Beoordelingen Automobielbedrijf Dijkwel

9,1
12 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

J.H. uit Middelburg

30-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Automobielbedrijf Dijkwel ben ik zeer correct geholpen bij aankoop van en inruil van mijn Peugeot. Na 2 maanden mankeerde er wat aan de auto wat netjes is opgelost binnen de garantie! De uitleg die ik kreeg van de werkplaats over het probleem was duidelijk. Wat mij enorm aanspreekt in dit bedrijf zijn de korte lijnen en het begrijpen van de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Vlissingen

30-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend bedrijf. Leveren altijd goed werk af, denken met je mee, vriendelijk en servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

J.H. uit Domburg

27-02-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK + onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Alles prima afgehandeld en de DS3 rijdt weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Middelburg

27-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garagebedrijf klantvriendelijk en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

P.A. uit Middelburg

12-10-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, prijsopgave vooraf en de factuur viel ook nog mee.
We komen hier graag, je staat hier als klant nog ouderwets op de eerste plaats!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vlissingen

10-04-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij garage Dijkwel een Peugeot 308 SW gekocht. Dit is naar volle tevredenheid gegaan, goede en vriendelijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Vlissingen

27-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds een jaar of 5 diverse auto's in onderhoud bij dit betrouwbare en eerlijke autobedrijf. Communiceren open en eerlijk, laten defecte onderdelen zien, leggen uit indien nodig, geen verrassingen achteraf en meedenkend. Zoals het hoort dus.


Ja, ik beveel dit aan

ad uit oostvoorne

10-09-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goedmakertje ... bedrijf heeft contact opgenomen met excuses over uitblijven reactie op verkoop vraag
tja ... zet er dan een automatische mailbeantwoorder op zou ik zeggen... wel zo professioneel en dan voorkom je dit soort misverstanden

maar .... om het goed te maken een hoge score ... daarmee komt het gemiddelde weer wat hoger

sorry


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Middelburg

10-08-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Met pech stond ik aan de kant van de weg, heb de garage gebeld, mijn auto werd gelijk opgehaald door een medewerker en had voor mij een leenauto bij. Volgende dag was mijn auto al gerepareerd.
Bedankt voor de snelle en vriendelijke service!


Ja, ik beveel dit aan

ad uit oostvoorne

01-08-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: geen ... of eigenlijk slecht dus
op mijn mail wordt niet eens gereageerd