Beoordelingen Automobielbedrijf Arie Schouten

9,1
188 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 188 beoordelingen

Meinke uit Zutphen

04-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe auto (occasion). Prettige houding van de eigenaar, persoonlijk, vriendelijk. De auto werd heel netjes afgeleverd en rijdt heerlijk. Ook een goede prijs voor de inruil van onze oude auto. Voor onze volgende auto komen we weer hier!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Alinde uit Nijkerk

15-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service. Bij de grote beurt is veel werk besteed aan details, de monteurs zijn echte doorzetters. Ook al kost een klus uren, dat doen ze gewoon en voorkomen zo in de nabije toekomst een groter probleem. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de problemen versus kosten. Netjes m’n auto gewassen en gezogen. Blij met de service!
‘n Aanrader dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

J.l uit Ridderkerk

10-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg fijne contact met de eigenaar Bas niet opdringen en heel relax. Goede prijs voor me inruil auto gehad.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Zwartemeer

24-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Chris & Jolanda uit Uddel

13-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, verstand van zaken, duidelijke afspraken, klantvriendelijk personeel. Bas en team, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit Harderwijk

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede monteurs en zeer snelle service, top bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Ank uit Apeldoorn

24-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom al bijna 12 jaar bij deze vertrouwde garage. Fijne mensen, heel goede service en veel deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

HS uit Nijkerk

05-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer snelle, deskundige hulp.
Hadden een lekkage in de remvloeistofslang. Konden dezelfde dag al langskomen en de dag erna was de auto gereed. Een leenauto is er beschikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Speuld

31-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kan niet anders zeggen dan dat deze garage nog weet wat service is. Ongedwongen, eerlijk geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan