Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
414 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 414 beoordelingen

Anoniem

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Volvo V40 hebben wij de hulp ingeschakeld van Alfred de Pijper. Hij inventariseerde onze wensen en kwam na enige tijd met een mooi voorstel. Wij vonden zelf een andere auto, waar Alfred de Pijper ook enthousiast over was. Na de keuring van zijn bedrijf, hebben wij deze auto gekocht. De service was naar meer dan volle tevredenheid!


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Zevenaar

03-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig. Zeer vriendelijk. Flexibel qua aflevering. In alle redelijkheid voor mij tot een goed aanbod gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Ijsselstein

01-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig bedrijf, klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Amersfoort

29-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden over deze aankoop en de service bij het zoeken naar de juiste auto voor mij. Even onwennig dat ik niet meer moest schakelen maar hij reed mij als een zonnetje naar huis. Bedankt Alfred voor je super fijne hulp. Dit is echt een cadeautje.🤗🤗


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Utrecht

29-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte service. Verkopen een auto die manekementen heeft. En als je er meerdere keren voor terug komt.Is het probleem niet verholpen, maar je betaald wel voor garantie bij aflevering van de auto. En Moet ook nog betalen als hij voor garantie terug komt. Sturen gewoon een rekening zonder het van te voren te bespreken.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Maarssen

27-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedankt voor de snelle service en goede samenwerking.


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Benschop

23-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Vianen

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij dit bedrijf gaat het om de klant. Dat is voelbaar in elke vezel. En je bent een naam en geen nummer, weten wie je bent. Contact is altijd vanuit het perspectief vanuit de klant gezien. Hulde!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Zoetermeer

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nogmaals;
Geweldig bedrijf
Geweldig personeel
En...wat een.prachtauto!!!


Ja, ik beveel dit aan

B

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opgedane ervaring uit het verleden was voor mij reden om wederom bij Autobedrijf De Pijper een andere auto aan te schaffen. Openheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn de drie kernwoorden die redenen zijn om hen van harte aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan