Beoordelingen Automobiel- en Garagebedrijf Hoogwerf B.V.

8,7
960 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 960 beoordelingen

Bram uit Vlaardingen

24-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben al meer dan 30 jaar tevreden klant en heb er intussen mijn zesde nieuwe mazda aangeschaft


Ja, ik beveel dit aan

G. uit De Lier

22-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en fijne ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Schiedam

16-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Bleiswijk

13-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Hoek van Holland

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben heel blij met de service van dit bedrijf. Kan altijd terecht wanneer ik vragen heb. Wordt direct geholpen of er wordt een afspraak gemaakt.
Mensen zijn altijd vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

a uit alblasserdam

13-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: auto al 9 jaar in bezit en nog geen dag zonder auto gezeten, auto rijdt altijd onder alle omstandigheden.
bij schade aan de auto door derde heeft garage alles geregeld incl. vervangend vervoer schaderapport contact verzekering etc. staan je altijd te woord koffie staat altijd klaar
konden een keer ivm drukte auto niet zelf in garage zien, kon uur later bij ander bedrijf terecht waar probleem werd opgelost (lekkage dak door antenne)


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Maassluis

13-07-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Maassluis

11-07-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit VLAARDINGEN

11-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn om daar een nieuwe auto kopen het is de 6e Mazda die we daar gekocht hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Nieuwerkerk a/d ijssel

11-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan