Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,8
340 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 340 beoordelingen

Wilko uit Schaijk

19-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus vorig jaar een Opel Astra Twintop (cabrio) gekocht. Gewoon omdat deze garage de beste deal bood. Wij kende het bedrijf verder niet. De eerst contacten verliepen via de mail. Toen de koop gesloten was en de auto geleverd werd waren wij al prettig verrast over de keurige gang van zaken. Nu in mei een jaar later stond ik in Cuijk met een niet meer sluitend dak, vlakbij een Opel garage. Ik heb de auto daar achtergelaten en contact opgenomen met automobielbedrijf de Pijper. Hun eerste reactie was "erg vervelend voor u" maar het wordt opgelost als u ons de contactgegevens van de Opelgarage geeft dan zorgen wij voor de rest. Enkele dagen later kreeg ik een telefoontje van de Opel garage dat ik de auto op kan halen. Geen rekening alles is geregeld. Veel succes verder was de boodschap. Dat moet een forse rekening geweest zijn voor automobielbedrijf de Pijper.
Ook al was het nog garantie ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd goede service verleend. Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Eindhoven

16-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste kennismaking vanwege aankoop gebruikte auto.
Zorgvuldige gang van zaken, uitstekende aflevering.
Verder nog geen ervaringen met vervolgservice, maar daar ook nog geen aanspraak op gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Utrecht

07-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had 's avonds problemen met m'n koelvloeistof en had de auto in de buurt van dit bedrijf staan. Ze waren nog open en konden me gelukkig aan koelvloeistof helpen. Een medewerker heeft me zelfs naar m'n auto gereden en mij geholpen. Uiteindelijk hoefde ik niet eens te betalen. Zeer goede ervaring met dit bedrijf en zeer vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Maarssen

28-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom een prachtige auto gekocht bij Autobedrijf de Pijper. Wij hadden zelf een vrijwel nieuwe BMW Active Tourer gevonden op het internet. Deze kopen en inruil van onze vorige auto was geen enkel probleem. Dhr. Bert de Pijper begeleide het hele traject leverde zo wederom prima service.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Middenbeemster

25-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het gaat natuurlijk altijd om de auto maar de service en de verkoper die een autobedrijf heeft helpt om de knoop door te hakken. De vriendelijkheid en de afspraken die goed zijn nagekomen geven vertrouwen voor de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Maarssen

23-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Maarssen

21-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met hen.
de Pijper is zeer service gericht en denkt goed met de klant mee.
Het is de 2e keer,dat ik er een auto koop.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Lelystad

21-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste en enige ervaring tot nu toe.
Prima ontvangst, gemoedelijk, deskundig.
Fijne afhandeling en overdracht van de auto, uitleg en alle tijd, gevoel van: Klant is koning!


Ja, ik beveel dit aan

Tini uit Breukelen

19-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Automobielbedrijf de Pijper zijn heel positief.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, flexibel met openingstijden. Wat ik alleen wel echt jammer vond is dat de BOVAG garantie uiteindelijk niƩt in de prijs zat inbegrepen, dat was niet vermeld op autotrack en autoscout24. Om dat de compenseren heeft men uiteindelijk wat extra mijn eigen auto geboden.


Ja, ik beveel dit aan