Beoordelingen Automobielbedrijf Boersma

8,7
558 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Personeel 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,1
1 t/m 10 van 558 beoordelingen

M.A. uit Overveen

18-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een bedrijf waar je op kunt rekenen (een man een woord een woord)Wij komen uit Overveen bij Haarlem,hebben via internet 3 jaar geleden firma BOERSMA gevonden 2de hands auto gekocht Renault Kangoo en gaan steeds terug ook voor onderhoud e.d.Wij hele fijne contacten ook met de monteurs.Deskundig vriendelijk en altijd tijd voor de klant. ECHT nog friesland.En zo Kan ik nog uren doorgaan.Firma Boersma helemaal top BEDANKT.


Ja, ik beveel dit aan

Ale uit De Westereen

09-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al 12 jaar bij dit bedrijf voor reparatie en/of aanschaf auto.
Tot volle tevredenheid.
Slaag je niet om bij hen voor een auto en wel ergens anders kun je gewoon bij hen terecht en dezelfde service word geboden.


Ja, ik beveel dit aan

Sjuk uit Feanwalden

24-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net voor de bouwvakantie, op 3 aug. jl. begaf onze auto het (motorisch).
Op advies van onze schoonzoon, heb ik de dag daarna, op de site van Boersma het occasion aanbod bekeken en zag daar een voor ons, schitterende auto.
Het was een SEAT Ibiza diesel van 10-2010.
In de namiddag met mijn vrouw naar Wouterswoude gereden, in de auto van mijn schoonzoon.
Na de SEAT te hebben bekeken, gelijk een deal gemaakt met Kees en de afspraak gemaakt dat wij hem de volgende dag konden overnemen.
Op de dag van aflevering heeft senior (Piet) ons met de bergingsauto opgehaald (onze oude barrel reed niet meer) en hebben we de SEAT opgehaald uit Wouterswoude. (met nog een leuke attentie van Kees, bij aflevering)
Afgelopen woensdag nog de definitieve afleveringsbeurt voorde SEAT gehad, waarbij een leenauto voor ons even ter beschikking stond.
Kortom, dikke pluim en lof voor dit bedrijf, die ons een geweldige auto heeft geleverd en een puike service.
Wij komen zeker weer terug voor onderhoud en bevelen een ieder dit geweldige familiebedrijf aan.
Met vriendelijk groet fam. Veenstra, Feanwalden.


Ja, ik beveel dit aan

Andree uit Driezum

28-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wybe uit Driezum

26-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Dokkum

22-05-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reparaties en APK


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Damwoude

18-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service en deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg positief en hartelijk!


Ja, ik beveel dit aan

C.H. uit Zwaagwesteinde

18-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede ervaringen. Denken mee, Geen onnodige kosten, Duidelijkheid over werkzaamheden, Niets is teveel, De eigenaar en het personeel helpen je graag weer op weg!


Ja, ik beveel dit aan