Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
419 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 419 beoordelingen

Thijs uit Gaanderen

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was meer dan de moeite waard om voor deze prachtige Polo naar Maarssen te komen...maar ook zeker jullie hartelijke ontvangst en de tijd die jullie besteed hebben om het voor mij verder naar wens af te handelen was heel bijzonder...ik zal zeker nog een keer terugkomen als deze mooie Polo een beurtje moet hebben....


Ja, ik beveel dit aan

Fen uit Maarssen

20-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Kampen

17-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst en behandeling. Eerlijk en correct. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

ton uit almere

14-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aardige kerel pijper jr, goede aflevering van de auto alles netjes en schoon.
1 minpuntje was dat ik 2 weken moest wachten op aflevering, als je een auto koopt dan wil je hem het liefst zo snel mogelijk hebben.

al met al een goede en vriendelijke afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Walter

13-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waar je als klant wordt behandeld. Snelle opvolging, vragen worden beantwoord, de telefoon opgenomen, afspraken nagekomen en de levering sneller dan verwacht. Het lijkt eenvoudig, maar wie doet het? De Pijper dus en in mijn geval Arjan de Graaf. Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Volvo V40 hebben wij de hulp ingeschakeld van Alfred de Pijper. Hij inventariseerde onze wensen en kwam na enige tijd met een mooi voorstel. Wij vonden zelf een andere auto, waar Alfred de Pijper ook enthousiast over was. Na de keuring van zijn bedrijf, hebben wij deze auto gekocht. De service was naar meer dan volle tevredenheid!


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Zevenaar

03-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig. Zeer vriendelijk. Flexibel qua aflevering. In alle redelijkheid voor mij tot een goed aanbod gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Ijsselstein

01-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig bedrijf, klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Amersfoort

29-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden over deze aankoop en de service bij het zoeken naar de juiste auto voor mij. Even onwennig dat ik niet meer moest schakelen maar hij reed mij als een zonnetje naar huis. Bedankt Alfred voor je super fijne hulp. Dit is echt een cadeautje.🤗🤗


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Utrecht

29-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte service. Verkopen een auto die manekementen heeft. En als je er meerdere keren voor terug komt.Is het probleem niet verholpen, maar je betaald wel voor garantie bij aflevering van de auto. En Moet ook nog betalen als hij voor garantie terug komt. Sturen gewoon een rekening zonder het van te voren te bespreken.


Ja, ik beveel dit aan