Beoordelingen Automobielbedrijf B. van den Berg B.V.

9,2
126 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 126 beoordelingen

Nicky uit Baarle-Nassau

15-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fiat 500 gekocht bij dit bedrijf. Wij komen niet echt uit de buurt en hadden dus 's ochtends gebeld of de auto er nog stond en of we een proefritje konden maken. Toen we 's middags aankwamen stond de auto netjes klaar voor een proefritje. We zijn netjes geholpen en zijn erg tevreden met onze aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Ridderkerk

10-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaringen met dit bedrijf zijn alleen maar positief ben er jarenlang klant


Ja, ik beveel dit aan

Marina uit Ridderkerk

07-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Word altijd hartstikke goed geholpen en dan maakt het niet uit wie ik op dat moment tref. Het zijn stuk voor stuk toppers!


Ja, ik beveel dit aan

Lenie uit Ridderkerk

26-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt vriendelijk en deskundig geholpen, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Wanda uit Ridderkerk

26-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief, klantvriendelijk en geduldig


Ja, ik beveel dit aan

Mauk uit Ridderkerk

04-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Binnen een jaar 4 auto's gekocht voor de hele familie. Ik ben hier altijd goed geholpen en de kundigheid en service is van zeer hoog niveau die je niet overal meemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Vlaardingen

03-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Door een spoedgeval kon ik niet meer verder rijden. Ondanks de gigantische drukte toch weer netjes geholpen. Hadden we er hier maar meer van....


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ridderkerk

05-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het is prima, service is echt heel goed. Er wordt goed gezorgd voor de klanten, goede voorlichting.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Ridderkerk

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Ridderkerk

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan