Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
321 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 321 beoordelingen

Marc uit Maarssenbroek

25-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geduldige verkopers kom je zelden tegen. Bij de Pijper kan je je verhaal wel kwijt en er wordt met je meegedacht. Goede deal en prettig ontvangen. óók de aflevering was een feestje. Zeer aan te bevelen voor een betrouwbare occasion. Groetjes Marc.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Utrecht

25-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Djinta uit Nijmegen

24-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na al mijn vertrouwen in autobedrijven kwijt te zijn geraakt heeft autobedrijf de pijper mij dit dubbel en dwars terug gegeven. We werden super vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke uitleg over de auto! Geen vraag was te veel. Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Henriette uit West-Knollendam

23-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf dat ze in Tienhoven zaten ( dat is lang geleden ) klant... Verschillende auto's gekocht en altijd tevreden met de service en zelfs als ik na 9 jaar belde voor een vraag over de auto kreeg ik nog steeds keurig antwoord.. Nu dus weer een auto gekocht bij A. de Pijper en terwijl ik zeker niet naast de deur woon ;-) ...


Ja, ik beveel dit aan

maarten uit baarn

23-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na 1 x contact snel en zeer goed geholpen auto stond volgende dag klaar voor proefrit wat dus ook meteen de koop werd zeer tevereden


Ja, ik beveel dit aan

mark uit BLADEL

21-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ZEER VRIENDELIJKE EIGENAREN,100% WEDERZIJDS VERTROUWEN, GEMOEDELIJK PRETTIG BEDRIJF EN ZEER PROFFESSIONEEL


Ja, ik beveel dit aan

John uit Zeewolde

20-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf heeft alle verwachtingen overtroffen. Ik toonde interesse in een mooie auto door te vragen wat ik moest toe betalen bij inruil van mij eigen auto. Er werd contact met mij opgenomen waarbij ik aangaf nog oriënterende te zijn. Ik had geen zo gauw ook geen tijd om langs te gaan om een proefrit te maken totdat tot mijn grote werd aangeboden de betreffende auto langs te brengen zodat ik deze kon uitproberen. Dat heb ik mij geen 2x laten vertellen en een aantal uren later stond de betreffende auto voor de deur. Meneer de Pijper zelf ging naar huis met mijn auto en ik heb hem de volgende dag weer omgewisseld. Dat noem ik service en dit heeft mij erg op weg geholpen bij het oriënteren. Heren... jullie zijn goed bezig!


Ja, ik beveel dit aan

Autorijschool Marc van der Voorn uit Utrecht

20-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ook nu weer mijn VW Golf lesauto aangeschaft bij Automobielbedrijf de Pijper. Dit keer zaken gedaan met Bert.
Bert heeft gezorgd voor een perfecte aflevering. Mede dankzij Bert kon ik binnen de afgesproken termijn rijden, hetgeen voor mij als rijschoolhouder erg belangrijk is. Ik was ook erg tevreden over de communicatie met Bert. Afspraken worden stipt nagekomen. Dat is heel prettig, vooral als je zelf ook zo bent. Geweldige service ook. Bijna niets is hen teveel. Mijn ervaring met de werkplaats was al heel goed. Mij blijven ze hier voorlopig nog wel zien! Daarom nogmaals dank voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Morgenstond 57

20-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beoordeling van dit bedrijf. Altijd goede service en tijd om alles uit te leggen en te bespreken niks is te veel.
Mis alleen de zwart wit lollies.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Utrecht

19-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Als er wat is gaan word het meteen in werkimg gezet.


Ja, ik beveel dit aan