Beoordelingen Automakelaar aan Huis

9,3
98 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
91 t/m 98 van 98 beoordelingen

Nico uit Aalsmeer

16-12-2017
9,3

Ervaring: Tom heeft me super geholpen met het vinden van een goede jong gebruikte auto. In korte tijd een top exemplaar gevonden en met Tom's deskundigheid heb ik alle vertrouwen in de technische staat. Een volgende keer maak ik zeker weer gebruik van de diensten van de Automakelaar aan Huis.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Wouter en Rianne uit Houten

12-12-2017
8,3

Ervaring: Wij hebben onlangs een auto gekocht die Tom voor een klant verkocht. Wij vonden de openheid en transparantie erg prettig. Daarnaast waren voor ons de snelle reacties op vragen en flexibiliteit voor het maken van afspraken erg belangrijk. Ook fijn dat Tom met ons meedacht toen wij nog een andere auto wilden bekijken. Kortom; goed gevoel bij de aankoop en de contacten met Automakelaar aan Huis.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Angèlica uit De Kwakel

11-12-2017
7,3

Ervaring: Fijn, erg behulpzaam en voelt niet gedwongen.


Reden bezoek: Het aanschaffen van een lease auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2017
9,3

Ervaring: Zeer goede omgang. Fantastische service. Gekocht met veel vertrouwen door de aankoopkeuring.


Reden bezoek: Aankoop service


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Amsterdam

29-11-2017
9,7

Ervaring: Wederom zeer prettig geholpen door Tom. Zeer klantvriendelijk en proffesioneel! Top service waar ik zeer zeker weer gebruik van zal maken bij een nieuwe aan- of verkoop.


Reden bezoek: Het verkopen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Zevenhoven

24-11-2017
8,0

Ervaring: Snelle, correcte, flexibele en vriendelijke dienstverlening. Alle ruimte gekregen om aan te geven waar ik exact naar op zoek was en wat ik van zijn voorstellen vond. Tevens goed mee gedacht in hoe onze oude auto het best verkocht kon worden. En dit ook via Tom geregeld. Nergens omkijken naar, de kosten zeker waard.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit wilnis

22-11-2017
8,3

Ervaring: Goed geholpen door Tom, eerst leek het erop dat het niet ging lukken wat wij wilde, echter later kwam e.e.a. in een stroomversnelling en heeft Tom toch gevonden wat wij wilde.


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Julius uit IJsselstein

13-11-2017
10

Ervaring: Goede en snelle service door Tom. Eerlijk en concreet! Erg snelle afhandeling. Zeker een aanrader! Mooie nieuwe seat FR dankzij dit bedrijf!


Reden bezoek: Het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan