Beoordelingen AD Autobedrijf Aleven in Zevenaar

6,9
7 beoordelingen
  • Service 6,9
  • Deskundigheid 7
  • Prijs/kwaliteit 6,9
1 t/m 7 van 7 beoordelingen

Anoniem

22-06-2016
3,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Jasmiene uit Didam

14-04-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Toevallig wezen tanken daar en een broodje gegeten.
Erg vriendelijke bediening en service. Gebruik gemaakt van hun APK actie met als gevolg dat wij nu weer een jaartje kunne tuffen voor 19,95
De eigenaar heeft mij nog wet adviespuntjes uitgelegd van het APK formulier met een passende offerte die zelfs de zelfde dag nog gerepareerd is.
Het is een modern bedrijf met ouderwetse service, waar vind je dat tegenwoordig nog.....!!


Ja, ik beveel dit aan

Kristof uit Zevenaar

23-12-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima Bedrijf , voor de 2e keer daar gewest moest maar apk en kleine buurt helaas voor mijn auto er moest wat meer gerepareerd woorden oa rust aan rem leidingen en wat ander kleine dingen
zeer vrindlijk eigenaar ,goed afspraak aan vast prijs , een zekere aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

ralph uit duiven

01-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Had een afspraak gemaakt bij de Peugeotdealer waar ze een aanbieding hadden voor een APK van 19,95.
Dus ik dacht lekker goedkoop klaar te zijn, dus niet...! 1278 euro's als het een beetje mee zou vallen... Pffff... ik vroeg of ze met dat konden uitleggen op de brug... maar dat kon niet.... geen klanten in de werkplaats..... en dat zou een te technisch verhaal worden.
Op weg naar huis moest ik nog even tanken bij een klein en goedkoop tankstationettje... ze hadden daar ook een garage en deden ook APK en hadden nu wel even tijd om te keuren..... ik moest bij hun wel de APK opnieuw betalen van 33,55 maar was inclusief wat reparaties onder de honderd euro klaar, en mijn auto viel ook nog eens in de steekproef en er markeerde niks meer aan.
Wat was ik blij zeg, flink geld uitgespaard en snel en goed geholpen.... dit is mijn nieuwe garage... echt een toppertje...!
En de koffie en belegde broodjes waren ook echt super...!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-06-2012
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. 2 dure (achteraf onnodige) reparaties gehad waarbij de laatste zeer ondeskundig is uitgevoerd. Er is zelfs een verkeerd type onderdeel geplaatst waardoor ik bij een lange reis naar het buitenland veel motorschade heb opgelopen. Bij het verhaal halen krijg je nul komma nul service. Ook een toenadering in de kosten die ik heb moeten maken om de schade te laten verhelpen door de dealer was niet mogelijk. De eigenaar, een zeer onredelijke man die onmiddelijk de schuld geeft aan de klant als het fout gaat. m.a.w. bewijs maar dat wij het hebben gedaan! Al met al ik kom hier nooit meer! Een wijze les voor mij. Liever naar de echte dealer met verstand van zaken.


carlos uit zevenaar

10-12-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een eerlijk en altijd naar de beste oplossing zoekend bedrijf waar je ook nog eens gewoon voor een babbel of goed advies welkom bent.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Westervoort

08-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan