Beoordelingen Automobielbedrijf H. Brandsen B.V.

8,5
526 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 526 beoordelingen

Mees uit Barneveld

26-04-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kon op heel korte termijn terecht voor het wisselen van de winterbanden naar zomerbanden. Kon er ook op wachten in de luxe wachtruimte met koffie! Dik voor elkaar!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Stichtse Vecht

24-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hadden een BMW 428ci voor een concurrerende prijs staan. Beoordeelden gelijk mijn auto op professionele wijze, waarbij ze ook de goede punten benoemden. Kwamen vervolgens met een goed bod. Niet eerst laag insteken om vervolgens te onderhandelen, maar gelijk een mooie inruilprijs. Gewoon BOVAG-garantie erbij inbegrepen. Snelle offerte via mail. Afspraak is afspraak. No-nonsense bedrijf met goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn eerste indruk van dit bedrijf is zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

L uit De Lutte

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top, alles is goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Rozenburg zh

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en een goed ontvangst. Alle vragen kan je stellen en worden beantwoord.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Haalderen

02-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Amersfoort

31-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een occasion XC60 gekocht. Ik ben uiterst vriendelijk en klantgericht geholpen door Sjaak Brandsen. De Volvo is helemaal naar wens afgeleverd incl.6 mnd garantie. Ik ben hier zeer tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Uddel

30-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaringen. Persoonlijke service bij een kleinschalig bedrijf. Komen afspraken na en zijn helder en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Waalre

20-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, professioneel, betrouwbaar. Een prachtige V70 gekocht en een mooie inruilprijs voor mijn oude auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit ede

20-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief: meedenkers en direct-doeners!