Beoordelingen Automobielbedrijf de Pijper

8,9
362 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 362 beoordelingen

bert uit uithoorn

17-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige sfeer, deskundig en servicegericht personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Stanley uit ijsselstein

15-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had zelf een Auto gezien bij een garage in Zwolle. Daarop heb ik contact opgenomen met Garage de Pijper om te vragen of ik deze Auto (mits in goede technische staat) via hun zou kunnen kopen.
Er is contact geweest tussen de garages en na een positief gesprek is garage de Pijper naar Zwolle gereden om de auto technisch te controleren en vervolgens mee te nemen naar Utrecht. Daar heeft de Auto een nieuwe APK en een afleveringsbeurt gekregen. Omdat dit afspeelde net voor kerst en het erg druk was hebben we tot aan de afleverdatum een leen auto meegekregen. Super service.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit NIEUWEGEIN

15-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen graag bij de automobiel bedrijf de pijper je wordt er als klant serieus geholpen .of je wat koopt of niet altijd tijd voor je.
dat waardeer ik . Ook nu weer na aankoop alles uitgelegd over de bediening, dat is toch fijn ,wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Antoine uit MAARSSEN

13-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Albert en Toos uit Boxmeer

10-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met mijn vrouw en een gezonde dosis wantrouwen op zoek gegaan naar een mercedes A bj.2011
Uiteindelijk bij autobedrijf De Pijper in Maarssen beland.
Daar een zeer mooie A gekocht met alle zekerheden die men kan wensen en een zeer nette bediening.
Wij waren zeer verrast door de voortreffelijke service en met de nodige garanties. En met een bos bloemen en een appeltaart zijn we weer trots met onze bijna nieuwe A huiswaarts gereden.


Ja, ik beveel dit aan

Paulien uit Mijdrecht

06-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gisteren onze nieuwe Nissan QQ afgeleverd gekregen. De zoveelste auto die wij bij Garagebedrijf De Pijper hebben gekocht.
Eenmaal daar gekocht ga je niet meer weg. Dit geldt tenminste voor ons.
Ze zijn erg betrouwbaar en vakbekwaam. Ze komen hun woord na en denken goed met/voor je mee.
Mochten ze de auto die je zoekt niet hebben, zoeken zij hem wel voor je.
Wij zijn al jaren klant bij hen en hopen dat ook nog jaren te blijven. Het is een goede garage met leuke, fijne mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Voorburg

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede eerste ervaring met deze garage, zeer goede service en vakbekwaam.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Wilnis

04-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit 's Graveland

29-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed ontvangst, tijd en aandacht. Ik denk dat ik, mede met advies van 2 personen, een goede keus heb kunnen maken.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit De Meern

28-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Die was uitstekend. Super, heb dat nog nooit meegemaakt bij een andere dealer!!


Ja, ik beveel dit aan