Beoordelingen Automobielbedr Sjaak Stovius

8,7
49 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Marjolein uit Rotterdam

22-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Teus uit Capelle aan den IJssel

31-05-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Krassen op auto laten polijsten. Zeer tevreden over uitvoering. Goede service en vriendelijk te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Capelle a/d IJssel

17-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer behulpzaam! Bij een noodgeval ben ik gelijk geholpen. Reparaties worden prima uitgevoerd. Goede adviezen en grote deskundigheid.
Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Nieuwerkerk a/d ijssel

13-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 15 jaar kom ik bij Sjaak voor APK en onderhoud,het is
vertrouwd om bij Sjaak een occasion te kopen.Zijn
vakmanschap en het verlenen van service zijn een
verademing in deze tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Nieuwerkerk aan den IJssel

16-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles keurig afgehandeld. Oprecht zonder het gevoel opgelicht te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nieuwerkerk aan den IJssel

01-03-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrokken, flexibel en oplossingsgericht bedrijf!
Onderhoud, aanschaf, schade herstel het kan er allemaal!


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Capelle Aan Den Ijssel

15-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ga al jaren naar Garage Stovius voor onderhoud,APK en reparatie.
Service, deskundigheid en kwaliteit maar ook eerlijkheid staan hoog aangeschreven bij het bedrijf.Ook bij het aanschaffen van een Auto en de service daarna kan ik alleen maar zeggen;Bedankt Sjaak.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Capelle aan den IJssel

10-09-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na dat in Spanje volgens de garage mijn koppakking lek was
Heb ik mijn auto naar stovius laten transporteren
Daar bleek na controle van stovius dat er een sensor kapot was
Dit is daarna gelijk in orde gemaakt . Hij heeft niet de diagnose van Spanje overgenomen. Maar gewoon gedaan
Wat er van een goed garage bedrijf verwacht word
Garage stovius. Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Capelle a.d.IJssel

22-01-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Radboud uit Rotterdam

09-06-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al geruime tijd kopen wij nieuwe auto's hier en brengen we onze auto's voor onderhoud. Een prima bedrijf met klantvriendelijk medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan