Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
78 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Andre uit Woerden

17-10-2018
9,7

Ervaring: Via Tom een leuke auto kunnen aanschaffen. Snelle en vlotte communicatie en prima service. Heeft de aankoop super geregeld.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Fer uit Schiedam

06-09-2018
9,7

Ervaring: Geweldige ervaring met dit bedrijf tot twee maal toe eerst in 2015 als 1 van de eerste klanten en later in 2017 bij vervanging van mijn private Lease auto.


Reden bezoek: Het aanschaffen van een lease auto


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Mijdrecht

06-09-2018
9,0

Ervaring: Tom heeft de auto op dinsdag bij ons opgehaald en foto's gemaakt en op vrijdag was deze al verkocht en alles super netjes afgehandeld duidelijk en correct.
Een aanrader.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Joanna uit Nootdorp

05-09-2018
10

Ervaring: Echt een top bedrijf! Ik ging met mijn vriend mee om voor de tweede keer te kijken naar de auto die hij graag wou. Toen we aankwamen stond de auto netjes klaar. Ik was onder de indruk van het concept van het bedrijf! We werden erg vriendelijk ontvangen door Tom. Ik heb nog nooit zo een eerlijke verkoop meegemaakt. Dikke aanrader dus!!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Delft

05-09-2018
10

Ervaring: Op een willekeurige vrijdag naar de automakelaar gereden om te kijken voor een Renault Clio RS. Ik wist niet van te voren wat ik van het bedrijf kon verwachten. Toen wij aankwamen werden wij aangsproken door eigenaar Tom en vertelde ik dat ik kwam voor de Clio. Ik wist niet dat hij de auto niet in de zaak had staan... gelukkig ging Tom de eigenaar van de RS bellen met de vraag of hij langs wou komen voor een bezichtiging. Ik kreeg te horen dat de auto er met 10 a 15 minuten zou zijn. Na een bak koffie kwam de RS aangereden. Ik mocht gelijk een proefrit maken en was onder de indruk van de bijna nieuw staat van de auto. Alles tot in de puntjes perfect verzorgd. Nadat ik terug kwam vroeg ik of we de auto mochten inspecteren op de brug om nog eventuele problemen te vinden. De eigenaar vertelde mij en me maatje alles over de auto wat ik zelf wel heel mooi vond. Tom was in de tussentijd bezig met een andere klant en liet ons in alle rust en alle tijd de auto onderzoeken. We kregen zelfs een werkplaatslamp erbij om goed te kunnen kijken. Na een fijne proefrit en een inspectie konden we niets vinden wat aan de auto zou mankeren. Het was inmiddels 5 uur en had met Tom afgesproken om zaterdags erop terug te komen.
Op zaterdag werd ik gebeld door Tom met de vraag of hij ons nog kon verwachten. Eenmaal terug in mijdrecht stond de koffie alweer klaar en zijn we tot een mooie deal gekomen voor de Clio. Wat mij verbaasde was de open en eerlijke manier waarop Tom de auto aanbood en dat er ruimte was om de auto zo goed te kunnen inspecteren. Want laten we eerlijk zijn... dit is zeldzaam bij auto handelaren. Al met al hele gave ervaring en ik raad het zeker aan om via Tom of met Tom zaken te doen. Toptoko!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Den Haag

17-07-2018
9,0

Ervaring: Dit is de eerste keer dat ik de aankoop van een tweedehands auto heb uitbesteed. Heel prettige ervaring. Had ik eerder moeten doen. Na enkele aankoop debacles door mezelf, rijden wij nu in een zeer aantrekkelijke Jeep, waarbij ratio en emotie goed lijken samen te kopen. Zonder Tom had ik dit niet aangedurfd.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Zevenhoven

03-07-2018
10

Ervaring: Een fantastische samenwerking met Tom!!
We hadden enige reserve omdat een aanschaf van een andere auto niet iets is om zomaar even te besluiten.
Maar door de ervaren en zeer deskundige behandeling door Tom is het een succes geworden.
Dank je wel Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Christien uit Leimuiden

30-06-2018
10

Ervaring: Bij het kopen van een auto hebben wij een goed en eerlijk advies gehad van Tom de eigenaar van dit bedrijf! Zeker een aanrader hem te raadplegen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Tom nog bedankt!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Uithoorn

27-06-2018
9,7

Ervaring: Ik heb Tom gevonden om een auto die via hem te koop werd aangeboden, helaas voor mij was die zo verkocht en viste ik achter het net. Ik ben wel met hem in gesprek geraakt en heb mijn huidige auto via hem laten verkopen. Wat goed is, is dat hij een auto niet zomaar verkoopt, na zijn testrit bleek bijvoorbeeld dat de koppeling aan het eind was, mij viel dat niet op. Gelukkig heeft hij een mooie regeling getroffen om dit te vervangen. Koppeling heb ik gezien, hij had inderdaad gelijk! De auto is relatief snel verkocht voor een mooi bedrag. Ik blij, de nieuwe eigenaar ook blij want die staat niet een vervelende verrassing te wachten.
Ik kan Tom echt aanbevelen, hij is werkelijk een makelaar voor auto's en niet een handelaar waar er al genoeg van zijn! Na met hem zaken gedaan te hebben is dit verschil duidelijk in het voordeel van Tom!
Met vriendelijke groet
Joost


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit zevenhoven

25-06-2018
10

Ervaring: zeer professioneel overleg en zeer prettig contact.
heel fijn dat alles zo correct geregeld word.
prettige samenwerking .we adviseren iedereen hier gebruik van te maken.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan