Beoordelingen Automobielbedrijf E.M.van der Laan & Zn.

9,4
74 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

ger uit Amsterdam

28-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weer een top auto gekocht weer bij E.M van der Laan en natuurlijk weer geholpen zo als ik gewend ben bij deze zaak wat men verkoopt staan ze helemaal achter je wat je komt en de uitleg wat je komt is gewoon top en de garantie is helemaal top waar vind je dat soms nou haast nergens dus de volgende auto is wordt weer een auto bij deze top zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Egmond uit Amsterdam/ Aker

28-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik zal zeggen prettig en goed informatie geeft die man.


Ja, ik beveel dit aan

Tinie uit Amsterdam

17-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goede garage vriendelijke medewerkers keurig geholpen staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Edmee uit Amsterdam

10-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Gydo uit Spaarndam

05-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf, eerlijk, betrouwbaar en goed!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Amsterdam

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had net een auto gekocht bij E.M van der Laan was hier erg blij mee maar helaas door een ongeluk wat niet mij schuld was, was de auto totaal kapot hier was ik niet blij mee maar werd door E.M van der Laan op een hele goede manier geholpen en rij nu dank zij hun weer in een super goede auto van hun dus allleen maar lof en niet anders


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Amsterdam

25-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag kleine beurt met APK laten doen. Was prima in orde en niet al te prijzig.Ga zeker weer terug als er iets mocht mankeren in de toekomst aan de auto.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Amsterdam

21-04-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service!

Airco laten leeghalen, reinigen en bijvullen. Daarna mijn Opel Insignia laten uitlezen, zeer ervaren en behulpzame man, was Nico. Legt je ook keurig en rustig uit wat hij gaat doen, hoe alles werkt etc, kon ik erg waarderen. Mij zien ze hier zeker terug voor 't volgende onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

ger uit asd

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom hier al sinds 1973 even een paar jaar weggeweest maar toch weer terug gekomen en daar ben ik blij om want hier is de klant nog koning als er wat is dan proberen ze je toch snel even tussen door te helpen en ja anders even gauw een afspraak maken .Tevens heb ik hier al diverse auto,s gekocht en is altyd goed bevallen zowel nieuwe als 2 hands.


Ja, ik beveel dit aan

Trijntje uit amsterdam

13-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren blij dat Nico er is


Ja, ik beveel dit aan