Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
384 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 384 beoordelingen

Yvette uit Ijsselstein

20-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kan iedereen autobedrijf de Pijper aanbevelen.
Een bedrijf waar je op alle fronten op kan vertrouwen en waar de klant wordt gewaardeerd.
Kortom een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Mick en Caroline

20-06-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige communicatie, hartelijke ontvangst, goed en eerlijk zaken gedaan. We zouden dit bedrijf zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Marny uit Hilversum

19-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Peugeot 308CC gekocht met een goede inruil. Vriendelijke en attente benadering door iedereen in het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Papendrecht

19-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een Mercedes E350 CGI gekocht. Ik heb deze wagen inmiddels een week in mijn bezit en hij bevalt fantastisch. De aflevering was keurig en alles wat men beloofd had aan de auto te doen is gedaan. Verder ken ik het bedrijf niet, maar mijn eerste indruk is uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Halle

18-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto naar wens afgeleverd, prettige onderhandelingen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Maarssen

17-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom uitstekend geholpen bij het zoeken naar een nieuwe betrouwbare auto die weer een flink aantal jaartjes mee kan.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit De Meern

12-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en afspraken worden netjes nagekomen.Echt een familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd behulpzaam, altijd vriendelijk. Hele fijne service. Ik heb een 2e hands auto gekocht en kreeg voor 2 weken een leenauto mee omdat ik zelf geen auto meer had. Super! En de mooie bos bloemen die ik kreeg bij de aankoop staat er 2 weken later nog supermooi bij!


Ja, ik beveel dit aan

Janice uit Almere

03-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel. Onze auto hebben we in goede staat gekregen. Wij komen zeker terug voor de APK's en evt. andere reperaties.


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Utrecht

31-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: hebben hele goede ervaringen,daarom komen we steeds terug.


Ja, ik beveel dit aan