Beoordelingen Automobielbedrijf Arie Schouten

9,1
176 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 176 beoordelingen

Sanna uit Doorn

10-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een maand geleden hier een fijne occasion, een 'Opel Agila' gekocht. Ik geef dit bedrijf met plezier een score van 10, subliem. Alle medewerkers die ik gesproken heb, inclusief de nieuwe eigenaar Bas Verbeek zelf, uiterst voorkomend, ook na aankoop vragen beantwoordend, servicegericht. Ze hebben veel extra's gedaan aan mijn auto om 'm helemaal tiptop af te leveren. Ik ben hen daarvoor dankbaar. Verder: een prima auto voor een prima prijs, dat kan ik na een maand rijden wel zeggen. Ook had ik een extra keuring bij een ander garagebedrijf laten doen, tijdens t aankoopproces, omdat ik dit garagebedrijf niet kende, en eerder mindere ervaringen heb gehad. Dat was geen probleem, omdat Bas Verbeek wist dat hij kwaliteit leverde... en dat was ook zo!
Kortom: ik ervaar dit als een zeer betrouwbare garage, die hard werkt om zijn reputatie hoog te houden. Dat was nu eens een hele leuke aankoopervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Swifterbant

15-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht een goede en niet te dure occasion, is geworden een OPEL MERIVA. Prima auto
Als iemand weet wat service is en het waar maakt is het ARIE wel (warme douche)
Peer Schade


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Oegstgeest

13-09-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 30-8 tel. met de Arie Schouten gesproken en een afspraak gemaakt voor vrijdag 2-9 ivm het kijken naar de Opel mokka.Daar aangekomen gelijk een goed gevoel bij Arie het klikte gelijk een man even oud als ik gewoon goed. We hebben een deal kunnen maken en alles wat hij heeft belooft en afgesproken is hij nagekomen PREFECT ... Ik heb garage Schouten leren kennen als een eerlijk bedrijf . En ik denk dat in de toekomst het alleen nog beter kan worden. m.v.g Ger & Jaime Groes Oegstgeest


Ja, ik beveel dit aan

jan uit ermelo

15-08-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: auto was defect onderweg en binnen kwartier staat monteur er supersnel


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Almere

10-08-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al jaren. Heb hier zowel nieuwe- als 2de hands auto's gekocht. Ze staan je met raad en daad bij. De koffie en het o zo bekende plakje ontbijtkoek staan altijd klaar. Je kan altijd onverwachts aankomen met een probleem, ze staan altijd klaar. Een TOPBEDRIJF. Neem zelf altijd Opels af bij ze, maar ik ken officiele opelbedrijven die aan hun service en kennis een puntje kunnen zuigen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Barendrecht

22-06-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij wonen in Barendrecht (Rotterdam) en gaan voor zowel aanschaf als onderhoud altijd naar Arie Schouten in Speuld.
De service is daar echt TOP!!!
De kilometers die wij daarvoor moeten afleggen nemen wij voor lief.
Toe aan een nieuwe of mooie occasion dan raden wij een bezoek aan deze TOP garage echt aan.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. H.Tamminga uit Ugchelen

15-06-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel - correct - GOED

we hebben er inmiddels 3 auto,s gekocht, en steeds tot tevredenehid


Ja, ik beveel dit aan

teunie uit Elspeet

30-05-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Zeewolde

17-05-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn contact. Goeie service


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Zeist

03-05-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Arie Schouten is een fijn bedrijf: klantvriendelijk, deskundig en een goede service. Vanuit Zeist kom ik graag voor een beurt naar Speuld. Afgelopen bezoek kwam ik met een vieze auto en ging ik met een schone, betrouwbare auto er weer van door. Heerlijk!


Ja, ik beveel dit aan