Beoordelingen Automobielbedrijf E.M.van der Laan & Zn.

9,4
67 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 67 beoordelingen

R. uit Amsterdam

21-04-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service!

Airco laten leeghalen, reinigen en bijvullen. Daarna mijn Opel Insignia laten uitlezen, zeer ervaren en behulpzame man, was Nico. Legt je ook keurig en rustig uit wat hij gaat doen, hoe alles werkt etc, kon ik erg waarderen. Mij zien ze hier zeker terug voor 't volgende onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

ger uit asd

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom hier al sinds 1973 even een paar jaar weggeweest maar toch weer terug gekomen en daar ben ik blij om want hier is de klant nog koning als er wat is dan proberen ze je toch snel even tussen door te helpen en ja anders even gauw een afspraak maken .Tevens heb ik hier al diverse auto,s gekocht en is altyd goed bevallen zowel nieuwe als 2 hands.


Ja, ik beveel dit aan

Trijntje uit amsterdam

13-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren blij dat Nico er is


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Zwanenburg

11-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer correct, klant vriendelijk heeft ook een luisterend
oor voor de klant


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit AMSTERDAM

07-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede garage met vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Nettie uit Amsterdam

24-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 22 Jaar geleden 1 jaar oude opel gekocht en altijd bij vd Laan in onderhoud gehad. Top auto, nooit iets aan gemakeerd, helaas aantal jaar terug door ouderdom toch een keer weg moeten doen.

Ongeveer 9 jaar geleden 1 jr oude auto ergens anders gekocht en altijd daar in onderhoud gehad, maar helaas niks dan ellende. Dus toch maar eens met deze auto naar vd Laan en ja hoor, probleem meteen gevonden en opgelost. Nieuwe bombine (of zo iets) en loopt weer als een trein. Dus vanaf heden nooit meer naar een ander!

Altijd eerlijke adviezen en eerlijke prijzen.

Dank!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Amstelveen

02-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Garagebedrijf E.M van der Laan is een prima vakgarage.
Prijs/kwaliteitverhouding is heel goed.
Een garage waarbij de monteurs laten zien welke onderdelen ze hebben vervangen en
dat geeft ook vertrouwen.
Een garage waar ik mijn auto graag voor een onderhoudsbeurt breng.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Anja

26-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Amsterdam

29-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij worden geholpen en het uitstekende onderhoud van onze auto's. Ben hier al jaren klant en nog altijd zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Benno uit Amsterdam

24-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima garage
deskundige en zeer vriendelijke medewerkers


Ja, ik beveel dit aan