Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
398 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 398 beoordelingen

Chris uit Vreeland

16-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de laatste drie audi's (2x A6 en een S4) heb ik bij Automobielbedrijf De Pijper aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Vleuten

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb op 5-9-2018 mijn super mooie Peugeot 308 GTI gekocht die Autobedrijf de Pijper speciaal voor mij heeft geregeld en ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Bert en Alfred. Bij deze wil ik jullie nog super bedanken voor de snelle en zeker goede service en de dikke GTI. Mijn volgende auto kom ik zeker weer bij jullie kopen. Vriendelijke groeten Remco Meierdrees


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Waddinxveen

29-08-2018
4,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Niet wat ik er van verwacht had,auto gekocht na 2 maanden gemeld dar er bij een achterwiel regelmatig piepende en knarsende geluiden hoorde.
Auto aangeboden niets kunnenvinden, vraag mag de monteur hem meenemen naar huis ,geen bezwaar.
Auto opgehaald niets kunnen vinden,was nog niet thuis of het geluid was er weer.
Garantie voorbij,auto aangeboden bij eigen dealer,
Tot mijn stomme verbazing remblokken dik versleten na laatste controle bij de Pijper hooguit
500 km gereden.
Vreemd als dit service is weet ik het niet meer!!


Corina uit Zeewolde

18-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service geboden bij het zoeken van een auto!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder plezierige ervaring met dit bedrijf. Prettig contact, eerlijk en duidelijk verhaal, mensen met hart voor de zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Maarssen

15-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Maarssen

14-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zowel van Dhr de Pijper sr als van Dhr. De Pijper Junior een heel fijne en nette behandeling gehad. Goed advies en een eerlijke prijs kwaliteit gehad bij inruil. En een vriendelijke behandeling bij aflevering en zoals te zien ook nog een mooi boeket bloemen. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Deborah uit Amsterdam

13-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open en relaxed


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-07-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: My experience with the de Pijper company while buying a car was nice - they fixed everything I asked before purchasing a car.
It is worth highlighting that my car was under BOVAG guarantee by de Pijper for the agreed period and when the period ended (2 weeks later) I found that my EVAP didn't work properly, the company fixed everything for free without any discussions. That was a nice experience and shows that de Pijper respects their customers.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Maarssen

06-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan