Beoordelingen Automarcato

9,2
30 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Lucinde uit Nieuwerkerk aan den IJssel

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed geholpen met het kopen van mijn eerste auto! Top service en goed geregeld. Heel blij met mijn aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Nico

25-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1 woord: TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Boijl

28-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijna 3 weken genieten we al van onze mooie BMW X5 die we bij Auto Marcato hebben gekocht. Ze hebben werkelijk waar alles op alles gezet voor ons zodat we de auto meteen mee naar huis konden nemen. Het hele personeel was voor ons in de weer tot ver na sluitingstijd. Wij houden hele warme herinneringen aan Auto Marcato over!!


Ja, ik beveel dit aan

W.

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service, vriendelijk personeel, super auto's: Automarcato is het een aanrader voor het kopen van een auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Nicolet uit Alphen aan den Rijn

10-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht hier, een prachtige auto en een super serivce, echt een aanrader om hier Uw auto te kopen.
Ontzettend bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Zoetermeer

22-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Nijmegen

09-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een auto gekocht bij Automarcato, hierbij heeft Marc bij mij een goede indruk achtergelaten. Hij staat voor zijn bedrijf, hij geeft duidelijk aan wat je kan verwachten en is praktisch ingesteld. Wanneer ik iets aangaf wat betreft de auto werd dit gelijk opgepakt en verholpen. Kortom, een bedrijf waar je je als klant serieus genomen voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Taco uit Leiderdorp

04-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 3 auto's gekocht bij Automarcato. De eerste 2 waren BMW Z4. Heerlijke en eerlijke auto's. Veel km's mee gereden en probleemloos! De auto's waren uiteraard voorzien van vele extra's. De laatste auto is een BMW 3 serie en was pas een jaar oud toen ik deze kocht. Inmiddels van 15.000 naar 50.000 km mee gereden; uiteraard probleemloos. Ook mijn volgende auto koop ik mij Auto Marc ato. Trouwens ook voor winterbanden kan ik hier terecht.


Ja, ik beveel dit aan

anthony uit alphen aan den rijn

10-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een proefrit waren we meteen verkocht. Service was top en ondanks mijn eigen ondeskundigheid toch altijd even goed geholpen. Hoop mijn volgende auto ook bij Marc te halen want er stonden meer mooie occasions te koop.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Langeraar Ter aar

02-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben een goed advies en behandeling gekregen bij de aankoop van onze auto


Ja, ik beveel dit aan