Beoordelingen Automarcato

9,2
35 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Sokré uit Espel

28-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Alphen aan den Rijn

07-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk en rustig gesprek over inkoop auto. Er wordt meegedacht met de klant en eerlijk gecommuniceerd.


Ja, ik beveel dit aan

RM uit Roosendaal

07-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Automarcato is met Marco aan het stuur een dienstverlenend en servicegericht bedrijf. Bij Automarcato kun je nog betaalbare, goede en eerlijke (van gerenomeerde merken) auto’s kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Andrea uit Hoofddorp

07-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super tevreden! Vakkundig, snel en persoonlijk geholpen. Na een aantal teleurstellende ervaringen, eindelijk geslaagd. Heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Houten

30-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: BMW 3 serie gekocht bij automarcato. Schitterende wagen. Hij heeft me goed geholpen en het voelde zo goed dat ik direct de bmw heb meegenomen. Geen spijt van, heerlijke wagen. Goeie service. En betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Lucinde uit Nieuwerkerk aan den IJssel

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed geholpen met het kopen van mijn eerste auto! Top service en goed geregeld. Heel blij met mijn aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Nico

25-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1 woord: TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Boijl

28-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijna 3 weken genieten we al van onze mooie BMW X5 die we bij Auto Marcato hebben gekocht. Ze hebben werkelijk waar alles op alles gezet voor ons zodat we de auto meteen mee naar huis konden nemen. Het hele personeel was voor ons in de weer tot ver na sluitingstijd. Wij houden hele warme herinneringen aan Auto Marcato over!!


Ja, ik beveel dit aan

W.

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service, vriendelijk personeel, super auto's: Automarcato is het een aanrader voor het kopen van een auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Nicolet uit Alphen aan den Rijn

10-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht hier, een prachtige auto en een super serivce, echt een aanrader om hier Uw auto te kopen.
Ontzettend bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan