Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
395 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 395 beoordelingen

Corina uit Zeewolde

18-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service geboden bij het zoeken van een auto!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder plezierige ervaring met dit bedrijf. Prettig contact, eerlijk en duidelijk verhaal, mensen met hart voor de zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Maarssen

15-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Maarssen

14-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zowel van Dhr de Pijper sr als van Dhr. De Pijper Junior een heel fijne en nette behandeling gehad. Goed advies en een eerlijke prijs kwaliteit gehad bij inruil. En een vriendelijke behandeling bij aflevering en zoals te zien ook nog een mooi boeket bloemen. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Deborah uit Amsterdam

13-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open en relaxed


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-07-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: My experience with the de Pijper company while buying a car was nice - they fixed everything I asked before purchasing a car.
It is worth highlighting that my car was under BOVAG guarantee by de Pijper for the agreed period and when the period ended (2 weeks later) I found that my EVAP didn't work properly, the company fixed everything for free without any discussions. That was a nice experience and shows that de Pijper respects their customers.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Maarssen

06-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Milina uit Nieuwegein

04-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaring,de mensen zijn uiterst vriendelijk en de service is top! Zij steken heel veel moeite en tijd in het zoeken van de perfecte auto. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Utrecht

29-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit De Meern

28-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al onze auto's komen hier vandaan. Dus ook onze nieuwste, kleinste aanwinst, een Fiat 500c, komt uit een voor ons vertrouwd nest.


Ja, ik beveel dit aan