Beoordelingen Autokempen

8,9
25 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
21 t/m 25 van 25 beoordelingen

Klazien uit Dronrijp

12-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Juli j.l hebben wij bij autobedrijf kempen een Mercedes Cito gekocht. Met deze bus bleek heel veel mis te zijn, ondanks dat we geen garantie hadden, stond de garage voor bijna alle onkosten, de monteur heeft zelfs de bus hij ons vandaan gehaald, wij wonen in Friesland!! Zonder discussie heeft het bedrijf alle reparaties die nodig waren om de bus te maken uitgevoerd! Wij zijn meer dan tevreden over auto bedrijf kempen!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Veldhoven

04-10-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, 2 keer gratis leen auto meegekregen,, eigenaar is heel open en houdt zich keurig aan afspraken.. Aanrader voor occasions


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Geldrop

03-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag heb ik mijn "nieuwe" BMW 5 serie touring opgehaald bij Autokempen. Compleet met alle boekjes, nationale autopas en onderhoudshistorie! Over de prijs waren we het snel eens, het is inmiddels ook al de 4e auto (1x zakelijk, 3x privé) die ik bij de heer Ganzeboom van Autokempen heb gekocht. Ik ben zeer tevreden over de snelle vakkundige afhandeling en goede prijs dus dat mag zeker gezegd worden. Veel autobedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen! MVG, Robbert


Ja, ik beveel dit aan

GJW uit Heerhugowaard

06-09-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen mei heb ik hier een gebruikte Volkswagen Golf aangeschaft, ik heb even gewacht met het schrijven van een review om de auto en service goed te kunnen beoordelen. De auto bevalt tot op heden uitstekend, ik had deze gevonden op internet en ben na het maken van een afspraak naar het zuiden afgezakt.
De auto zag er uit zoals omschreven door Dhr. Ganzenboom ( eigenaar Autokempen? ) De inruilprijs die geboden werd was marktconform en daar waren we snel uit, even een ritje gemaakt en de koop gesloten.
Een week later hebben we de Golf opgehaald en meegenomen.
De auto bevalt nog steeds goed, over de service kan ik niet zoveel zeggen omdat ik geen problemen heb gehad, ik ga er van uit dat dit goed zit omdat er 6 maanden Bovag garantie op zit.
Al met al een zeer prettige ervaring en over een jaar of 3 zal ik weer eens kijken op de site van Autokempen


Ja, ik beveel dit aan

Findo uit Eindhoven

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Billeke kosten. Vriendelijke omgang.


Ja, ik beveel dit aan