Beoordelingen Automobielbedrijf Ad van Haandel

9,2
13 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

FRED uit VOLKEL

01-09-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Eindhoven

18-08-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel garages bezocht te hebben heb ik in juli j.l. hier een Peugeot 107 gekocht. We hadden direct een vertrouwt gevoel bij deze garage. We zijn en worden goed geholpen en gewaardeerd als klant, ook na de koop zijn er binnen het garantietermijn zonder problemen onderdelen vervangen en mankementjes verholpen. Waar enig andere garage zich nog wel eens wil verschuilen achter voorwaarden of kleine lettertjes krijg je hier een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit boekel

19-04-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

tom uit boekel

04-11-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd bereid verder te zoeken tot het orobleem is gevonden. Vriendelijke behandeling door mensen die weten wat ze doen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Schijndel

06-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantgericht, vriendelijk, behulpzaam en zeer bekwaam.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Bergstraat 47

29-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zolang het bedrijf bestaat zijn wij al klant en al die tijd zijn wij dik tevreden. Ze komen hun afspraken na, ze zijn betrouwbaar, goede adviezen en je rijdt na een beurt weer met een goed gevoel.
Tanken doen wij ook alleen bij dit bedrijf en maandelijks ontwvangen wij een keurig overzicht van wat je gekocht hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Boekel

10-12-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij het maken van agrarische bedrijfsfilms komt je bus op plaatsen waar die niet altijd zacht behandeld wordt. Bij autobedrijf van Haandel begrijpen ze dat en zorgen dat mijn bedrijfswagen altijd tip top in orde is. Laatst heb ik de Bodemplaat van de motor beschadigd op een onverharde landbouwweg. Bij van Haandel hebben ze toen dezelfde dag nog onderdelen geregeld zodat ik de volgende dag weer onbezorgd de weg op kon. TOP service!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit boekel

31-10-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvrindelijk en zeer goed service is zeer aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Uden

30-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Van Haandel Boekel biedt een TOPSERVICE voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook de klantvriendelijkheid staat daar hoog in het vaandel! Dát kom je bijna nergens meer tegen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit boekel

09-06-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als ik iets denk te horen, wordt dit altijd serieus genomen en wordt er mee gereden en het wordt altijd zo snel mogelijk verholpen.


Ja, ik beveel dit aan