Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
424 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 424 beoordelingen

NG uit Utrecht

06-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik M Stelte & mevr: N Lusiana kan u Garage de Pijper gevestig op de Straatweg 1a in Maarssen aanbevelen voor het leveren van ocasions en nieuwe auto,s vooral het onderhoud ..wij komen al jaren bij deze garage waar wij ook altijd heel goed geholpen zijn en het personeel erg vriendelijk is dus in de jaren zijn wij dus ook bij garage de Pijper blijven komen om de erg goede service die daar word gegeven.
Dus kunnen wij u Garage de Pijper aanbevelen .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Zwolle

05-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima communicatie, fijne service, goede afspraken mee te maken. Kortom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

O uit Rotterdam

01-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Professioneel bedrijf die er alles aan doet om te voorzien in de eisen en wensen van de klant. Ik heb een zeer goede service gehad, waarbij de nieuw aangeschafte auto in perfecte staat is afgeleverd. In de toekomst zal ik bij het aanschaffen van een nieuwe auto als eerst langsgaan bij Autobedrijf de Pijper.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Loosdrecht

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Mini roadster gekocht erg tevreden over alles vanaf 1e telefonisch contact tot aflevering echt superservice.
Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Loosdrecht

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Mini roadster gekocht erg tevreden over alles vanaf 1e telefonisch contact tot aflevering echt superservice.
Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Gaanderen

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was meer dan de moeite waard om voor deze prachtige Polo naar Maarssen te komen...maar ook zeker jullie hartelijke ontvangst en de tijd die jullie besteed hebben om het voor mij verder naar wens af te handelen was heel bijzonder...ik zal zeker nog een keer terugkomen als deze mooie Polo een beurtje moet hebben....


Ja, ik beveel dit aan

Fen uit Maarssen

20-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Kampen

17-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst en behandeling. Eerlijk en correct. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

ton uit almere

14-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aardige kerel pijper jr, goede aflevering van de auto alles netjes en schoon.
1 minpuntje was dat ik 2 weken moest wachten op aflevering, als je een auto koopt dan wil je hem het liefst zo snel mogelijk hebben.

al met al een goede en vriendelijke afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Walter

13-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waar je als klant wordt behandeld. Snelle opvolging, vragen worden beantwoord, de telefoon opgenomen, afspraken nagekomen en de levering sneller dan verwacht. Het lijkt eenvoudig, maar wie doet het? De Pijper dus en in mijn geval Arjan de Graaf. Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan