Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
83 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Floris uit Maarssen

16-11-2018
10

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de hulp van Automakelaar aan huis bij de aanschaf van mijn auto. Tom heeft alles goed geregeld en de communicatie verliep perfect!


Reden bezoek: Aankoop service


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Nieuwkoop

16-11-2018
9,0

Ervaring: Mijn Seat Leon 5 jaar geleden bij Tom ( Auto Maas) gekocht en nu weer verkocht. Betrouwbare en eerlijke verkoper. De keuze om via Tom mijn auto te verkopen was dus snel gemaakt. Ook het gemak en niet het hele gedoe bij zelf online verkoop besloten mij tot het kiezen van automakelaaraanhuis.nl.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Mijdrecht

04-11-2018
8,0

Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Kudelstaart

27-10-2018
8,7

Ervaring: Super leuk en communicatief goed bedrijf. Veel aandacht voor de klant. Flexibel en goed verzorgd.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amsterdam

24-10-2018
10

Ervaring: Prima ervaringen met Tom, de verkoop van mijn Tesla ging soepel en snel. Ook het overzetten op de nieuwe eigenaar, en de uitbetaling verliepen erg snel. Volgende auto's verkopen we zonder twijfel weer via Tom!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Woerden

17-10-2018
9,7

Ervaring: Via Tom een leuke auto kunnen aanschaffen. Snelle en vlotte communicatie en prima service. Heeft de aankoop super geregeld.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Fer uit Schiedam

06-09-2018
9,7

Ervaring: Geweldige ervaring met dit bedrijf tot twee maal toe eerst in 2015 als 1 van de eerste klanten en later in 2017 bij vervanging van mijn private Lease auto.


Reden bezoek: Het aanschaffen van een lease auto


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Mijdrecht

06-09-2018
9,0

Ervaring: Tom heeft de auto op dinsdag bij ons opgehaald en foto's gemaakt en op vrijdag was deze al verkocht en alles super netjes afgehandeld duidelijk en correct.
Een aanrader.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Joanna uit Nootdorp

05-09-2018
10

Ervaring: Echt een top bedrijf! Ik ging met mijn vriend mee om voor de tweede keer te kijken naar de auto die hij graag wou. Toen we aankwamen stond de auto netjes klaar. Ik was onder de indruk van het concept van het bedrijf! We werden erg vriendelijk ontvangen door Tom. Ik heb nog nooit zo een eerlijke verkoop meegemaakt. Dikke aanrader dus!!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Delft

05-09-2018
10

Ervaring: Op een willekeurige vrijdag naar de automakelaar gereden om te kijken voor een Renault Clio RS. Ik wist niet van te voren wat ik van het bedrijf kon verwachten. Toen wij aankwamen werden wij aangsproken door eigenaar Tom en vertelde ik dat ik kwam voor de Clio. Ik wist niet dat hij de auto niet in de zaak had staan... gelukkig ging Tom de eigenaar van de RS bellen met de vraag of hij langs wou komen voor een bezichtiging. Ik kreeg te horen dat de auto er met 10 a 15 minuten zou zijn. Na een bak koffie kwam de RS aangereden. Ik mocht gelijk een proefrit maken en was onder de indruk van de bijna nieuw staat van de auto. Alles tot in de puntjes perfect verzorgd. Nadat ik terug kwam vroeg ik of we de auto mochten inspecteren op de brug om nog eventuele problemen te vinden. De eigenaar vertelde mij en me maatje alles over de auto wat ik zelf wel heel mooi vond. Tom was in de tussentijd bezig met een andere klant en liet ons in alle rust en alle tijd de auto onderzoeken. We kregen zelfs een werkplaatslamp erbij om goed te kunnen kijken. Na een fijne proefrit en een inspectie konden we niets vinden wat aan de auto zou mankeren. Het was inmiddels 5 uur en had met Tom afgesproken om zaterdags erop terug te komen.
Op zaterdag werd ik gebeld door Tom met de vraag of hij ons nog kon verwachten. Eenmaal terug in mijdrecht stond de koffie alweer klaar en zijn we tot een mooie deal gekomen voor de Clio. Wat mij verbaasde was de open en eerlijke manier waarop Tom de auto aanbood en dat er ruimte was om de auto zo goed te kunnen inspecteren. Want laten we eerlijk zijn... dit is zeldzaam bij auto handelaren. Al met al hele gave ervaring en ik raad het zeker aan om via Tom of met Tom zaken te doen. Toptoko!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan