Beoordelingen Automobielbedrijf E.M.van der Laan & Zn.

9,4
59 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Erik uit Amsterdam

29-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij worden geholpen en het uitstekende onderhoud van onze auto's. Ben hier al jaren klant en nog altijd zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Benno uit Amsterdam

24-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima garage
deskundige en zeer vriendelijke medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

13-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren lampjes laten vervangen waarvoor de bumper/ spoiler eerst verwijderd moest worden. Gebeld en kon gelijk terecht. Over twee weken voor grote beurt van de wagen.
Superbedrijf is het.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

06-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf is een topper. Service 10/ klantvriendelijkheid 10/ kwaliteit 10 . Staan je altijd vriendelijk te woord en maken tijd voor je. Ga door .....


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

16-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom prima service, Je word hier als mens en niet als nummer behandeld op een vriendelijke en fijne manier.
Ben ook zeer blij met deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zwanenburg

15-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom een perfect onderhoudsbeurt uitgevoerd


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

12-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Amsterdam

03-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote en kleine werkzaamheden worden naar mijn ervaring tot volle tevredenheid uitgevoerd. Prijsbewuste service ook.
Diverse buren komen bij deze garage, (waarschijnlijk bijna?) alle merken zijn er welkom.


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Purmerend

01-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meerderen autos gekocht voor een goede prijs en leveren altijd goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Amsterdam

24-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend: goede service, vriendelijk en betrouwbaar, en dit alles tegen zeer redelijke prijzen


Ja, ik beveel dit aan