Beoordelingen Autobedrijf Broere - Citroën en DS

9,1
202 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 202 beoordelingen

Dhr./mevr. uit krimpen a/d IJssel

29-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: problemen aan de computer van de Jumper met optimale inspanning binnen zo kort mogelijke tijd hersteld


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

27-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk . Efficiënt en prettig in de benadering van de Klant


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Capelle

26-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact en een goede aflevering van de gekochte auto, waarbij gemaakte afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Krimpen aan de Lek

25-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijk , altijd behulpzaam , prima service , nemen alle tijd voor de klant helemaal goed.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nieuwerkerk aan den IJssel

24-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Krimpen aan den IJssel

24-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Rotterdam

24-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Broere zijn zeer goed, uitstekend zelfs


Ja, ik beveel dit aan

eric uit Krimpen aan den IJssel

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Inmiddels 3e auto hier gekocht. Altijd erg prettig contact met zowel verkoop als personeel in de werkplaats. Beste autobedrijf wat ik ken !


Ja, ik beveel dit aan

John uit Krimpen aan de Lek

24-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto aangeschaft in een redelijke prijs kwaliteitsverhouding. Echter bij de koop bedongen dat de rechter buitenspiegel zou worden hersteld. Bij afname niet hersteld en de boordcomputer ontregeld. Computer zelf ongeregeld en spiegel is na nieuwe afspraak netjes hersteld.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Ridderkerk

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan