Beoordelingen Automobielbedr Sjaak Stovius

8,7
45 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Rick uit Nieuwerkerk aan den IJssel

16-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles keurig afgehandeld. Oprecht zonder het gevoel opgelicht te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nieuwerkerk aan den IJssel

01-03-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrokken, flexibel en oplossingsgericht bedrijf!
Onderhoud, aanschaf, schade herstel het kan er allemaal!


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Capelle Aan Den Ijssel

15-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ga al jaren naar Garage Stovius voor onderhoud,APK en reparatie.
Service, deskundigheid en kwaliteit maar ook eerlijkheid staan hoog aangeschreven bij het bedrijf.Ook bij het aanschaffen van een Auto en de service daarna kan ik alleen maar zeggen;Bedankt Sjaak.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Capelle aan den IJssel

10-09-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na dat in Spanje volgens de garage mijn koppakking lek was
Heb ik mijn auto naar stovius laten transporteren
Daar bleek na controle van stovius dat er een sensor kapot was
Dit is daarna gelijk in orde gemaakt . Hij heeft niet de diagnose van Spanje overgenomen. Maar gewoon gedaan
Wat er van een goed garage bedrijf verwacht word
Garage stovius. Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Capelle a.d.IJssel

22-01-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Radboud uit Rotterdam

09-06-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al geruime tijd kopen wij nieuwe auto's hier en brengen we onze auto's voor onderhoud. Een prima bedrijf met klantvriendelijk medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Rotterdam

27-05-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede service. Altijd een oplossing voor een probleem


Ja, ik beveel dit aan

joop uit capelle a d ijssel

10-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste Sjaak ik kom nu al enkele jaren bij jou voor advies en onderhoud
je heb me altijd geweldig geholpen.Ik kom zelf uit de techniek dus ik
mag het zeggen je bent een vakman.succes.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Nieuwerkerk aan den IJssel

30-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ries uit Lekkerkerk

21-12-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, staan altijd voor je klaar.
Diverse auto's gekocht, zowel zakelijk als prive, zowel gebruikt als nieuw, nooit iets te klagen gehad.
Echt een garage waar je met vertrouwen je auto kunt kopen en in onderhoud kunt geven. Geeft ook een goede prijs voor gebruikte auto's.


Ja, ik beveel dit aan