Beoordelingen Automaan

8,3
23 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Joop uit Den Haag

01-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service ,klantgericht alles word doorgesproken, afspraak is afspraak niets dan lof


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Den Haag

29-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend, diagnose goed doorgesproken en prima advies.


Ja, ik beveel dit aan

eric uit leiderdorp

29-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam bij Automaan terecht omdat ik last had van een hardnekkige storing die niet gevonden kon worden door de BMW dealer en een andere BMW specialist uit Veenendaal
Bij deze garage met overig zeer deskundig en vriendelijk personeel is het probleem wel gevonden en opgelost,hulde daarvoor.
De afspraken die waren gemaakt zijn ze ook 100% nagekomen niks dan lof over deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

eric uit leiderdorp

29-04-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam bij Automaan terecht omdat ik last had van een hardnekkige storing die niet gevonden kon worden door de BMW dealer en een andere BMW specialist uit Veenendaal
Bij deze garage met overig zeer deskundig en vriendelijk personeel is het probleem wel gevonden en opgelost,hulde daarvoor.
De afspraken die waren gemaakt zijn ze ook 100% nagekomen niks dan lof over deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Delft

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al Jaren bij Automaan. Het is prachtig om te zien hoe dit bedrijf de afgelopen jaren gegroeid is en een top specialist in BMW en Mini is geworden. Ik ben dik tevreden over de kwaliteit deskundigheid. Je ziet aan alles dat er zorg en aandacht aan de auto besteed wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Jan

23-04-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een geweldige BMW specialist. Super geholpen al jaren.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Nootdorp

26-09-2014
2,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ontvangen met een kopje koffie
Echter de deskundigheid van dit bedrijf en hoe het zich op haar website profileert is niet juist.
Storing aan mijn BMW konden ze niet verhelpen. Hele dag heeft mij voertuig daar onnodig gestaan zonder mij eventjes van te voren hierover te berichten. Wel een gepeperde rekening meegeven en arrogant reageren zonder de klant aan te kijken als ik hier een opmerking over maak. Nee geen goede reclame en zal een ieder afraden om een auto daar in onderhoud te brengen.


Dolf uit Pijnacker

22-03-2013
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor standaard werkzaamheden als APK/ banden/ remmen/ ruitenwissers, vast en zeker een prima bedrijf. Echter profileren zij zich als universele specialist v.w.b. complexe storingen. Mijn ervaring is niet positief. Ik ben ontevreden over de uitgevoerde werkzaamheden,de communicatie en de klachtbehandeling. Via de voordeur warm ontvangen, met een forse rekening via de achterdeur naar buiten, en de werkzaamheden zijn niet of niet goed uitgevoerd.


Marius uit Pijnacker

04-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

wim uit pijnacker

05-04-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: alleen maar lof


Ja, ik beveel dit aan