Beoordelingen Automaan

8,1
18 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Jan

23-04-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een geweldige BMW specialist. Super geholpen al jaren.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Nootdorp

26-09-2014
2,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ontvangen met een kopje koffie
Echter de deskundigheid van dit bedrijf en hoe het zich op haar website profileert is niet juist.
Storing aan mijn BMW konden ze niet verhelpen. Hele dag heeft mij voertuig daar onnodig gestaan zonder mij eventjes van te voren hierover te berichten. Wel een gepeperde rekening meegeven en arrogant reageren zonder de klant aan te kijken als ik hier een opmerking over maak. Nee geen goede reclame en zal een ieder afraden om een auto daar in onderhoud te brengen.


Dolf uit Pijnacker

22-03-2013
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor standaard werkzaamheden als APK/ banden/ remmen/ ruitenwissers, vast en zeker een prima bedrijf. Echter profileren zij zich als universele specialist v.w.b. complexe storingen. Mijn ervaring is niet positief. Ik ben ontevreden over de uitgevoerde werkzaamheden,de communicatie en de klachtbehandeling. Via de voordeur warm ontvangen, met een forse rekening via de achterdeur naar buiten, en de werkzaamheden zijn niet of niet goed uitgevoerd.


Marius uit Pijnacker

04-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

wim uit pijnacker

05-04-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: alleen maar lof


Ja, ik beveel dit aan

S uit Pijnacker

03-01-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ja, ik kom terug bij Automaan
Voertuig : Volvo V70 2.4D Klant voor onderhoud, reparatie en APK. Vaak in één keer de juiste kwaliteit, een enkele keer niet maar dan werd het wel uitstekend opgelost. Reden laatste bezoek : winterbanden en boardcomputer display probleem cq. storing in dashboard / klokkendisplay. Dit blijkt een veel voorkomend probleem te zijn bij volvo V70 (zie volvo forums).

Ondanks goede ervaring met Automaan toch met dit probleem naar de Volvo dealer gegaan. Reparatie offerte € 821, -!!! Volvo forums bekeken waarop men alternatieve bedrijven aanbood. Deze bedrijven vroegen € 165,- / tijdsduur 2,5 uur!

Toen Automaan geraadpleegd. Kosten € 29,- , / tijdsduur 0,5 uur en het werkt uitstekend.

Ook voor luxere segment is deze garage aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn

02-11-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels enkele jaren ervaring met Automaan, altijd goed geholpen ook als het even niet makkelijk te repareren is. Goede service en vriendelijke behulpzame mensen.


Ja, ik beveel dit aan

B.J. uit Pijnacker

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze me altijd goed, snel en deskundig helpen


Ja, ik beveel dit aan

Orja uit Moerkapelle

08-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan