Beoordelingen Automobielbedrijf Arie Schouten

9,1
185 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

J.l uit Ridderkerk

10-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg fijne contact met de eigenaar Bas niet opdringen en heel relax. Goede prijs voor me inruil auto gehad.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Zwartemeer

24-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Chris & Jolanda uit Uddel

13-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, verstand van zaken, duidelijke afspraken, klantvriendelijk personeel. Bas en team, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit Harderwijk

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede monteurs en zeer snelle service, top bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Ank uit Apeldoorn

24-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom al bijna 12 jaar bij deze vertrouwde garage. Fijne mensen, heel goede service en veel deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

HS uit Nijkerk

05-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer snelle, deskundige hulp.
Hadden een lekkage in de remvloeistofslang. Konden dezelfde dag al langskomen en de dag erna was de auto gereed. Een leenauto is er beschikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Speuld

31-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kan niet anders zeggen dan dat deze garage nog weet wat service is. Ongedwongen, eerlijk geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Henri Louis uit Ermelo

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

A.F. uit Ermelo

19-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed te spreken over deze garage
auto kapot goede diagnose gesteld
zo snel als mogelijk en netjes gerepareerd
kortom helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

Sanna uit Doorn

10-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een maand geleden hier een fijne occasion, een 'Opel Agila' gekocht. Ik geef dit bedrijf met plezier een score van 10, subliem. Alle medewerkers die ik gesproken heb, inclusief de nieuwe eigenaar Bas Verbeek zelf, uiterst voorkomend, ook na aankoop vragen beantwoordend, servicegericht. Ze hebben veel extra's gedaan aan mijn auto om 'm helemaal tiptop af te leveren. Ik ben hen daarvoor dankbaar. Verder: een prima auto voor een prima prijs, dat kan ik na een maand rijden wel zeggen. Ook had ik een extra keuring bij een ander garagebedrijf laten doen, tijdens t aankoopproces, omdat ik dit garagebedrijf niet kende, en eerder mindere ervaringen heb gehad. Dat was geen probleem, omdat Bas Verbeek wist dat hij kwaliteit leverde... en dat was ook zo!
Kortom: ik ervaar dit als een zeer betrouwbare garage, die hard werkt om zijn reputatie hoog te houden. Dat was nu eens een hele leuke aankoopervaring!


Ja, ik beveel dit aan