Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
427 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 427 beoordelingen

Rene uit Someren

22-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima behandeld door Alfred de Pijper,erg vriendelijk en neemt tijd om alles uit te leggen. Komt zelfs op zijn vrije dag naar de garage. Top


Ja, ik beveel dit aan

Riet uit Maarsbergen.

13-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een Kia Picanto gekocht bij dit garagebedrijf.Ik ben zeer tevreden over de uitleg en de verdere afhandeling.En uitgebreide aandacht!En erg in mijn nopjes met mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

Rebekka uit Maarssen

30-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben hier kort geleden een 2de auto erbij gekocht en we zijn zeer tevreden over de service van het autobedrijf de pijper ze zijn erg vriendelijk en proberen je zo goed mogelijk te helpen we raden dit bedrijf ook zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

NG uit Utrecht

06-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik M Stelte & mevr: N Lusiana kan u Garage de Pijper gevestig op de Straatweg 1a in Maarssen aanbevelen voor het leveren van ocasions en nieuwe auto,s vooral het onderhoud ..wij komen al jaren bij deze garage waar wij ook altijd heel goed geholpen zijn en het personeel erg vriendelijk is dus in de jaren zijn wij dus ook bij garage de Pijper blijven komen om de erg goede service die daar word gegeven.
Dus kunnen wij u Garage de Pijper aanbevelen .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Zwolle

05-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima communicatie, fijne service, goede afspraken mee te maken. Kortom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

O uit Rotterdam

01-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Professioneel bedrijf die er alles aan doet om te voorzien in de eisen en wensen van de klant. Ik heb een zeer goede service gehad, waarbij de nieuw aangeschafte auto in perfecte staat is afgeleverd. In de toekomst zal ik bij het aanschaffen van een nieuwe auto als eerst langsgaan bij Autobedrijf de Pijper.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Loosdrecht

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Mini roadster gekocht erg tevreden over alles vanaf 1e telefonisch contact tot aflevering echt superservice.
Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Loosdrecht

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Mini roadster gekocht erg tevreden over alles vanaf 1e telefonisch contact tot aflevering echt superservice.
Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Gaanderen

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was meer dan de moeite waard om voor deze prachtige Polo naar Maarssen te komen...maar ook zeker jullie hartelijke ontvangst en de tijd die jullie besteed hebben om het voor mij verder naar wens af te handelen was heel bijzonder...ik zal zeker nog een keer terugkomen als deze mooie Polo een beurtje moet hebben....


Ja, ik beveel dit aan

Fen uit Maarssen

20-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan