Beoordelingen Automarcato

9,1
38 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Casper uit Woubrugge

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf verdiend een lintje qua service! Je word hartelijk ontvangen en er word alle tijd voor je vrij gemaakt, zijn eerlijk en denken goed met je mee! Kan niet anders zeggen dat een dikke 10! Mijn volgende auto komt zeker weer hier vandaan!


Ja, ik beveel dit aan

Neef uit Den Haag

18-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2017 auto gekocht bij deze beste firma. Ontvangst was wel goed. Afhandeling was verder ook goed. Zeer spraakzame verkoper. Maar nu komt de ellende. 1 jaar later komen we bij de dealer erachter dat de auto schade heeft gehad. De schade is slecht hersteld. De verfdikte meter geeft een abnormale waarde aan wat betekend dat er heel veel plamuur is gebruikt. Toen ik de auto kocht heb ik duidelijk een paar keer gevraagd of de auto schade heeft gehad en meneer zei stellig: nee, de auto is schadevrij!! Na deze mensen hierover aangesproken te hebben om met een oplossing te komen zeggen ze doodleuk: onze advocaat neemt contact met u op.


C uit Amsterdam

08-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het bedrijf automarcato.,TopTop,top!!
Een goed verzorgende autobedrijf.
Marcato maakt geen omwegen,komt gelijk ter zaken.
Professionele vriendelijke benadering.
En zorgt dat je je op je gemak voelt, fijne sfeer.
Duidelijkheid.

Auto werd netjes, supper schoon afgeleverd.
Mijn complimenten hiervoor. Een 10+top top.
Marcato is een autobedrijf die een pasie (liefde) voor auto's hebben.

Bedankt auto--->> MARCATO


Ja, ik beveel dit aan

Sokré uit Espel

28-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Alphen aan den Rijn

07-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk en rustig gesprek over inkoop auto. Er wordt meegedacht met de klant en eerlijk gecommuniceerd.


Ja, ik beveel dit aan

RM uit Roosendaal

07-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Automarcato is met Marco aan het stuur een dienstverlenend en servicegericht bedrijf. Bij Automarcato kun je nog betaalbare, goede en eerlijke (van gerenomeerde merken) auto’s kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Andrea uit Hoofddorp

07-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super tevreden! Vakkundig, snel en persoonlijk geholpen. Na een aantal teleurstellende ervaringen, eindelijk geslaagd. Heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Houten

30-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: BMW 3 serie gekocht bij automarcato. Schitterende wagen. Hij heeft me goed geholpen en het voelde zo goed dat ik direct de bmw heb meegenomen. Geen spijt van, heerlijke wagen. Goeie service. En betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Lucinde uit Nieuwerkerk aan den IJssel

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed geholpen met het kopen van mijn eerste auto! Top service en goed geregeld. Heel blij met mijn aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Nico

25-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1 woord: TOP!


Ja, ik beveel dit aan