Beoordelingen Automobielbedrijf Dries Visser

9,6
40 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Jose uit Roermond

28-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel pech gehad te hebben met mijn eerste auto ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen.
Daar ben ik vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Daarnaast heb ik goed advies gekregenen een gebruikte auto bij Dries Visser gekocht.
Op het moment dat er iets niet in orde was met de auto is dat gelijk (kostenloos) verholpen.
Een klein bedrijf met een grote service.


Ja, ik beveel dit aan

Manuela uit Stramproy

27-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en meedenkend bedrijf.
Service is heel goed evenals de deskundigheid en ook de prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Kortom zeer tevreden over automobielbedrijf Dries Visser!!


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Echt

03-11-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. En vakbekwaamheid


Ja, ik beveel dit aan

Thei uit Pey-Echt

21-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring:

Voor grote/kleine reparatie, apk keuring of aanschaf andere auto is dit bedrijf TOP. Geweldige service, goed advies en prima prijs/kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

E

18-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij mijn eerste contact:
Helemaal happy met mijn afspraak bij dit bedrijf.
Netjes volgens afspraak.
Klaar terwijl ik rustig binnen wacht.
Een bedrijf waar service en vakmanschap hoog in het vaandel staan (is mijn indruk)


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Susteren

15-02-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Service gewoon top. Men zegt wel eens: In nood leert men zijn vrienden kennen. Dit is precies met deze garage.
In het weekend kregen we onze auto niet meer gestart. Monique gebelt hoe te handelen.Maandagmorgen reeds vroeg kregen we een telefoontje van monteur Nico die enkele doelgerichte vragen stelde. Twintig minuten later stond hij reeds bij ons voor de deur en in mum van tijd waren alle problemen verholpen. Super


Ja, ik beveel dit aan

C├ęcile uit Roermond

15-02-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat ik laatst mijn Ford Ka uit 200 al een prima beurt heb laten geven en de bijbehorende service van een leenauto, ben ik zo tevreden dat ik gisteren na een fb bericht aan Monique, meteen vanmorgen een nieuwe uitlaat heb laten monteren. Gezellig even kletsen en intussen was de reparatie voor een acceptabele prijs in no time gemonteerd. Morgen heeft een van mijn kids er ook een afspraak op advies van mij zijn moeder....


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit gemeente Echt-Susteren

16-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op een avond sprong de multi-riem van mijn Mercedes,
heb Monique meteen een berichtje gestuurd met de vraag of hun tijd hadden om hier naar te kijken.
heb de auto de zelfde avond nog voor de deur kunnen zetten en is de reparatie snel uitgevoerd, er moest een spanrol besteld worden.
Een babbeltje tijdens een kop koffie zit er altijd wel even aan ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Haelen

04-11-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is goed


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit koningsbosch

09-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede prijs-kwaliteit verhouding. Nette zaak. Prima service. Brengen je niet onnodig kosten in rekening (bij andere garages vaker ineens lampjes kapot, ruitenwisservloeistof zogenaamd op, etc terwijl ik wist dat dat niet kon omdat ik de auto van te voren hierop zelf gecontroleerd had. Kortom alle reden om hier je auto naar toe te brengen!


Ja, ik beveel dit aan