Beoordelingen Automarcato

9,2
24 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Thijs uit Nijmegen

09-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een auto gekocht bij Automarcato, hierbij heeft Marc bij mij een goede indruk achtergelaten. Hij staat voor zijn bedrijf, hij geeft duidelijk aan wat je kan verwachten en is praktisch ingesteld. Wanneer ik iets aangaf wat betreft de auto werd dit gelijk opgepakt en verholpen. Kortom, een bedrijf waar je je als klant serieus genomen voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Taco uit Leiderdorp

04-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 3 auto's gekocht bij Automarcato. De eerste 2 waren BMW Z4. Heerlijke en eerlijke auto's. Veel km's mee gereden en probleemloos! De auto's waren uiteraard voorzien van vele extra's. De laatste auto is een BMW 3 serie en was pas een jaar oud toen ik deze kocht. Inmiddels van 15.000 naar 50.000 km mee gereden; uiteraard probleemloos. Ook mijn volgende auto koop ik mij Auto Marc ato. Trouwens ook voor winterbanden kan ik hier terecht.


Ja, ik beveel dit aan

anthony uit alphen aan den rijn

10-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een proefrit waren we meteen verkocht. Service was top en ondanks mijn eigen ondeskundigheid toch altijd even goed geholpen. Hoop mijn volgende auto ook bij Marc te halen want er stonden meer mooie occasions te koop.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Langeraar Ter aar

02-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben een goed advies en behandeling gekregen bij de aankoop van onze auto


Ja, ik beveel dit aan

Emmy uit Leiden

27-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een occasion Mini gekocht bij Automarcato. In perfect onderhouden staat gekocht. Na een paar maanden er mee gereden te hebben kwam er wat klein onderhoud naar voren waar ik perfect ben geholpen. Marc en zijn lieve vrouw geven persoonlijke aandacht en denken mee. Laten klanten zien dat ze die graag willen behouden dus ook na aankoop een super service! Ik laat mijn auto hier zeker in onderhoud en raad iedereen aan die op zoek is naar een top occasion hier eens een kijkje te nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Alphen aan den Rijn

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige sfeer, goede koffie en professionele benadering.
Marc is recht door zee, geen omwegen. je weet meteen waar je aan toe bent. Helder en correct.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nieuwkoop

17-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto werd netjes afgeleverd, vlotte en vriendelijke service van mensen die een passie voor auto's hebben.
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Zoetermeer

08-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ervaring. Marc weet zeer goed wat hij heeft staan en de auto's zijn altijd bijzonder. Heb een prachtige BMW 5 touring bij hem gekocht die zelfs na grondig onderzoek op de brug door mijn eigen specialist als een zeer goede auto werd bestempeld. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nieuwkoop

28-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren onlangs bij Automarcato voor de aankoop van een kleine auto voor onze dochter.
We werden zeer vriendelijk en professioneel geholpen door de eigenaar Marc, en ontvangen met koffie.
Het bedrijf maakt een zeer goed verzorgde indruk, en je merkt al direct dat deze mensen een passie voor auto's hebben.
Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen, en ik zal dit bedrijf in gedachte houden wanneer ik zelf aan mijn volgende auto toe ben.


Ja, ik beveel dit aan

Ebony uit Rotterdam

20-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met automarcato in contact gekomen via de vorige eigenaar van de auto. Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen en ben zeer tevreden vertrokken. Heb een onwijs mooie audi TT gekocht, voor een mooie prijs, maar bovenal een goed onderhouden auto, waarvan ik weinig problemen verwacht. Marc heeft bij de bezichtiging en de overdracht alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Ik werd echt in het zonnetje gezet en de audi TT ook! Dikke 10 voor automarcato!


Ja, ik beveel dit aan