Beoordelingen Automobielbedrijf Boersma

8,7
564 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
  • Personeel 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,2
1 t/m 10 van 564 beoordelingen

Andre uit Leeuwarden

04-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Dokkum

02-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Feije uit Damwâld

01-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zou 's ochtends naar het werk gaan. Lekke band! Auto wordt van huis gehaald. Lekke band wordt gerepareerd. Zomer-/winterbanden worden direct gewisseld en 's avonds bij thuiskomst is alles geregeld. grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Hartog uit Kollum

23-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer klant vriendelijk en deskundig en gedegen in overleg en eerlijke offertes.


Ja, ik beveel dit aan

Atsje uit Dokkum

13-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed
persoonlijk
Alles snel geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Wouterswoude

30-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

M.A. uit Overveen

18-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een bedrijf waar je op kunt rekenen (een man een woord een woord)Wij komen uit Overveen bij Haarlem,hebben via internet 3 jaar geleden firma BOERSMA gevonden 2de hands auto gekocht Renault Kangoo en gaan steeds terug ook voor onderhoud e.d.Wij hele fijne contacten ook met de monteurs.Deskundig vriendelijk en altijd tijd voor de klant. ECHT nog friesland.En zo Kan ik nog uren doorgaan.Firma Boersma helemaal top BEDANKT.


Ja, ik beveel dit aan

Ale uit De Westereen

09-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al 12 jaar bij dit bedrijf voor reparatie en/of aanschaf auto.
Tot volle tevredenheid.
Slaag je niet om bij hen voor een auto en wel ergens anders kun je gewoon bij hen terecht en dezelfde service word geboden.


Ja, ik beveel dit aan

Sjuk uit Feanwalden

24-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net voor de bouwvakantie, op 3 aug. jl. begaf onze auto het (motorisch).
Op advies van onze schoonzoon, heb ik de dag daarna, op de site van Boersma het occasion aanbod bekeken en zag daar een voor ons, schitterende auto.
Het was een SEAT Ibiza diesel van 10-2010.
In de namiddag met mijn vrouw naar Wouterswoude gereden, in de auto van mijn schoonzoon.
Na de SEAT te hebben bekeken, gelijk een deal gemaakt met Kees en de afspraak gemaakt dat wij hem de volgende dag konden overnemen.
Op de dag van aflevering heeft senior (Piet) ons met de bergingsauto opgehaald (onze oude barrel reed niet meer) en hebben we de SEAT opgehaald uit Wouterswoude. (met nog een leuke attentie van Kees, bij aflevering)
Afgelopen woensdag nog de definitieve afleveringsbeurt voorde SEAT gehad, waarbij een leenauto voor ons even ter beschikking stond.
Kortom, dikke pluim en lof voor dit bedrijf, die ons een geweldige auto heeft geleverd en een puike service.
Wij komen zeker weer terug voor onderhoud en bevelen een ieder dit geweldige familiebedrijf aan.
Met vriendelijk groet fam. Veenstra, Feanwalden.


Ja, ik beveel dit aan

Andree uit Driezum

28-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan