Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
86 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Wim uit Aalsmeer

24-01-2019
10

Ervaring: Tom heeft ons weer prima geholpen. Deze keer bij het zoeken naar een auto voor om de deur. Onze speciale wens: een automaat. Binnen een paar uur had hij er maar liefst drie gevonden die aan onze wensen voldeden. Prima en snel gewerkt Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

J.C. uit Amsterdam

23-01-2019
8,0

Ervaring: Tom heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Binnen een week was alles rond. Zijn meerwaarde lag vooral in de onderhandelingen en de beoordeling ter plaatse.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Mijdrecht

10-01-2019
9,7

Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Maarssen

16-11-2018
10

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de hulp van Automakelaar aan huis bij de aanschaf van mijn auto. Tom heeft alles goed geregeld en de communicatie verliep perfect!


Reden bezoek: Aankoop service


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Nieuwkoop

16-11-2018
9,0

Ervaring: Mijn Seat Leon 5 jaar geleden bij Tom ( Auto Maas) gekocht en nu weer verkocht. Betrouwbare en eerlijke verkoper. De keuze om via Tom mijn auto te verkopen was dus snel gemaakt. Ook het gemak en niet het hele gedoe bij zelf online verkoop besloten mij tot het kiezen van automakelaaraanhuis.nl.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Mijdrecht

04-11-2018
8,0

Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Kudelstaart

27-10-2018
8,7

Ervaring: Super leuk en communicatief goed bedrijf. Veel aandacht voor de klant. Flexibel en goed verzorgd.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amsterdam

24-10-2018
10

Ervaring: Prima ervaringen met Tom, de verkoop van mijn Tesla ging soepel en snel. Ook het overzetten op de nieuwe eigenaar, en de uitbetaling verliepen erg snel. Volgende auto's verkopen we zonder twijfel weer via Tom!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Woerden

17-10-2018
9,7

Ervaring: Via Tom een leuke auto kunnen aanschaffen. Snelle en vlotte communicatie en prima service. Heeft de aankoop super geregeld.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Fer uit Schiedam

06-09-2018
9,7

Ervaring: Geweldige ervaring met dit bedrijf tot twee maal toe eerst in 2015 als 1 van de eerste klanten en later in 2017 bij vervanging van mijn private Lease auto.


Reden bezoek: Het aanschaffen van een lease auto


Ja, ik beveel dit aan