Beoordelingen Automobielbedr Sjaak Stovius

8,8
51 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
11 t/m 20 van 51 beoordelingen

G.J. uit Capelle a.d.IJssel

22-01-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Radboud uit Rotterdam

09-06-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al geruime tijd kopen wij nieuwe auto's hier en brengen we onze auto's voor onderhoud. Een prima bedrijf met klantvriendelijk medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Rotterdam

27-05-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede service. Altijd een oplossing voor een probleem


Ja, ik beveel dit aan

joop uit capelle a d ijssel

10-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste Sjaak ik kom nu al enkele jaren bij jou voor advies en onderhoud
je heb me altijd geweldig geholpen.Ik kom zelf uit de techniek dus ik
mag het zeggen je bent een vakman.succes.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Nieuwerkerk aan den IJssel

30-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ries uit Lekkerkerk

21-12-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, staan altijd voor je klaar.
Diverse auto's gekocht, zowel zakelijk als prive, zowel gebruikt als nieuw, nooit iets te klagen gehad.
Echt een garage waar je met vertrouwen je auto kunt kopen en in onderhoud kunt geven. Geeft ook een goede prijs voor gebruikte auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nieuwerkerk aan den IJssel

22-11-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant en het voertuig vanzelfsprekend is. In tegenstelling tot andere garages durf ik bij Stovius mijn auto met een gerust hart achter te laten en weet ik zeker dat ze me niet zullen belazeren. Een top bedrijf! Echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Capelle aan den IJssel

02-06-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jd uit Nieuwerkerk aan den Ijssel

16-05-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

m uit NIEUWERKERK AAN DE IJSSEL

02-05-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren in onderhoud diverse auto,s gekocht ,onze ervaringen met autobedrijf Sjaak Stovius zijn uitstekend, prima service,staan altijd voor ons klaar ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan