Beoordelingen Automobielbedrijf B. van den Berg B.V.

9,2
136 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

A uit Middelharnis

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, komen gemaakte afspraken na en zeer klantvriendelijk, doen net een paar stapjes extra. Zoals goede inruilprijs en vervoer voor mijn defecte auto en mezelf op dag van aflevering. Ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit BREDA

29-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: No nonsens houding, ze doen precies wat nodig is en dat is wat een klant wil en het advies is gratis!


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit ridderkerk

29-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Barendrecht

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hele goede ervaring, fijne verkoper, geen gladde praatjes. Voor het eerst dat ik niet het gevoel heb dat ik bij de de aanschaf en inruil van een personenwagen een poot wordt uitgetrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit 2988BZ Ridderkerk

03-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meer dan 30 jaar goede ervaring met dit bedrijf.
Weinig verloop van vakbekwaam personeel


Ja, ik beveel dit aan

Alie uit Ridderkerk

03-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hassan uit Mijdrecht

04-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit familiebedrijf neemt de tijd voor je, is vriendelijk en duidelijk in uitleg . Geen agressieve verkoop dus.
Wij voelden ons op ons gemak.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Hendrik ido ambacht

01-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Xandra uit Rotterdam

22-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf. Vriendelijke, behulpzame mensen die alle tijd voor je nemen en met je meedenken.


Ja, ik beveel dit aan