Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
98 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
81 t/m 90 van 98 beoordelingen

Corrie

28-12-2017
9,0

Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Mijdrecht

28-12-2017
10

Ervaring: Heb 2 autos via Hem verkocht. Top service. Zeker aanrader


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Kudelstaart

28-12-2017
8,3

Ervaring: Tom levert uitstekende aan- en verkoopondersteuning. Onze klanten en wijzelf ervaren het als bijzonder prettig en vertrouwt.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Haarlem

28-12-2017
9,3

Ervaring: Zeer vakkundig geregeld allemaal


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Aalsmeer

28-12-2017
8,0

Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Muiderberg

28-12-2017
9,0

Ervaring: Tom heeft ons erg goed geholpen met het zoeken en aankopen van een auto, tevens heeft hij onze auto naar volle tevredenheid verkocht. Wij zijn zeer tevreden over de service.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Amstelveen

28-12-2017
9,0

Ervaring: Perfecte behandeling van mijn vragen. Binnen no-time een op maat gezochte auto gevonden, de onderhandelingen gevoerd en mee naar de verkoper gegaan om de auto technisch te checken en te proefrijden.
Super service, heel erg blij mee


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Eefje uit VINKEVEEN

21-12-2017
9,0

Ervaring: Samen met Tom een auto gezocht en gevonden. Tom heeft onderhandeld en de auto gekeurd en gezorgd dat er nog eea verbeterd werd voor de levering. Super als je zelf geen verstand van auto's hebt. Bedankt Tom!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel

17-12-2017
10

Ervaring: We hebben Tom ingeschakeld om mee te helpen zoeken naar een betrouwbare station van tussen de 3 a 4000,- euro.

Al snel kwamen we er achter dat dit best een lastige taak was gezien onze wensen. Maar met zijn kennis, nuchterheid en uitstekende service zijn we al snel tot aankoop van een hele mooie auto gekomen. Welke nog zelfs goedkoper was dan het voorop gestelde budget.

Tom kijkt alle auto's tot de puntjes na. Wanneer mogelijk zelfs op de brug en checkt de geschiedenis bij de garages.

Erg fijn om te weten dat je een solide auto koopt op basis van zijn advies met de erkenning van een expert.






Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Mijdrecht

17-12-2017
9,0

Ervaring: I.v.m een auto van de zaak moest ik mijn privé auto gaan verkopen en ik had hier Tom van Automakelaar aan Huis voor ingeschakeld. We hebben samen een mooie prijs bepaald, er zijn professionele foto’s gemaakt en hij heeft op verschillende websites een advertentie gezet. Rusultaat: De auto was binnen 2 weken verkocht. Hartstikke bedankt voor de service, Tom!


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan