Beoordelingen Automobielbedrijf B. van den Berg B.V.

9,2
113 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

Bob uit Rotterdam

30-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wilde graag een auto met zwaardere motor 6 cylinders. Zag op internet mijn auto staan een Kia Sorento. Proefrit aangevraagd en heb besloten deze auto aan te schaffen. Weliswaar zonder garantie maar ondanks een paar kleine dngen, welke gelijk werden verholpen, zeer tevreden tot nu toe over deze auto. Fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jordan uit Dordrecht

14-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij deze vriendelijke garage een Golf cabrio aangeschaft, keurig gepoetst en gekeurd afgeleverd.
Leuk, kleiner garagebedrijf met vriendelijk personeel en nette uitstraling, zo maak je het niet zo vaak meer mee.


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk uit Ridderkerk

26-02-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Hendrik Ido Ambacht

25-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goede service en super vriendelijk personeel! Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Ridderkerk

20-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

L J uit Rotterdam

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijna 30 jaar uistekend.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rotterdam

06-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een keurige auto gekocht. Netjes afgeleverd en plezierig behandeld. Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Rotterdam

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe Twingo opgehaald bij van den Berg. Een top service en ook de tijd wordt voor je genomen als je er langskomt.
Alles werd nog een keer uitgelegd en ook heel aardige en vriendelijke mensen. Zodra ik weer een onderhoudsbeurt en apk moet laten doen, kom ik hier zeker terug. :-D


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Rotterdam

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe Twingo opgehaald bij van den Berg. Een top service en ook de tijd wordt voor je genomen als je er langskomt.
Alles werd nog een keer uitgelegd en ook heel aardige en vriendelijke mensen. Zodra ik weer een onderhoudsbeurt en apk moet laten doen, kom ik hier zeker terug. :-D


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Ridderkerk

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren mijn auto in onderhoud. Nu na 9 jaar opnieuw een 2e hands auto hier gekocht. Zeer tevreden over de geleverde service al die jaren en nu weer met de aanschaf van deze auto.


Ja, ik beveel dit aan