Beoordelingen Automakelaardij Tanghe

9,4
26 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,2
  • Hoe vond u onze transparante werkwijze? 9,3
  • Klantgerichtheid 9,1
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Aart uit Zwijndrecht

13-06-2019
10

Ervaring: Zeer postieve ervaring. Ik ben zeer tevreden met de auto en Rik zijn manier van werken. Onze auto was in Nederland niet te krijgen en via Automakelaardij Tanghe kan ik deze auto rijden tegen nog eens een gunstige prijs.


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Import / aankoopbemiddeling


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit IJsselmuiden

11-06-2019
10

Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Verkoopbemiddeling


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Wijk bij Duurstede

08-06-2019
1,0

Ervaring: Slecht. Autobedrijf Tanghe verkoopt slecht onderhouden auto’s maar beweert anders. Het is wat mij betreft geen automakelaardij maar een ordinaire handelaar, die mooie praatjes verkoopt. Echter zodra je de gekochte auto bij zijn bedrijf wegrijd beginnen de mankementen al direct te komen. (Kapotte koplampen, airco stopt ermee, service lampjes beginnen te branden, uitlaatsysteem werkt niet goed, etc, etc.)


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Aankoop auto uit onze voorraad


Yvo uit Markelo

06-06-2019
10

Ervaring: Mijn vorige BMW 320 heb ik ook bij Rik tanghe van automakelaardij Tanghe gekocht, de 320 had op dat moment 125K km gelopen en heb deze daar weer ingeruild met maar liefst 325K km, in de tussentijd heb ik er niks maar dan ook niks geen bijzonderheden mee gehad. Ik heb hem ingeruild voor een prachtige BMW 520 F10 en ik ben er van overtuigd dat ik met deze auto net zoveel veilige en probleemloze kilometers ga rijden want zei staan garant voor kwaliteit. Rik bedankt, tot over een jaar 3 😊.


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Aankoop auto uit onze voorraad


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit grafhorst

06-06-2019
10

Ervaring: Ik heb al meerdere auto's via Rik Tanghe geïmporteerd en dat is elke keer bijzonder goed bevallen. Rik denkt goed mee, is deskundig (niet alleen m.b.t. het import-traject maar hij geeft ook goed advies over de auto/kleurstelling/uitvoering etc.) en verzorgd het hele traject. Hij kan de auto voor je ophalen (zonder dat je meegaat) maar ik ga altijd zelf mee. Natuurlijk wil je auto graag zelf zien voor de definitieve aankoop maar het is daarnaast ook gewoon leuk en gezellig om samen met Rik je auto op te halen.


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Import / aankoopbemiddeling


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit IJsselmuiden

06-06-2019
10

Ervaring: Zeer positief. Prettige contacten, heldere afspraken.


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Import / aankoopbemiddeling


Ja, ik beveel dit aan

Cock uit Ijsselmuiden

06-06-2019
10

Ervaring: Rik Tanghe is klantgericht. Denkt mee. Is niet alleen deskundig m.b.t invoer e.d. maar heeft ook verstand van de auto s zelf Rick ging zelf de auto bekijken en ophalen, ondanks dat hij daarvoor diep Duitsland in moest, om zich te overtuigen of alles overeenkomstig was zoals de verkoper aangaf. Ook onderhandelt Rick over de prijsi. Kortom aanbevolnen!


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Import / aankoopbemiddeling


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Nijmegen

15-05-2019
8,7

Ervaring: Neemt alle tijd voor je, betrouwbaar en betrokken bij het gehele process


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Anders


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Nijmegen

15-05-2019
8,7

Ervaring: Neemt alle tijd voor je, betrouwbaar en betrokken bij het gehele process


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Anders


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Nijmegen

02-05-2019
n.v.t.

Ervaring: Paar keer contact gehad zouden me terug bellen ,maar wordt gewoon niet gedaan dus slecht in afspraken.


Wat was de reden van uw bezoek bij ons? Aankoop auto uit onze voorraad