Beoordelingen Automobielbedrijf B. van den Berg B.V.

9,2
111 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

Tjerk uit Ridderkerk

26-02-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Hendrik Ido Ambacht

25-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goede service en super vriendelijk personeel! Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Ridderkerk

20-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

L J uit Rotterdam

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijna 30 jaar uistekend.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rotterdam

06-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een keurige auto gekocht. Netjes afgeleverd en plezierig behandeld. Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Rotterdam

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe Twingo opgehaald bij van den Berg. Een top service en ook de tijd wordt voor je genomen als je er langskomt.
Alles werd nog een keer uitgelegd en ook heel aardige en vriendelijke mensen. Zodra ik weer een onderhoudsbeurt en apk moet laten doen, kom ik hier zeker terug. :-D


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Rotterdam

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe Twingo opgehaald bij van den Berg. Een top service en ook de tijd wordt voor je genomen als je er langskomt.
Alles werd nog een keer uitgelegd en ook heel aardige en vriendelijke mensen. Zodra ik weer een onderhoudsbeurt en apk moet laten doen, kom ik hier zeker terug. :-D


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Ridderkerk

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren mijn auto in onderhoud. Nu na 9 jaar opnieuw een 2e hands auto hier gekocht. Zeer tevreden over de geleverde service al die jaren en nu weer met de aanschaf van deze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Heemskerk

19-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom al jaren bij van den Berg voor onderhoud. Heb nu de tweede auto gekocht naar alle tevredenheid. De service een kwaliteit is op top niveau.maar om binnen te komen is er totaal geen drempel die ik bij de merkdealer wel ervaar. Je bent er altijd welkom en de koffie staat klaar. De heerlijke mentaliteit van de dorps garage is hier nog niet verdwenen maar de kwaliteit staat hier op het niveau van een merkdealer. Ik rijd de 100 km graag om een bezoek aan van den berg te brengen.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Ridderkerk

04-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service, aardige mensen en goede kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan