Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
73 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Michael uit Den Haag

17-07-2018
9,0

Ervaring: Dit is de eerste keer dat ik de aankoop van een tweedehands auto heb uitbesteed. Heel prettige ervaring. Had ik eerder moeten doen. Na enkele aankoop debacles door mezelf, rijden wij nu in een zeer aantrekkelijke Jeep, waarbij ratio en emotie goed lijken samen te kopen. Zonder Tom had ik dit niet aangedurfd.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Zevenhoven

03-07-2018
10

Ervaring: Een fantastische samenwerking met Tom!!
We hadden enige reserve omdat een aanschaf van een andere auto niet iets is om zomaar even te besluiten.
Maar door de ervaren en zeer deskundige behandeling door Tom is het een succes geworden.
Dank je wel Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Christien uit Leimuiden

30-06-2018
10

Ervaring: Bij het kopen van een auto hebben wij een goed en eerlijk advies gehad van Tom de eigenaar van dit bedrijf! Zeker een aanrader hem te raadplegen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Tom nog bedankt!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Uithoorn

27-06-2018
9,7

Ervaring: Ik heb Tom gevonden om een auto die via hem te koop werd aangeboden, helaas voor mij was die zo verkocht en viste ik achter het net. Ik ben wel met hem in gesprek geraakt en heb mijn huidige auto via hem laten verkopen. Wat goed is, is dat hij een auto niet zomaar verkoopt, na zijn testrit bleek bijvoorbeeld dat de koppeling aan het eind was, mij viel dat niet op. Gelukkig heeft hij een mooie regeling getroffen om dit te vervangen. Koppeling heb ik gezien, hij had inderdaad gelijk! De auto is relatief snel verkocht voor een mooi bedrag. Ik blij, de nieuwe eigenaar ook blij want die staat niet een vervelende verrassing te wachten.
Ik kan Tom echt aanbevelen, hij is werkelijk een makelaar voor auto's en niet een handelaar waar er al genoeg van zijn! Na met hem zaken gedaan te hebben is dit verschil duidelijk in het voordeel van Tom!
Met vriendelijke groet
Joost


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit zevenhoven

25-06-2018
10

Ervaring: zeer professioneel overleg en zeer prettig contact.
heel fijn dat alles zo correct geregeld word.
prettige samenwerking .we adviseren iedereen hier gebruik van te maken.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Hoevelaken

22-06-2018
9,0

Ervaring: Leuke auto gekocht bij Automakelaar aan Huis!
Vriendelijke, deskundige man met passie voor zijn vak!
Vooraf transparant over de prijs zodat je weet waar je voor komt, reserveert ook netjes de auto voor je. Dikke duim omhoog!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit De kwakel

16-06-2018
10

Ervaring: Tom is duidelijk in zijn afspraken en komt deze keurig na. Daarbij weet hij echt waarover hij praat en is prettig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden over zijn geleverde diensten! Bedankt Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Donny uit Rijswijk

06-06-2018
10

Ervaring: Ik heb dus zojuist mijn Jeep Cherokee verkocht. De koper had de 'Auto Makelaar Aan Huis' gebruikt, omdat hij net als mij eigenlijk geen technische kennis heeft. En om eerlijk te zijn had ik nog nooit van een auto makelaar gehoord. Maar alles werd goed uitgelegd aan de koper (en ook aan mij), terwijl hij de inspectie doet. Je zou eigenlijk niet een auto moeten komen zonder hun. Je weet tenminste wat je koopt. Dus voor de klant en voor mij zeer handig.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Vinkeveen

29-05-2018
10

Ervaring: Tom heeft mij zeer goed geholpen. Zelf heb ik mijn auto een maand op Marktplaats gezet en helaas kwam de één na de ander niet opdagen. Tom heeft mijn auto binnen 1 week kunnen verkopen en ook nog voor een mooie prijs! Ik zou het dan ook iedereen aanraden; geen gedoe, een eerlijk advies en snelle verkoop!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Amersfoort

05-04-2018
10

Ervaring: Tom heeft me ontzettend veel kopzorgen bespaard, door alles rondom de verkoop van mijn auto van mij over te nemen. Door een (bij mij zelf) gebrek aan kennis en tijd zag ik er ontzettend tegenop om zelf mijn auto particulier te moeten gaan verkopen. Totdat ik Tom had gevonden: Binnen een week heeft hij mijn auto weten te verkopen voor voor een hele mooie prijs en ik heb er eigenlijk niets voor hoeven doen.
Kortom: Goeie service, fijn in het contact en snel een super resultaat. Aanrader!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan