Beoordelingen Autobedrijf Broere - Citroën en DS

9,1
234 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 234 beoordelingen

Marco uit Alblasserdam

13-09-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren voor mijn vrouw een citroën C1 opgehaald bij dit garagebedrijf. Wat een toffe service en klantbediening. Voor een volgende occasion gaan wij zeker weer buurten bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Roelfina uit Lekkerkerk

18-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig, duidelijk en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Krimpen aan den IJssel

12-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Voorschoten

12-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bieden heel plezierige en persoonlijke service.
Bedrijf ziet er zeer professioneel uit.


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Utrecht

24-06-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede ervaring. Reparatie aan de climate controle van mijn DS4 kundig uitgevoerd en interieur is weer heerlijk koel. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Capelle aan den IJssel

12-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al veertig jaar goed.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Heemskerk

22-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Naar aanleiding van een klein mankement wat onder de bovag garantie viel ben ik fantastisch te woord gestaan zeer vriendelijk behandeld en zeer goed geholpen (wel eens anders mee gemaakt in een andere garage)
Probleem zeer vakkundig verholpen en wat service betreft een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Gouda

14-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze 2e hands C3 gekocht bij Autobedrijf Broere. Ze nemen alle tijd en zijn erg vriendelijk. Super service en de het ophaalmoment is erg feestelijk. Ook het nabellen na een paar dagen vond ik erg prettig (alhoewel het via de voicemail is gegaan).


Ja, ik beveel dit aan

Johan Adriaan uit Capelle aan den ijssel

14-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit Streefkerk

07-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruim 40 jaar geleden mijn eerste auto hier gekocht, een Citroen GS en daarna nog een 2CV en een Visa. Nu na vele jaren toch weer terug naar het merk Citroen en garage Broere. Enkele weken geleden hebben wij naar volle tevredenheid een Citroen Cactus gekocht. Het verkoop verhaal en de aflevering zijn prima verlopen en de probleempjes na aflevering zijn perfect opgelost.


Ja, ik beveel dit aan