Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
92 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Wendy uit Nieuwkoop

03-04-2019
9,0

Ervaring: Onze auto binnen twee weken verkocht! Wij zijn super blij met de bemiddeling van Tom. Er wordt goed meegedacht. Al het werk uit handen. Echt fijn. Bedankt voor alle hulp!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Aarlanderveen

24-03-2019
9,3

Ervaring: Prima dienstverlening, ik beveel Tom van harte aan!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron

23-03-2019
8,3

Ervaring: Tom Wesselingh heeft mij goed geholpen bij de verkoop van mijn auto; Hij heeft een goede advertentie gemaakt en deze op meerdere websites geplaatst, en onderhandelingen gevoerd met de kopers.
Ik heb mijn auto dankzij Tom snel en voor een goede prijs kunnen verkopen.
Dit is echt een aanrader!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Bilal

15-03-2019
10

Ervaring: Ik ben positief verrast omtrent de aankoop van een auto via een automakelaar. Je krijgt van Tom een eerlijk en transparant advies! Direct na aankoop een defect xenon lampje vervangen die (m.b.v Tom) door de vorige eigenaar werd betaald. Klasse Tom, dank voor alles!
Mvg,
Bilal


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Wilnis

26-02-2019
9,0

Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze auto in samenwerking met de automakelaar. We hadden met spoed een auto nodig en de automakelaar heeft gelijk actie ondernomen en heeft een perfecte auto voor ons gevonden. Binnen een paar dagen hadden wij onze nieuwe auto voor de deur staan. Top. Bedankt Tom.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Jasperina uit Heemstede

24-02-2019
7,7

Ervaring: Met Tom een auto kopen is een feestje! Hij is er deskundig, klantvriendelijk en geeft vooral vertrouwen, want een auto kopen is best een grote beslissing. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en wat is nou een goede auto? Erg tevreden met de aankoop en blij met de adviezen van Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Aalsmeer

24-01-2019
10

Ervaring: Tom heeft ons weer prima geholpen. Deze keer bij het zoeken naar een auto voor om de deur. Onze speciale wens: een automaat. Binnen een paar uur had hij er maar liefst drie gevonden die aan onze wensen voldeden. Prima en snel gewerkt Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

J.C. uit Amsterdam

23-01-2019
8,0

Ervaring: Tom heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Binnen een week was alles rond. Zijn meerwaarde lag vooral in de onderhandelingen en de beoordeling ter plaatse.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Mijdrecht

10-01-2019
9,7

Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Maarssen

16-11-2018
10

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de hulp van Automakelaar aan huis bij de aanschaf van mijn auto. Tom heeft alles goed geregeld en de communicatie verliep perfect!


Reden bezoek: Aankoop service


Ja, ik beveel dit aan