Beoordelingen Automobielbedrijf E.M.van der Laan & Zn.

9,3
50 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Frans uit Amsterdam

24-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend: goede service, vriendelijk en betrouwbaar, en dit alles tegen zeer redelijke prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Amsterdam

27-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Junus uit Amsterdam

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier is vakmanschap nog meesterschap. Laat m'n onderhoud hier altijd uitvoeren ipv bij de dealer. Zeer klantvriendelijk bedrijf en erg servicegericht


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Nieuwe Brug

22-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een collega raadde ons aan om naar deze garage te gaan. Kleine Beurt laten uitvoeren voor een goede prijs. Goede diagnose gesteld n.a.v. een vage klacht over de automatische versnellingsbak, een klacht die de vorige garage niet kon verhelpen. Er een goed gevoel aan over gehouden en zeer fijn geholpen. We komen zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit Amsterdam

26-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren naar volle tevredenheid onze Zafira bij Van der Laan in onderhoud. Altijd een eerlijk en realistisch verhaal bij noodzakelijk onderhoud en (aanstaande) vervanging van onderdelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ravi uit Amsterdam

18-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over de kennis, kundigheid, vriendelijkheid, eerlijkheid en service van deze mannen. Tot nu toe 3x geweest (2x APK en 1x schokbrekers achter) en alle keren tot volle tevredenheid geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk

02-09-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service-kwaliteitsgericht, vakkundig, deskundig, over ruim 30 jaar bewezen..


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Amsterdam

08-08-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een grote beurt waarbij de remschijven vóór vervangen dienden te worden rijdt mijn Toyota Yaris weer als een zonnetje. Motor lijkt ook wat rustiger te lopen en de auto ligt wat stabieler op de weg, de sturing gaat makkelijker.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Amstelveen

23-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst bij deze garage geweest op aanraden van een goede kennis. Kleine Beurt laten uitvoeren voor een zeer schappelijke prijs. Goed gevoel aan over gehouden en zeer prettig geholpen. Ik kan zonder twijfel zeggen tot de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amstelveen

17-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed en vakkundig ze weten alles op te lossen dus ja deze garage zal ik beslist bij andere mensen aan bieden dat is wel een Compliment waard ik geef ze voor alles een pluim dus een 10


Ja, ik beveel dit aan