Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,8
337 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 337 beoordelingen

Henk uit Maarssen

28-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom een prachtige auto gekocht bij Autobedrijf de Pijper. Wij hadden zelf een vrijwel nieuwe BMW Active Tourer gevonden op het internet. Deze kopen en inruil van onze vorige auto was geen enkel probleem. Dhr. Bert de Pijper begeleide het hele traject leverde zo wederom prima service.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Middenbeemster

25-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het gaat natuurlijk altijd om de auto maar de service en de verkoper die een autobedrijf heeft helpt om de knoop door te hakken. De vriendelijkheid en de afspraken die goed zijn nagekomen geven vertrouwen voor de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Maarssen

23-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Maarssen

21-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met hen.
de Pijper is zeer service gericht en denkt goed met de klant mee.
Het is de 2e keer,dat ik er een auto koop.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Lelystad

21-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste en enige ervaring tot nu toe.
Prima ontvangst, gemoedelijk, deskundig.
Fijne afhandeling en overdracht van de auto, uitleg en alle tijd, gevoel van: Klant is koning!


Ja, ik beveel dit aan

Tini uit Breukelen

19-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Automobielbedrijf de Pijper zijn heel positief.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, flexibel met openingstijden. Wat ik alleen wel echt jammer vond is dat de BOVAG garantie uiteindelijk niét in de prijs zat inbegrepen, dat was niet vermeld op autotrack en autoscout24. Om dat de compenseren heeft men uiteindelijk wat extra mijn eigen auto geboden.


Ja, ik beveel dit aan

Con uit Melick

13-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ons eerste bezoek was een prettige ervaring. De koffie stond klaar en ook de auto voor de testrit stond klaar.
Ook de tweede testrit was in enkele minuten geregeld (super) Naar een fair bod op onze auto werd de koop van de nieuwe auto snel en professioneel afgehandeld. Bij het afhalen stond onze nieuwe auto mooi gepoetst klaar en werden de formaliteiten netjes afgehandeld.
Wij gingen met een goed gevoel naar huis met onze nieuwe auto.
Con en Marlies Hövelings


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Maarssen

09-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over automobielbedrijf de Pijper. Ze zijn zeer klantvriendelijk, adviseren eerlijk en bieden ondersteuning waar nodig. Kortom een prettig bedrijf om je auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

H@nk uit Maarssen

09-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oprecht vriendelijk, zeer gemoedelijke sfeer, meedenkend, veel mogelijk, zeer scherpe inruilprijzen, veel jonge mooie auto's. Kortom prettig klein familiebedrijf, no nonsense. al vanaf 8 feb. 1994 een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan