Beoordelingen Autobedrijf Broere - Citroën en DS

9,1
133 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 133 beoordelingen

Ingrid uit Ter Aar

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Rotterdam

01-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima. Vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit rotterdam

12-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Zwolle

11-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke medewerkers, persoonlijke service, behulpzaam en meedenkend. Super!


Ja, ik beveel dit aan

chris uit vught

07-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik kan dit bedrijf aan iedereen aan raden de klant vriendelijkheid,service,eventueel gebruik leen auto,snelheid,na mijn inziens dik voor mekaar
Chris van Haren


Ja, ik beveel dit aan

Elvira uit Krimpen aan de Lek

23-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd een warm welkom en persoonlijk contact. Als klant voel je je welkom en gewaardeerd ! Zeer klant- en servicegericht !


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Rotterdam

19-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deskundige en vriendelijke werknemers


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Ridderkerk

19-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Autobedrijf Broere is ons erg goed bevallen! Wij hebben twee nieuwe bedrijfswagens aangeschaft (C4 Cactus en de nieuwe C3) en zijn erg goed begeleid in het gehele traject. De privé auto's zijn tegen een goed bod opgekocht evenals de zakelijke sedan die wij ten inruil aan hadden geboden.

Alle mogelijke opties op de voertuigen zijn grondig doorgenomen en we hebben meer dan eens de kans gehad om uitgebreide testritten te maken. Alle prijzen (zowel basisprijs auto als prijzen opties) zijn erg transparant en vallen alleszins mee t.o.v. andere merken.

Ook in het natraject (bestickering) worden we goed begeleid en we zijn erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit Krimpen aan den ijssel

18-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne zaak goed en duidelijk aanbod van auto's nieuw en gebruikt


Ja, ik beveel dit aan