Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
98 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Wilfried

09-06-2019
9,3

Ervaring: Prettig contact en fijne samenwerking. Tom heeft verstand van zaken en van auto's en dat is fijn aangezien ik zelf geen verstand van auto's heb. Een mooie frisse youngtimer cabrio gekocht en erg veel plezier van.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Utrecht

29-05-2019
9,3

Ervaring: Tom is een fijn persoon, die zich inleest in de wensen van de klant en goed advies geeft.
Bij het kijken naar de auto heeft hij ons opgehaald van het station. Top service!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Wijchen

27-05-2019
9,7

Ervaring: Fijn contact. Transparante verkoper zonder verrassingen achteraf.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Aalsmeer

12-05-2019
9,0

Ervaring: Aankoop andere auto die ik gevonden had en waar Tom mee ging kijken om de auto te beoordelen. Hierbij heeft hij de gehele auto nagekeken, zowel op lak(spuitwerk) als rijden. Daarna ook nog de auto op de brug gehad. Ook verzorgde hij het gesprek en de onderhandeling met de dealer.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Niels

03-05-2019
10

Ervaring: Een mooie V70 bij Tom gebracht en na een week al verkocht voor een reƫle prijs, zowel voor mij als de koper. Erg tevreden met de service en betrouwbaarheid, dikke aanrader voor zowel aankoop als verkoop. Bedankt Tom!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Amsterdam

24-04-2019
9,7

Ervaring: Erg deskundig en prettig geholpen! Met Tom weet je dat je een goede auto koopt en de juiste prijs krijgt voor de auto die je verkoopt. Niet voor niets heeft hij me al twee keer geholpen. Aanrader!


Reden bezoek: Aankoop service


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Nieuwkoop

03-04-2019
9,0

Ervaring: Onze auto binnen twee weken verkocht! Wij zijn super blij met de bemiddeling van Tom. Er wordt goed meegedacht. Al het werk uit handen. Echt fijn. Bedankt voor alle hulp!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Aarlanderveen

24-03-2019
9,3

Ervaring: Prima dienstverlening, ik beveel Tom van harte aan!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron

23-03-2019
8,3

Ervaring: Tom Wesselingh heeft mij goed geholpen bij de verkoop van mijn auto; Hij heeft een goede advertentie gemaakt en deze op meerdere websites geplaatst, en onderhandelingen gevoerd met de kopers.
Ik heb mijn auto dankzij Tom snel en voor een goede prijs kunnen verkopen.
Dit is echt een aanrader!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Bilal

15-03-2019
10

Ervaring: Ik ben positief verrast omtrent de aankoop van een auto via een automakelaar. Je krijgt van Tom een eerlijk en transparant advies! Direct na aankoop een defect xenon lampje vervangen die (m.b.v Tom) door de vorige eigenaar werd betaald. Klasse Tom, dank voor alles!
Mvg,
Bilal


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan