Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
98 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 98 beoordelingen

John uit Wilnis

26-02-2019
9,0

Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze auto in samenwerking met de automakelaar. We hadden met spoed een auto nodig en de automakelaar heeft gelijk actie ondernomen en heeft een perfecte auto voor ons gevonden. Binnen een paar dagen hadden wij onze nieuwe auto voor de deur staan. Top. Bedankt Tom.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Jasperina uit Heemstede

24-02-2019
7,7

Ervaring: Met Tom een auto kopen is een feestje! Hij is er deskundig, klantvriendelijk en geeft vooral vertrouwen, want een auto kopen is best een grote beslissing. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en wat is nou een goede auto? Erg tevreden met de aankoop en blij met de adviezen van Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Aalsmeer

24-01-2019
10

Ervaring: Tom heeft ons weer prima geholpen. Deze keer bij het zoeken naar een auto voor om de deur. Onze speciale wens: een automaat. Binnen een paar uur had hij er maar liefst drie gevonden die aan onze wensen voldeden. Prima en snel gewerkt Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

J.C. uit Amsterdam

23-01-2019
8,0

Ervaring: Tom heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Binnen een week was alles rond. Zijn meerwaarde lag vooral in de onderhandelingen en de beoordeling ter plaatse.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Mijdrecht

10-01-2019
9,7

Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Maarssen

16-11-2018
10

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de hulp van Automakelaar aan huis bij de aanschaf van mijn auto. Tom heeft alles goed geregeld en de communicatie verliep perfect!


Reden bezoek: Aankoop service


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Nieuwkoop

16-11-2018
9,0

Ervaring: Mijn Seat Leon 5 jaar geleden bij Tom ( Auto Maas) gekocht en nu weer verkocht. Betrouwbare en eerlijke verkoper. De keuze om via Tom mijn auto te verkopen was dus snel gemaakt. Ook het gemak en niet het hele gedoe bij zelf online verkoop besloten mij tot het kiezen van automakelaaraanhuis.nl.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Mijdrecht

04-11-2018
8,0

Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Kudelstaart

27-10-2018
8,7

Ervaring: Super leuk en communicatief goed bedrijf. Veel aandacht voor de klant. Flexibel en goed verzorgd.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amsterdam

24-10-2018
10

Ervaring: Prima ervaringen met Tom, de verkoop van mijn Tesla ging soepel en snel. Ook het overzetten op de nieuwe eigenaar, en de uitbetaling verliepen erg snel. Volgende auto's verkopen we zonder twijfel weer via Tom!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan