Beoordelingen Automobielbedrijf B. van den Berg B.V.

9,2
123 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 123 beoordelingen

Lenie uit Ridderkerk

26-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt vriendelijk en deskundig geholpen, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Wanda uit Ridderkerk

26-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief, klantvriendelijk en geduldig


Ja, ik beveel dit aan

Mauk uit Ridderkerk

04-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Binnen een jaar 4 auto's gekocht voor de hele familie. Ik ben hier altijd goed geholpen en de kundigheid en service is van zeer hoog niveau die je niet overal meemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Vlaardingen

03-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Door een spoedgeval kon ik niet meer verder rijden. Ondanks de gigantische drukte toch weer netjes geholpen. Hadden we er hier maar meer van....


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ridderkerk

05-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het is prima, service is echt heel goed. Er wordt goed gezorgd voor de klanten, goede voorlichting.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Ridderkerk

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Ridderkerk

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Rotterdam

04-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima...al m'n hele leven!!


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Spijkenisse

03-05-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 4 auto s bij andere bedrijven die van de weg gesleept zijn! Hoop ik met nr5 een Mazda Premacy meer geluk te hebben,Ik heb er een goed gevoel over!


Ja, ik beveel dit aan

cornelia uit Ridderkerk

30-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vanaf de eerste dag voelde het goed. mochten ongestoord rondkijken, en bij vragen duidelijk antwoord. mooie auto's en en vriendelijk personeel. Wij denken wel dat de service ook wel goed zal zijn.


Ja, ik beveel dit aan