Beoordelingen Automobielbedrijf H. Brandsen B.V.

8,5
507 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 507 beoordelingen

Anoniem

13-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Hilversum

12-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Waarom het voor mij de moeite waard is om 40 km te rijden (vanuit Hilversum) is omdat ik de heren van de werkplaats veel vertrouwen vind uitstralen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Barneveld

10-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit De Glind

21-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Brandsen heeft een door ons "gevonden" auto uit Duitsland telefonisch beoordeeld en naar aanleiding van dit gesprek afgeraden omdat hij het niet volledig vertrouwde. Vervolgens een vergelijkbare auto gevonden. Het kenteken liet op zich wachten maar ter compensatie een prima leenauto ter beschikking gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Kem uit Rotterdam

19-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik koop regelmatig auto’s, maar dit bedrijf is een klantvriendelijk en servicegerichte autobedrijf, die ik kan aanraden om met een gerust hart een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Scherpenzeel

19-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Voorst gem. Voorst

19-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, prettige en heldere communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Job uit Barneveld

19-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een bedrijf waar je niet hoef te vragen om eens op te schieten. Begrijpen zelf wat commercie inhoud. Ook op service niveau.


Ja, ik beveel dit aan

kees uit lunteren

16-01-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Putten

07-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd heel prettig geholpen en ze staan direct voor je klaar. Ze maken echt tijd voor je. Erg veel service. Ze maken de auto ook schoon , van binnen en van buiten, na een grote beurt! Prima!


Ja, ik beveel dit aan