplaats verbaast het me dat er gebreken waren die ze bij het inkopen al hadden kunnen nalopen; een handrem herstel je niet door allemaal boutjes tussen te zetten tot die niet verder meer kan. Dat is beunwerk. Dat hadden ze op het minst kunnen zien, ze hebben immers een werkplaats met - vriendelijke - jongens. En zo was er wel meer. Kortom, teveel betaalt en jammer dat Autokempen voor een paar honderd euro's hun reputatie te grabbel gooien. Jammer.


H.E. uit Waalre

08-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben begin 2019 een tweedehands Honda gekocht.
Verhaal was duidelijk en eerlijk. Honda is afgeleverd met beurt. Met APK en beurt zoals afgesproken op tijd afgeleverd.

Na vier maanden rijdt de Honda nog prima; dus die blijft in onderhoud bij deze garage.

Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Waalre

11-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een auto gekocht naar volle tevredenheid. Goede service, duidelijk verhaal. Goede aftersales. Ook voor beurten en APK, altijd fijne en duidelijke afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Waalre

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag voor de vijfde keer een auto gekocht.
Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Zij doen wat ze beloven 👍


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Eindhoven

12-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ga al jaren voor onderhoud naar Autokempen. Betalen is nooit leuk, maar ik heb iig het gevoel dat ik niet teveel betaal.
Net een tweedehands auto gekocht bij een andere firma, Norbert heeft zowel bij de zoektocht geholpen en nog een gratis aankoopkeuring gedaan ook.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Waalre

03-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig in omgang vanaf het moment dat je binnen komt, totdat je de zaak verlaat.
Goed advies en komen afspraken na. Wij zijn zeer tevreden?
Wij komen zeker weer terug.👍


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Tilburg

06-08-2017
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ging kijken voor een degelijke Honda. Goede auto dus ik dacht kopen. Het ging eigenlijk al fout bij het bedrag. Op internet stond 2500 rijklaar, dat was dus niet zo. Ze werken met pakketen en het overschrijven alleen kost al 100 euro.

Ik ging voor het uitgebreide pakket, grote beurt en apk. Toen ik mijn auto kreeg deden mijn elektrische ramen niet, de centrale deurvergrendeling deed het alleen maar bij de auto openen (heel irritant), de lamphoogte verstellen was kapot en de radio had een pincode die ze niet wisten.

Na tot 3 keer toe mijn auto inleveren was dat allemaal geregeld. Het heeft dus uiteindelijk een maand geduurd voordat mijn auto echt afwas. Daar betaal je dan 600 euro voor.

Tot over maat van ramp ben ik er laatst achtergekomen dat geen enkele filter (lucht/olie) was vervangen, dat is standaard bij een grote beurt. Op de achteras zitten twee verschillende banden (verschillend profiel) en is dus niet apk.

Kortom, bras. Ze proberen extra geld te verdienen met pakketjes, maar ze doen niet eens moeite om te doen alsof ze daar iets voor doen.


Anoniem

29-05-2017
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een week voor bezoek een afspraak ingepland met de medewerker om een auto te komen bekijken.

Gekomen op locatie bleek de auto allerlei mankementen te hebben: haperende motor en liep totaal niet stationair, motor koelde niet en was na een klein stukje rijden oververhit , passagiersraam kon niet open , koplamp kapot etc.
Niets stond hierover vermeld in de advertentie.
Dit was allemaal wel te maken volgens de medewerker , maar dan moest ik wel een Bovag pakket a 995,- erbij nemen. Nogal belachelijk om 1000,- extra te moeten betalen om een goed rijdende auto te mogen verwachten.

Auto zat bij aankomst ook geheel onder het zand / stof. Een beetje service gerelateerd bedrijf had ervoor gezorgd dat de presentatie wat netter verzorgd zou zijn.

Medewerker neemt wel de tijd voor je en is niet opdringerig.

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf, had toch mijn advies zou zijn om de auto na te kijken voordat hij in de verkoop gaat, of in ieder geval melden wat er kapot aan is. Had mij een heen en terugrit van in totaal 2 uur bespaard.


Thomas uit Valkenswaard

29-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maand een Volvo V70 gekocht bij Autokempen. Zeer vriendelijk en correct geholpen.
Na ongeveer 1 week ging het motorlampje branden en sprong de auto in noodloop. Direct contact opgenomen en kon meteen terecht. Diagnose gesteld en het had iets met het roetfilter te maken. Dit is kosteloos door Autokempen opgelost. Zeer tevreden over het bedrijf en een aanrader als u op zoek bent naar een occasion.


Ja, ik beveel dit aan

chris uit Veldhoven

25-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een gebruikte Chevrolet gekocht op een fijne en correcte wijze
Niets anders dan lof.


Ja, ik beveel dit aan